Üdvözöllek Magyarország egyik legnagyobb Lost lapján
Lost - Eltűntek Online HUN
 
Felhívás:  Nem tűntünk el!
Látom, még mindig van sürgés-forgás. Jó pár levelem érkezett az elmúlt időszakban, hogy mizus a honlappal? Amint láthatjátok él, virul, de sajna nem éli fénykorát. Legalábbis ezt hihetitek, pedig én még mindig foglalkozom a sorozattal, csak már nem olyan mélységben, mint anno. Sok időt és energiát vett el, persze nem haszontalanul, de hogy a legjobbak között is jobb legyél, ahhoz nem egy ember megváltása szükséges! Ne, de nem hadoválok én itt nektek.

A lényeg, hogy még mindig velük tarthattok. Nem szűntünk meg, csak beolvadtunk. Gyertek a SorozatGURU.info-ra.


Hozzászólok a témához

2008-02-10 12:50

 
Felhívás:  RELOADING
Az oldal újra fog indulni!!! Megújulunk külsőleg is és tartalmilag is!
Újra indulásig még:
 

 
Hozzászólok a témához

2006-05-01 14:55

 
Közlemény:  Invasion - Rejtélyek városa!
Látogassatok el új honlapomra!

http://rejtelyekvarosa.atw.hu

Hozzászólok a témához

2006-03-18 12:50

 
Közlemény:  Régi dizájn!
Hála az egyik Lost fanatikus haveromnak, Tamásnak, megmaradt a lapom! Még hozzá elég sok minden szóval, már nincs akadálya a frissítésnek! Hamarosan jövők az újdonsággal!
A Szavazásra már csak 3 napotok van!
Hozzászólok a témához

2006-02-28 22:30

 
Frissítés:  Képek, régi dizájn!

Megszavaztátok, hogy a régi dizájn legyen ezért én megpróbálom még egyszer összehozni és ha minden jól megy akkor már este az is lesz!
Rengeteg új képet töltöttem fel a galériába, úgyhogy érdemes lesz ellátogatni oda is! Például:
Season 2.-ben
    2.09 - What Kate Did screenshootjai
    2.10 - The 23rd Psalm screenshootjai
Specialban
    Sziget és térképek

   Merre zuhanhatott le a repülő
   The Hutch
Rendezvényekben:
   
Golden Globe Awards 2006
Magazinban
   
CosmoGirl

   Entertainment Weekly
   Esquire
   Glamour
   GQ
   Vanity Fair

Jó nézelődést kívánok! Este várok mindenkit a Fórumra!

 

2006-02-26 11:50

 
Frissítés:  2.00 - Destination Lost
Először is had köszönjem meg, hogy ilyen sokan látogatjátok az oldalamat, no meg a Galériát! Ugyanis már több, mint 10.000 képet nézetek meg aminek nagyon örülők! Ezentúl is igyekszem mindig az újdonságokról beszámolni! A honlap hamarosan helyre áll, még néhány dolgot kell javítanom és fenn is lesz minden!
Addig is tekintsétek meg 2x00: Destination Lost és továbbá még arra szeretnélek benneteket kéri, hogy szavazzatok a képekre, melyik a legjobb! Továbbá, hozzá is szólhattok!
 

2005-02-22 23:40

 
Közlemény:  Invasion - Rejtélyek városa
Egy új honlapot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani! Ugyebár pénteken az RTL-Klub csatornáján elkezdődik egy sorozat, mely a Lostra hasonlít! (Itt a misztikus felépítésre gondolok)! Elkészült a sorozat egy rajongói oldala és szeretném, ha ti is látogatnátok! Természetesen nem a LOST rovására!Íme a címe: http://rejtelyekvarosa.atw.hu
 

2006-02-22 20:50

 
Közlemény:  Törölték az oldalt
Ma kb úgy 16.30-kor a frissítésemet raktam volna fel, ám nem tudtam feljelentkezni a kiszolgálóra. Ekkor Mozzilába be írtam az oldalam címét, ám ekkor jött a csapás:

