Vissza a főoldalra 'Kedves   Néző '

 

        Nagy  siker  lett  a  Seherezádé  Magyarországon ' Nagyon  sokan  nézik  és  egyre  többen  csatlakoznak  a  nézők  táborához.Kareszka  blogter  elsők  között  foglakozott  a  sorozattal.A  sorozatot  megnézhetik  bármikor' Ez  nagy  segitség  azok  számára,aki  nem  nézhetik  meg délután'Ebben  a  bejegyzésben  több  információt  találhatnak   a  sorozatról ' A  sorozat  részeinek  tartalma,adatok  a  szereplőkről,stb. A célom : összegyűjteni a cikkeket ,videókat,fotókat és információkat Seherezádé sorozatról.Jó szórakozást kívánok '''

Exkluziv  interjú  Seherezádéval  a Naplóban '

Luxus, fényűzés és egy fiatal lány, akiért rajong egész Isztambul. A Napló riportere Törökországban járt, hogy találkozhasson Seherezádéval. Bergüzar Korelnek azt mondták ne is álmodjon a szerepről 23 évesen. A fiatal lány aztán mégis eljátszhatta Seherezádét, így milliók kedvence lett. Sőt a szerelem is megtalálta a sorozatnak köszönhetően: a történet gonosz főnöke lett a férje és gyermekei édesapja… 
Seherezádé a Naplóban 

Egyre több az úgynevezett szappanopera-turista Isztambulban, akik a TV2-n is vetített Seherezádé című sorozat miatt mennek oda. Köztük sok magyar is. A főszereplőnő, aki a sorozat miatt az egyik legnagyobb európai tévésztár lett, interjút adott a TV2 Napló műsornak.Forrás : tv2.hu/tenyek/video/seherezade-a-naploban-tenyek-riport
Bergüzar Korel
Seherezádé - Bergüzar  Korel életrajza 
Bergüzar Gökçe Korel török színésznő, színházi darabokban és filmekben is egyaránt szerepel. Szülei elismert török színészek, Tanju Korel és Hülya Darcan. Testvére Zeynep néhány évig az USA-ban élt. 
Bergüzar gyerekkorát a török Ulusu-ban töltötte. A Yildiz College középiskolába járt, majd színészetet tanult a Mimar Sinan főiskolán. Több sorozatban is szerepelt már, leghíresebb karaktere Sehrazat Evliyaoglu (Seherezádé), melynek köszönhetően vált híressé Törökországban. A színészkedésen kívül sokat foglalkozik a jótékonykodással is, az utcán élő gyerekeken segít.
Bergüzar Korelnek azt mondták ne is álmodjon Sehrazat szerepéről 23 évesen. A fiatal lány aztán mégis eljátszhatta Seherezádét, így milliók kedvence lett. Sőt a szerelem is megtalálta a sorozatnak köszönhetően: a történet gonosz főnöke lett a férje és gyermekei édesapja… Közös gyermekük 2010-ben született és Alinak hívják.
A Totally Spies című animációs mesefilmben ő Sam török hangja.


                                                   
Filmek:
2009 - Aşk Geliyorum Demez
2006 - Kurtlar Vadisi Irak
1999 - Şen Olasin Ürgüp

Sorozatok:
2010 - Bitmeyen Şarki
2006 - 2009 - Binbir Gece
2005 - Zeytin Dali
2001 - Cemalim
1998 - Kirik Hayatlar 

