Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2026. február 22. - 17:55:58
Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Hírek:
Hírek

Az oldal nem fogad több új játékost, ezért az érdeklődőktől elnézést kérünk.

Mythosra vezető link újra élő!
http://mythos.hungarianforum.com/

Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  vésd fel a falra  |  :: szó-fogadó ::  |  Téma: :: Szabadságra mentem! :: « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: :: Szabadságra mentem! ::  (Megtekintve 414 alkalommal)
N Fat Neut
Adminisztrátor
*
Nem elérhető Nem elérhető

a mindenséggel játszó

Profil megtekintése WWW
« Dátum: 2011. augusztus 10. - 07:29:57 »

Ha valamiért nem tudsz lenni egy ideig és úgy érzed erről nem árt ha nem csak játékostársad tud, akkor itt közölheted mindenkivel.
De akkor se tétlenkedj, ha benne vagytok a játékba és rájöttél, hogy egészségügyi sétára kell vinni a kutyát és nem működik a chat.
Naplózva

"Van egy férfi, ki neveket ír sorba. Eldönti, hogy kinek élet, kinek halál a jussa. Nem mindenkinek ugyanaz a sorsa."
Johnny Cash
N Fat Neut
Adminisztrátor
*
Nem elérhető Nem elérhető

a mindenséggel játszó

Profil megtekintése WWW
« Válasz #1 Dátum: 2011. augusztus 10. - 07:35:02 »

Akkor fel is avatom, a nagy meglepetésemre eddig nem is létező témát, pedig úgy emlékeztem van valahol. Mindegy, legfeljebb most már kettő van XD

Tehát, évi nyaralásomat én is kiveszem (havaj tudom, hogy i a vége, de ...) ^^ bárcsak, de csak idehaza ténfergünk kicsit.
11-től(már) - 21-ig(még) nem leszek semmilyen módon elérhető.

Addig is azonban játszatok, érezzétek jól magatokat, de ha lehet a fórumot ne szedjétek szét! Az amúgy is az én reszortom XD
Legyetek jó(rossza)k!  Kacsint
Naplózva

"Van egy férfi, ki neveket ír sorba. Eldönti, hogy kinek élet, kinek halál a jussa. Nem mindenkinek ugyanaz a sorsa."
Johnny Cash
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  vésd fel a falra  |  :: szó-fogadó ::  |  Téma: :: Szabadságra mentem! :: « előző következő »
Ugrás:  

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

SMF theme © Káosz Földje
A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!