A nagy büdös Horsedick-t nem töltöttem fel! Elmendtem az ATW.HU-ra be akartam lépni az adminomba, ám az írta ki, hogy nem létezik. Írtam e-mailt nekik, a válaszra még várok! A Fórum ma újra üzemelni fog! Várok minden kedves látogatót, no meg véleményeteket, mi is történhetett. Ma Elbúcsúztatjuk a Fórumomon a Lost Első évadját, szeretettel várok mindenkit, még egyszer. Remélem sokan jöttök. Jah és a szavazást újra indítom! (Legyen-e jővő héten Második évad)

Hozzászólok a témához

2006-02-17 13:20

 
Felhívás: Véget ér a Lost, de nem nálunk!
Ma vetíti le az RTL-Klub az első évad utolsó részét! A Pletykák szerint a második évadra is igényt tartanak, hiszen hetente több százezer embert ültetett a sorozat a képernyők elé! Viszont egy új siker sorozat követi a helyét az Invasion, avagy a Rejtélyek városa. De ne csüggedjetek! Mivel a Lost Második évadja jövő héten pénteken folytatódhat!! A vetítés nem áll le, ha megszavazzátok! Csak rajtatok múlik! További infó a Forumon!

Megjegyzés: A szavazást, csak regisztrált felhasználók befolyásolhatják!

Hozzászólok a témához

2006-02-17 13:20

 
Felhívás: Galéria költözés
A Galéria holnaptól helyre áll azonban azonban meg lett reformálva! Néhány újdonsággal is szolgálhatok, ám ezeket csak regisztrált felhasználók láthatják! De megéri! Ilyen például a háttérképek, a kártyák az autogramok, stb. A többi az legyen majd meglepi! A regisztrációt itt megtehetitek!

Regisztrálóm magam a Galériába!

Vége a félévi pedálozásnak! Most már neki kezdek a Lostnak, mivel kicsit lemaradtam! Szóval a héten pár újdonságra számíthattok ezt azt hiszem megígérhetem! :-) Jó böngészést és látogassatok továbbra is!

Továbbra is várom kéréseiteket a Chat-falra!

Írta: Kanyecc

2006-02-12 21:20

 
Frissítés: Visszaállt a rend
Az elmúlt napokban a galéria rész nem volt elérhető! Ennek egy oka volt! Megreformáltam egy kicsit! Szerintem dizájnos lett! De a ti saját véleményeteket is várom a chat-falba! Pár 100 új képpel bővült a galléria, de még koránt sem végeztem!

Közlemény!
Továbbá arra kérném kedves látogatóimat, hogy ti is segítsetek be a galéria bővítésében! Lehetővé tettem, hogy bárki tölthessen fel képeket! Ha vannak jó képeid és másokkal is megszeretnéd osztani akkor íme itt az alkalom! Remélem minél többen csatlakoztok a mozgalmamhoz! Előre is köszönöm

Regisztráld most magad!

Írta: Kanyecc

2006-01-30 23:30

 
Frissítés: Pár új kép
Január 21-én (szombaton) Mathew Fox egy kávés pohárral megmarkolva hagyta el a ABC TV épületét és pár lesi fotós ezt le is kapta!!...
       
       

Tovább Daniel Dae Kim is bemutatta a házát! Erről is láthattok néhány fotót!

       
       
 
Írta: Kanyecc

2006-01-28 20:00

 
Frissítés: Chat-fal, 2 db Lost Special
Nyitottam egy Chat-falat, ahol üzenhettek chattelhettek stb. Használjátok csak bátran! Továbbá két videóval bővült a Special rész a letöltéseknél!

