Étlap
2009. március 16-20.
| HÉTFŐ | KEDD | SZERDA | CSÜTÖRTÖK | PÉNTEK | |
| TÍZÓRAI | Tea, lekváros kenyér | Kakaó, briós | Tea, csibemájas, retek | Tej, fahéjas tekercs | Tea, kifli |
| EBÉD | Karfiol leves Tarhonyáshús vegyes vágott |
Lebbencsleves Rakott káposzta pulykahússal Rozsos kenyér Meggyes rétes |
Palócleves csirkehússal Mákos metélt Narancs |
Saláta leves Rántott afrikai harcsa Hagymás burgonya Alma kompót |
Csontleves Szárazbab főzelék Borsos - magvas kenyér Müzli szelet |
| UZSONNA | Mackósajt, kifli, alma | Csirke mellsonka, rozsos kenyér, rama, zöldpaprika | Ivólé, sajtosrúd | Vaj, puffancs, kiwi | Danett joghurt, korpás diákrúd |