Forrás : www.starity.hu  Halit Ergenç 
Onur - Halit Ergenc életrajza 

Pályája
Halit Ergenç (ejtsd: 'Halit Ergencs') Isztambulban látta meg a napvilágot szülei Boszporuszra nyíló panorámát nyújtó otthonában, 1970. április 30-án. Édesapja a szintén színész Mehmet Sait Ergenç volt, aki 2009 februárjában hunyt el. Szülei még általános iskolás korában elváltak egymástól, amit nagy teherként élt meg gyermekként. Középiskolai tanulmányait a Beşiktaş Atatürk Gimnáziumban abszolválta. 1989-ben érettségizett, majd ezt követően felvételt nyert az Isztambuli Műszaki Egyetemre, ahol tengerészmérnöknek tanult. Egy évvel később azonban otthagyta a szakot, helyette operát tanult a Mimar Sinan Egyetem falai között, közben pedig a megélhetésére szánt összeget úgy szedte össze, hogy számítógép-kezelőként és forgalmazóként tevékenykedett. Még középiskolás diákként lett a zene és az éneklés szerelmese, aktív tagja volt az iskolai zenekarnak, ahol ő volt az egyik énekes. Három éven keresztül vokalistaként és táncosként dolgozott együtt többek között Ajda Pekkan és Leman Sam társaságában. Még ugyanebben az időszakban tánctanárként is bizonyított, diákjaival ő maga is fellépett Ajda Pekkan koncertjein.
1996-ban az úriember új oldaláról is megmutatkozott: ekkor kezdte el ugyanis színészi pályáját, első feladatait a Dormen Színház falai között kapta. Itt érte az a megtiszteltetés is, hogy főszerepet alakíthatott A király és én című musicalben. Később feltűnt a Kara Melek című televíziós sorozatban. Munkáit folytatta a színházban, közben pedig olyan nagysikerű előadásokban léphetett színpadra, mint például a Csókolj meg, Katám!, Sweet Charity, Amphitrion 2000, Beni Seviyor, Kral ve Ben, Evita, Hayalet ve Ötekiler, Şarkilar Susarsa. Miután szerepet kapott a Köse Kapmaca és Boyle mi Olacakti című sorozatokban, New Yorkba utazott, és játszott a The Adventures of Zak című musicalben.
2000-ben olyan filmekben szerepelt, mint például a Hiç Yoktan Aşk és Ölümün El Yazisi. Szintén az ezredfordulón kapott szerepet több sorozatban is: Dedem, Gofret ve Ben, Zerda. Aztán újra látható volt színpadon is több előadásban: Bugün Git Yarin Gel, Popcorn, Arapsaçi vagy a Sevgilime Göz Kulak Ol. 2004-ben feltűnt az Aliye sorozatban Sanem Çelik és Nejat Isler mellett.
2005-ben és 2006-ban Halit Ergenç olyan filmekben tűnt fel a vásznon, mint a Babam ve Oglum, melyet Çagan Irmak rendezett, A hálózat csapdájában 2.0, Tramway és az Ilk Aşk. 2006 elején megkapta élete egyik legmeghatározóbb szerepét: ő játszotta Onur Aksal karakterét a hihetetlen népszerűségnek örvendő Binbir Gece (nálunk Seherezádé) televíziós sorozatban, mely akkoriban maga volt a levegő a nézők számára: hatalmas nézettséget produkált. A színész életét nagyban meg is határozta, egészen 2009-ig: a tervezett egy évad helyett ugyanis három évig kitartott a széria. Ebben az időszakban televíziós munkája mellett energiái levezetésére filmekben is szerepet vállalt: ez volt a Devrim Arabalari és az Aci Aşk, ahol többek között egyik partnernője a nálunk is jól ismert Cansu Dere. A sármos színész a 2010-es évben a törökök történelmében meghatározó politikust, Mustafa Kemal Atatürköt is életre keltette, a Dersimiz Atatürk című alkotásban. Érdekesség, hogy a szerep kedvéért arcát teljesen átmaszkírozták, s amely átalakítások a sminkesek számára forgatásról-forgatásra hosszú órákat vettek igénybe.
Ezt követően 2011-ben érte az a megtiszteltetés, hogy egy újabb jelentős és méltán nagy történelmi személyiséget kelthetett életre: megkapta a Muhteşem Yüzyil (Szulejmán) főszerepét, ahol I. Szulejmán szultánt alakítja. A forgatások jelenleg is tartanak.

Magánélete
Halit Ergenç 2007-ben vette feleségül Gizem Soysaldi színésznőt, ám másfél évvel később frigyük válással végződött. 2009. augusztus 8-án újra megházasodott, ezúttal a Binbir Gece (Seherezádé)-beli partnernőjét, a csodaszép, nála 12 esztendővel fiatalabb Bergüzar Korelt választotta, aki 2010. február 8-án egy gyönyörű kisfiúval, Alival ajándékozta meg a népszerű színészt.
A színész előéletét tekintve sokan úgy vélik, hogy igencsak a gyengébbik nem rajongója volt egykor, nem igazán tervezett komoly kapcsolatot. A sajtóban szárnyra keltek olyan pletykák, hogy jelenlegi nejét, Bergüzart megcsalta egy énekesnővel, de mint kiderült, ez nem volt igaz. Mindketten cáfolták a megcsalás tényét, s azt, hogy a feleség elköltözött volna férjétől kisfiukkal. A mai napig boldog házasságban élnek és nagy szeretetben nevelik gyermeküket.