Írta: Kanyecc

2006-01-28 11:30

 
Hír: Lilly pucéran, prűden
Evangeline Lilly nem szívesen dobálja le a ruciját kamera előtt! A már 26 éves színésznőnek nem az a vágya, hogy mindenki az ő pucér testét lássa! Amikor a Lost forgatókönyvében egy pucér jelenetben szerepelt volna, követelte, hogy változtassák meg a sztorit, ő ugyanis elég prűd és nem akar meztelenkedni. - Amikor megkaptam a pilotos epizód első vázlatát, még benne voltam egy ruha nélküli jelenetbe - mondta el Lilly - Ezért azt mondta J.J.Abromsnak: Tudnod kell, hogy kicsit prűd vagyok és a meztelenkedés olyan valami amit nagyon ellenzek. Így aztán mikor forgatásra került a sor, a jelenetet átírták, így Lilly bikiniben szerepelt!

Írta: Kanyecc

2006-01-28 11:20

 
Hír: Golden Glob és fizetésemelés
Az idei 63. Golden Glob díjátadáson, összesen csupán csak egyetlen egy díjat vihetett haza a Lost. Ha a tavalyival akarnánk összehasonlítani, akkor azt kellene mondanunk, hogy igen csúfos vereséget szenvedtünk az idén a Született feleségektől.

Mégis, nagy megtiszteltetés egy sorozatnak, ha Goldent nyer, szóval örüljünk a LEGJOBB DRÁMA díjnak mert azt az idén is a Lost vihette haza!

Írta: Nóry

2005-01-26 21:30

 
Hír: A pénz számít! Még a szigeten is...
Végre megkapták a Lost sztárjai a nekik járó fizetésemelést. A szereplők régóta panaszkodnak, hogy a Született feleségeket jobban fizetik, így a csatorna végül beleegyezett az emelésbe.

Sőt! A tv társoságot bombázzák az elégedetlenkedő rajongók levelei, Shannon halála miatt. Ezért a társoság végül úgy döntött, a lány visszatér majd a sorozatba, de azt, hogy hogy s mint még homály fedi. További pletykák terjengenek még arról, hogy Boont sem írták ki teljesen a sorozatból. A második évadban láthatjuk majd még őt is!

Írta: Nóry

2006-01-26 21:30

 
Frissítések
Jöttem közkívánatra pár új képpel! Saywer pár modell fotó érdemes megnézni! Főleg nektek csajok! Továbbá Boone-ról és Locke-ról pár filmből fotó!

2006-01-24 22:37

 
Frissítések, Egyesülés!!
Ohh had köszönjem meg látogatóimnak, hogy már az 5000-et is túlléptem! Köszönöm!! Továbbá pár újdonsággal jöttem még ma! Elsőként a Galéria szereplői között Evangeline Lilly-ről és Emilie De Ravin-ről találhatók pár dögös háttérképet! Direkt raktam külön őket! Továbbá az oldalt részben egy új menüpont az Esemény naptár!-t is megtalálhatjátok amiben az elkövetkező eseményeket tüntettem fel!

Egyesülés!
Továbbá szeretném bejelenteni, hogy a Lost:Pokoli-Éden és a Lost-Eltűntek Online HUN Egyesülni fog! Egy nagy Lost lappá! Továbbá egy másik Társoldal, a Nóry által már most működő és szerkesztett, Narnia is a hatás körünkbe fog tartozni, hisz ő szerkeszti ezt is! Szóval Nem sokára minden kiderül! A lapomon és a Lost:Pokoli-Éden mától, egyesült, de még külön külön tengeti életét! De Nem sokára már nem!!

Végleges egyesülés időpontja: N/A

2006-01-23 22:30

 
Lost-Média és egy kérdés
Hali újra! Végre bejelenthetem, hogy elkészült a Lost-Média és már el is érhető számotokra is!! Kicsit sokat kellett rá várnotok, de remélem megérte a várakozás!

Továbbá lenne egy olyan kérésen, hogy ugye bár nem sokára, 1 hónap múlva, véget az RTL-Klub-on a Lost első évadja! Aki tud valamit, hogy lesz-e folytatás az a Forumomon jelezze! Előre is köfike! Továbbá nyitottam még egy olyan pontot az OFF-Topic részben, hogy Ajánló!! Ide bannercsere ajánlataitokat várom, + kedvenc oldalatok reklámozását!

