Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2026. április 26. - 09:31:44
Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Hírek:
Hírek

Az oldal nem fogad több új játékost, ezért az érdeklődőktől elnézést kérünk.

Mythosra vezető link újra élő!
http://mythos.hungarianforum.com/

Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  a vezetőség hona  |  :: szerkesztői odú ::  |  :: sorsszövők ::  |  Téma: Hoshi Neko « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Hoshi Neko  (Megtekintve 75 alkalommal)
Hoshi Neko
Sorsszövő
*
Nem elérhető Nem elérhető

Úgy szép a föld, ha Kockás...

Profil megtekintése
« Dátum: 2011. szeptember 12. - 21:22:58 »

Név: Hoshi Neko
Egyéb megszólítások: Nincs olyan, aki magától megszólítaná
Nem: férfi
Kor: külsőre húsz körül
Faj: sorsszövő, démon
Mestersége: bajkeverő

Előtörténet:
~Újjászülettem. Amikor legutóbb éreztem a halálfájdalmat, amikor felsikoltottam, hogy ne, még mindig van dolgom itt, azt hittem hogy nem kapok több esélyt. Azt hittem nem szeret a Sors, mert annyiszor ellenszegültem akaratának, annyiszor mentem a saját fejem után... És annyit elkövettem a kedvenc világa ellen, hogy remélni sem mertem még egy életet. De azért hogy bűnhődjek, mindenre emlékszem. Minden egyes szóra, nappalra vagy éjszakára, ízre, színre... De legfőképp azokra a dolgokra, amiket elkövettem. Nem volt könnyű úgy felnőni, hogy végig tudatában voltam azoknak a dolgoknak, amiket magam mögött hagytam. Sikolyra születtem. Vérben fürödtem, és kínban nevelkedtem. Nem mondhatom, hogy olyan lettem, mint eddig bármikor. Ha visszatekintek, úgy érzem, most születtem meg igazán. Lehet ez is az Ő újabb játéka lenne? ~

Démonok közé született. Olyanok közé, akik farkastörvények szerint éltek: aki gyenge, az nem éli meg a holnapot sem. Világéletében harcolnia kellett a holnapért, és amikor végre elérte azt a kort, hogy ráébredt erejére, arra, ami benne lakozott, amikor rájött, mi is ő valójában, elszabadult a pokol. Számos démon esett áldozatául, persze ez legfőképpen a bosszú és a kétségbeesés kitörése volt. Évekig sanyargatták, és mivel nem volt sose alakváltó, így csúfolták, megvetették. Senki sem tekintette maguk közül valónak, anyja is mindig letagadta őt, azt mondta, találta valahol és felnevelte. Gyűlölték őt. Többek között azért is, mert furcsa szaga volt. Az évek alatt kihalt belőle a félsz, mivel nem akadt senki akit féltenie kellett volna, vagy amiért élnie lett volna érdemes. Napról napra élt, nemtörődöm életével egyre közelítve sorsa felé. Végül egy este elment a szülőföldjéről, és azóta is állítja, hogy nem tudja, merre van az. Hontalan, nincstelen, kivetett, és száműzött. És mégis, ha találkozik vele valaki, nincs mersze megkérdezni, miféle is ő voltaképpen. Kockás szenvedélye nem csitult, imád velük játszani, és egyre finomabb gyilkolási technikát fejleszt ki velük. Mai napig elve, hogy nem mindig nyer valaki, ha hatost dob... És ha felbukkan, senki sem tudja, mire számítson. Úgy tűnik, határozott céllal járja be szerte a világot, s ki tudja, talán nem ok nélkül üzletel úton-útfélen, talán az, hogy újabban az istenekkel cimborál, valami új hobbi... vagy egy új játék? Az előző életében a sorsdöntő naplót dugta el, a legfontosabb láncszemeket. És most? Hogy mire készül? Valami magának való, igencsak tetsző játékra. Mert van ez a játék... És nem mindig nyersz, ha hatost dobsz...

Jellem: Időnként olyan, akár egy skizofrén. Nem tudod eldönteni, mikor önmaga, vagy mikor játszik veled. Szemtelenség jellemzi legfőképpen, vagy rosszabb napjain hallgatás. Általában jó emberismerő, és bár nem bizalmatlan, joggal feltételezheti az ember, hogyha valaki az útjában áll, szemrebbenés nélkül ontja vérét. Legbelül kétségbeesett. Saját rettegése elől menekül, fél szembenézni azzal, amit tett, és amivé lesz. Legtöbbször meggondolatlan, makacs, önfejű, hirtelen,  lobbanékony, de tud megértő és kedves is lenni- ha érdeke így kívánja. Olyan, akár a hőn imádott játéka: ha fordul a kocka, rettegj, mi várhat még rád. Rendkívül erős életösztöne van.

Küllem: Öltözéke előző életeihez hű, mostanában nagyon lenge ruhákban mászkál, legtöbbször inkább csak nadrágban, mert igencsak éjszakai életet folytat. Magas, férfias megjelenésű, széles vállakkal, ördögien sötét szempárral. Ami régi önmagából megmaradt, az a hófehér haj, és a szája, ami gyakran elég sunyi vagy pimasz mosolyra húzódik, főleg ha épp a mérleg neki áll jól. Karján egy tetoválás, már születése óta, maga sem tudja hogy mit jelenthet. Van egy fekete hollója, amolyan postásféle. Mégis a kemény vonások között számos gyengéd, kecses és kedves is megbújik, persze ezeket keresni kell.  Első pillantásra olyannak tűnik, akivel nem jó kikezdeni.

Felszerelés: amit csak egy ember magára tud aggatni lenge öltözetben. Aprócska kockába sejtett dobókések, mindenféle porok és fűszerek, amiket végtelen zsebeiben valami trükkel el tud rejteni.  

Képességek: Kockaidézés, nagyszerű manipulálás, vagy gondolatok elültetése mások fejében. Korlátozott alakváltás
Egyéb megjegyzés: Habár nagyon kiszámíthatatlan, vannak olyan napjai, amikor ő is levedli magát, és teljesen hétköznapi módra viselkedik. Ezek nagyon ritka napok.

Kocka:
Másik alakja:
« Utoljára szerkesztve: 2011. szeptember 20. - 18:48:58 írta Hoshi Neko » Naplózva

„Idővel a halálos veszélyt is meg lehet szokni...”
Ölni mindennel lehet... ;3
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  a vezetőség hona  |  :: szerkesztői odú ::  |  :: sorsszövők ::  |  Téma: Hoshi Neko « előző következő »
Ugrás:  

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

SMF theme © Káosz Földje
A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!