2006-01-23 20:11

 
AXN - Season 2.
Üdv mindenkinek!
Aki csak teheti az nézze meg ma és holnap az AXN-nen a Lost Season 2 első epizódját feliratosan! Ma 19.10 és ha netán ezt netán elhalasztanátok akkor 00.05 perckor! De holnap is (január 23-án) is ismétlik, ááám :-)!! Hehe 20.55-kor és 01.05-kor! Szóval lehetőség adott csak élni kell vele!! :-)

2006-01-22 17:58

 
Fórum megnyilt!
Üdv mindenkinek! na megnyílt a fórumom, de még csak a főlapról és a reklámrészénél lehet elérni!! Azonban kis idő múlva már bárhonnan! :-) Türelmeteket kérem!

2006-01-15 18:05

 
Fórum nyitás!
Örömmel jelenthetem be, hogy a fórumom elkészült, már csak néhány kisebb simítás és elkészül! Terveim szerint Vasárnap 18.00-kor nyitom meg! Várok minden kedves Lost rajongott, hiszen lesz mit megbeszélni :-)!
Nyitás:

2006-01-13 22:22

 
Péntek 13.
Oh Péntek 13.-a van! A kedvenc dátumom! Én mondjuk nem vagyok babonás de szeretem ezeket a napokat! Mivel a névnapom is 13-ára esik! Remélem mindenki ma rossz lesz! És horror filmeket fog nézni, de csak a Lost után!

Pár bannerrel bővült az oldalam ezeket ajánlanám figyelmetekbe!
   1) Botond és Tess közös The O.C. oldala, avagy tudj meg minden a Narancsvidék című sorozatról!
   2) A Lost: Pokoli Éden szerkesztőjének (Nóry) egy új oldala a Narnia
   3) Valamint! Prison Break rajongok figyelem! Itt van még Dávid lapja is, aki szerintem kivesézi a témát!

Szóval látogassatok el hozzájuk is, de ne felejtsétek el: Mind halálig Lost!

És végül, de nem utolsó sorban: Nóry áll első helyen a Lost-kvíz játékomban! Ajánlom mindenki más figyelmébe is!

2006-01-13 16:02

 
Fórum zárás! Köszönet! stb.!
Ohh a fórum már jól halad ezért bezártam az ideiglenest! Január 20-án jön az új! Köszönöm minden kedves látogatónak, hogy eddig több mint 4000-ren látogattak meg!
Karika: Szerintem tudom, hogy ki vagy! De mind egy! Oksa mivel nem szeretem, ha mások ennek nevez ezért bocsánatot kérek az általad említett lost laptól itt is és e-mail-ben is! Továbbá kitettem a származás hely!

Bocsánat! Lost-Website!

2006-01-12 23:27

 
Fórum nyitás!
Megnyílt az ideiglenes Fórumom! Várom hozzá szólásaitokat minden témában! Kéréseiteket ha tudom teljesítem! Egy szó mint 100 gyertek fel és FÓRUMOZZATOK :-)!

2006-01-07 22:10

 
Vendégkönyv, Invasion és egy kis ízelítő
Nyitottam egy vendégkönyvet ahová várom, kedves kis bejegyzéseiteket! Ja és köszönömöm Frigo-nak, hogy megnyitotta a sort! Az INVASION pilot részének leírását megtalálhatód az ajánló Invasion linkje alatt! Továbbá, aki most látogatott fel az egy kis előleget kap, a Lost-Média-ából!

2006-01-06 23:28

 
Részeges Lost-sztár
Cynthia Watrost, a sorozat Libby-jét, akit még Magyarországon nem láthattatok - ittas vezetésért letartoztatták! A szöszit decemberben kapták el a zsaruk, alig pár perccel azután, hogy szintén illuminált kolleganője Michaelle Rodrigez balesetet szenvedett. Watros ügyvédje elmonda, amint védence visszatér Wawaii-ról, bűnösnek vallja magát ellenben Rodrigezzel úgy érzi, nem felelős a történtekért!

2006-01-06 17:42

 
Újra megjöttem! Vége a "szünidőnek"!

Először is remélem mindenki jól töltötte a téli szünetét, mert én igen! Másodszor, így utólag is mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! Meg karácsonyt is, de az már kicsivel régebben volt. :-)

Huhh! Nem is tudom hol kezdjem... Jahh szeretném megköszönni mindenkinek, hogy meglátogatták az oldalam a múlt esztendőben! Köszönöm! Isten tartsa meg jó szokásotokat még sokáig!

Sok újdonságot azt hiszen nem hoztam, de ezt majd ti döntsétek el. A Nagy frissítés elmaradt. Nem tudom, hogy ez a 16-os szám (December 16-ára írtam ki tök véletlenül) vagy az én hibámból!  De ha elolvassátok a kis kitérőmet a "Miért maradt el?"-re rákattintva minden kiderül. A Lost 2 évadja kis szünet után újra az ABC műsorán látható! Próbálom utolérni őket és ez az erőfeszítés már látható is. A következő frissítéskor már mindenről tudni fogtok. Ha netán még nem. A galéria bővült, ám még koránt sem maradt abba, most csak egypár háttérképpel, karikatúrával bővült. De megtekintheted még a epizód képeket is a mi eléggé döntő többségben van.

Az egyik Lost partner oldaltól (lost-.atw) és a Hooligan hozzá járásával a számmisztika az én oldalamon is megtalálható! De én pár helyén még ki is egészítettem, amit ők ketten nevettek észre :-). Továbbá a vásárlás menüpontban új holmik jelentek meg és van még néhány leárazás is amit fel is tüntettem.

Újdonság a lapomon továbbá, hogy nálam is található Lost-kviz, aminek a tétje nem kicsit. De a részleteket, majd olvassátok el. Úgy tervezem továbbá még, hogy fórumot is nyitok, de eddig még nem találtam olyant ami elnyerné tetszésemet. De ez csak ideiglenes lenne, mivel ráállok a témára és megtanulom a php rejtélyeit! Jajj, majd nem kihagytam... Autogram címekkel is tudok nektek az Extrák menüpont alatt szolgáltatni.

Az oldalamon továbbá pár általam csinált lost reklám is található ezeket is ajánlanám figyelmetekben.

Amint már szerintem ti is tudjátok az AXN elkezdte januártól feliratosan vetíteni a második évadot! Szóval, ha nincs kedved letölteni kis elcsúszással itt is megtekintheted, ám annyi a bibi, hogy ez a csatorna fizetős! Úgy, hogy maradjatok az illegális beszerzésnél szerintem :-)

Továbbá további újdonság, hogy ugyebár a 2006-os Emmy-díj nagy vetélytársa a Gray's klinika lesz! A sorozat az RTL-Klub műsorán látható lesz még hozzá Január 10-én! Ezt követően kiderül, mi LOST fanatikusok adunk-e a kísértésnek, vagy csak maradunk a Világ legnézettebb sorozatánál!

2006-01-05

 
Lost Pár avagy Dominic Monaghan és Evangeline Lilly egypár


Történt ugyanis, hogy a Lost 2 sztárja együtt jelent meg egy estélyen és a fotósok kapva kapták az alkalmat, és lencse végre kapták az új szerelmes párt. Ráadásul nem csak ott, de a tenger parton csókolóztak is. Monaghan azonban azt állítja, semmi sincs köztük és bár nagyon jó barátok, Lilly nem a barátnője - Nagyon jól megértjük egymást, jó barátok vagyunk - Mondja Dominic. - Ő egy csodálatos lány. Mindenki azt kérdezgeti, randizunk-e? Úgy gondolom a kapcsolatunk azért lett különleges, mert egy idősek vagyunk és ugyan azok a dolgok érdekelnek mindkettőnket.

2005-12-22

 
Lost Megint arathat a Lost!

Közzé tették a 2006-os Golden Globe díjának jelöltjeit. Újabb versenybe szállhat a Lost. A 2005-ös Emmy díjak után joggal gondolhatjuk, hogy a Golden Globe-on is hasonló lesz a sitú. A sorozatot a legjobb drámai sorozat díjára, sőt az egyik főszereplőt - Matthew Fox-ot - a legjobb drámai alkotást nyújtó férfi díjára jelölték. Ám a Lost mindkét kategóriában a Gray's Anatomy című kórházi sorozattal méri össze "erejét". Egyébként utobbi a sebészek életéről szól és hamarosan láthatjátok, majd az RTL-Klub műsorán is.

2005-12-16

 
Matthew Fox: Elázott sztár

Matthew Fox az egyik nap arra érkezett haza, hogy vízben áll a háza. A következőket nyilatkozta: - Néhány srác játszott az emeleten és megsérül a locsoló. Ettől ázott el az egész ház. Hiába próbált beszélni Fox a tulajdonosokkal, ők azt mondták, hogy nem az ő felelőségük.

2005-12-08

 
Üdvözletem Minden kedves látogatónak!

Eltelt egy újabb hét.. és én újabb dolgokkal álltam elétek. Egy általam kitalált ötletet valósítottam meg, aminek a következő mottója lehetne: "Ne csak olvassátok, hanem nézzétek is." Ez az előzetes avagy a Kanyecc TV, amiben mindig megtekinthetitek a következő rész tartalmát.
A héten több magyar Lost laptól kaptam e-mailt, szám szerint 3-tól, akik arra kértek, hogy reklámozzam a bannerüket. Az ő bannereiket találjátok meg a Partner linkek között. Látogassatok el hozzájuk, de azért ENGEM se hanyagoljatok ÁM el. :-).
További újítás még a lapomon, hogy a Galéria menüpont kibővült egy újabb rovattal, mely a Szereplőkre hallgat. Ahol a filmben szereplő karakterekről találtok lesi fotókat, némelyiknél modellt és még egy csomó egyéb kategóriát. Valamint a Háttérképeket is figyelmetekbe ajánlanám, mert egy kicsit kibővült.
Kellemes Böngészést Kívánok!

2005-11-27

 
Csáó, csáó mindenkinek!

Elsőként had jelentsem be, hogy ma nem lesz Lost az RTL-Klub csatornáján, mert Domino-Day lesz. Úgy hogy várnotok kell még egy kicsit. Viszont bejelenthetem, hogy elkészült a Galériám. Teljesen új szerkezet, de a style maradt a régi. Továbbá szerintem már felfigyeltetek arra, hogy "A nagy frissítés" mikor bejött a kezdőlap, de hanem akkor majd most. Mikor a számláló lenullázódik a Lost-Eltűntek Online HUN- még több újdonságot fogtok találni! De hogy mit azt azért még nem lövőm le az elején. Hamarosan kiderül.
Amint észre vehettétek az egér a linkeknél cuki kis célkereszté alakul át. Ezzel is megkönnyebbítve, hogy melyik menüpont él, no meg a látogató vágyát ki kell elégítenem, hiszen ezt, nevén: Frikley, kérte.
További újdonságokról a frissítés menüben találtok (ott oldalt :-) ) Ja ez is kicsit megváltozott!
Kellemes Böngészést!

2005-11-20

 
Emilie de Ravi: Éhes mutánsok

Emilie de Ravin, a Lost Claire-je, horrorisztikus kalandokba keveredett. Az amerikai mozikban tavasszal kezdődik vetíteni Wes Craven klasszikusának, The Hill Have Eyes című horror remake-jét. A történet egy utazást mesél el ami nem kifejezetten kellemes kalandba fullad. Egy család olyan helyen robban le autóval, ahol atomkísérleteket végeztek, így nem meglepő, hogy belebotlanak néhány igazán morcos és éhes mutánsba. - Az én karakterem Brenda egy tipikus laza tinédzser - mondta el Ravin. - Nem is akar elmenni erre az utazásra, inkább a barátaival lenne. A film nem egy megszokott horror lesz. Nem lesz öldöklés ok nélkül. Mindennek lesz értelme ebben a történetben.

2005-11-11

 
Hali minden látogatónak!

Elsőként egy fontos bejelenteni valóm lenne. Nem tudom, hogy feltűnt-e néhányotoknak, hogy az epizód galéria rész nem működik, úgy ahogyan kellene! Ezért frissítést végzek el rajta. Egy új galériát csinálok. Csak kis képeket megtudjátok majd megnézni.  Előre is elnézéseteket kérném!
Lett pár új ötletem új ötletem amit figyelmetekbe ajánlanák. Az 1.11-es rész részletes tartalom leírásánál találjátok meg. Ilyen például a mellék szereplőkről kép vagy az epizód idézetek, amikből a legjobbakat próbáltam kigyüjteni.

Szavamat álltam, ugyan is hoztam néhány szereplőnek a részletes jellemzését.

Az újdonságokat megtekintheted a frissítés blokkban

2005-11-04

 
Lost Könyv

Az ABC televízió, ahol már javába vetítik a 2. évadot, lány-válalata a Hyperion Books hamarosan kiadja a Lost könyvet. Érdekesség, hogy a kézirat egyik karaktertől származik a sorozatba, legalábbis így reklámozzák. Gary Troup egy következő részben fog majd szerepelni. Ő is felszáll az Oceanic 815-ös járatára, de nem éli túl a szerencsétlenséget. A történet szerint a könyvet azonban elutazása előtt elküldi a Hyperion. Csak annyit lehet előre tudni, hogy a kiadó egy híres írót bízott meg a könyv elkészítésével. És még az, hogy a könyv tavaszra várható, mikor a hozzá tartozó Lost részt vetítik majd.

2005-11-04

 
ÜDVÖZLÖK minden kedves látogatómat!

Először is had köszönjem meg, mindenkinek azt, hogy meglátogatta a hónlapomat. Mivel gondok akadtak a számlálómmal ezért most egy kis ideig míg meg nem oldom nem fogtok vele találkozni. Az elmúlt 6 napba "rohamosan dolgozat" :-) azon, hogy minél több dolgot, újdonságot tudjak nektek adni. Megpróbálom a héten beérni az RTL-Klub-ot, de nem ígérem biztosra.

Örömmel jelenthetem be, hogy a második évad sikere törhetetlen. A második season epizódja nézetsége egyszerűen nem tud 21.000.000 alá esni. Ez valami szenzáció. Továbbá nálam hamarosan olvashatjátok, majd a részletes leírásokat is.

Hamarosan érkezik a szereplők részletes önéletrajza és karakter jellemzői is.

Kellemes böngészést! 

2005-11-02

 
Szünetelő Lost szereplő

Matthew Fox két év pihenő után tért visszaismét a képernyőkre. A Lost című  sorozat Jack Shepparotját alkotó színész úgy érezte meg kell magyaráznia, miért tűnt el a nyilvánosság elöl 2 éve. Matthew Fox-nak személyes- és családi gondjai is voltak. Túl sokáig játszott a Party of Five című szappanoperában és attól tartott, hogy rajta ragad az a karakter. A sok munka mellett pedig egyáltalán nem jutott ideje a családjára. - Úgy gondoltam fontos, hogy az emberek elfelejtsenek - Mondtaa Fox.

2005-10-28

 
Hello Mindenkinek!

Augusztus 26-án az RTL-Klub csatornáján elkezdődött egy világ szerte híres sorozat a Lost. Az internet ekkor már tele volt a reklám képeivel, no meg az RTL-klub. Tesómék ekkor elkezdtek csinálni róla egy lapot, mely most is fenn van az interneten (de a szerkesztése az első frissítés után abba maradt). Engem ekkor még nem ragadott el ez a máni. Ám látva, hogy milyen története van és hogy már több mint 2 hete nem volt frissítve elhatároztam, hogy folytatom. A hónlapjuk tökéletes volt, ám én nem szeretek más tollával ékeskedni ezért inkább csináltam egy 'desingnájtosabb' :-). És itt vagyok!

Az oldalamon még sok üresség van, hiszen a múlt héten álltam neki úgy igazán komolyan ezért előre is elnézéseteket kérem, de dolgozom rajta.

Jó szórakozást !

2005-10-26