Érdekességek
A Binbir Gece (Seherezádé) forgatása egykor nem volt feszültségmentesnek nevezhető. A férfi Onur Aksal karakterét alakította a sorozatban, ám ez eredetileg nem így volt eltervezve. Valójában rá osztották Kerem Inciauglu szerepét, ám a forgatás előtt mindösszesen csupán néhány nappal a vezetőség úgy döntött, hogy felcseréli Tardu Flordun és Halit Ergenç karaktereit, amely nem kis nézeteltérést okozott a színészek között.
A jóképű török színész egy, a Classical Music Festival keretei között adott interjújában válaszolt arra a kérdésre, hogy mi a véleménye arról, hogy az emberek (sokat) néznek televíziót:
"Egy kellemesen eltöltött nap után jól eshet egy kis kikapcsolódás, de nem szabad túlzásba esni. Ha az ember otthon van, nem jelenti azt, hogy végig a televízió előtt kell ülni. Ezzel az ember sokat árt magának. Nagyon nagy veszélyt is rejt a tévé, különösen a gyermekek számára. Vagy otthon ülnek a képernyő előtt, vagy az utcákon kóborolnak, a családnak pedig fogalma sincs róla, mit csinálnak éppen. A barátokat személyesen sokszor nem is látják. Virtuális kapcsolatokban élnek. Nem csekély szerepe van ebben a tévének. Én dolgozom a televízióban, játszom sorozatokban. De ugyanakkor nem nézek tévét. Egyáltalán nem érzem szükségét, ugyanakkor a gyermekemnek sem ajánlom, hogy nézze. Nem is szoktunk tévét nézni odahaza. Ebből kifolyólag viták sincsenek abból, hogy ki mit nézne a készüléken. Néha reggel, ha otthon vagyok, bekapcsolom a tévét, de semmi több."
A török színész elismerően szokta ismételni Marlon Brando szavait, ha népszerűségéről faggatják: "A legrosszabb dolog, ami egy színésszel történhet, hogy hisz abban, hogy legendát tud csinálni saját magából."
Halitnak sok kedvelője akad. Rajongói várnak rá, tudják a nevét, megszólítják. Azonban ez a hírnév eljutott arra a szintre, hogy már a "hétköznapi" emberek közül sem mindenki mer a szemébe nézni például a piacon, egy egyszerű hétvégi bevásárlás alkalmával. Ennek ellenére ő szeret híres lenni, és kifejezetten szeret szóba elegyedni az emberekkel.
Halit Ergenç támogatja a fogyatékkal élőket, és szívesen beszélget is velük. Mondhatni rendszeres résztvevője a "Világ angyalarca" nevezetű eseménynek, mely a Down-szindrómások világnapja alkalmából szokott megrendezésre kerülni minden tavasszal. A színész szeretné ösztönözni és elterjeszteni azt a fajta gondolkodást, ami az előítéletek ellen és a tolerancia / segítés mellett szól. Arról pedig, hogy mit tanult a fogyatékkal élőkről, ő és nővére - aki egyébként szintén Down-szindrómás - akar írni a jövőben egy forgatókönyvet.
Legjobb és legkedvesebb szerepének az apaságot tartja.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A végzős középiskolai évkönyvbe az alábbi gondolatokat írták róla:
1. "Melegszívű, szerető ember, amilyen gyorsan csak lehet értelmes barátságokat köt, melyek kompatibilisek. Jellemző rá a tisztaság, az őszinteség és megmutatta az erejét. A legcsodálatosabb. Szereti az életet, ezt meg kell állapítani. Azt szeretném, ha boldog lenne."
2. "Bár elismerem, hogy csak két éve ismerem, a zene, a számítógépek, repülőgép pilótáskodás; rájöttem, hogy sok a közös vonás bennünk, mint például a szörfözés. Csak egy évfolyam, de remélhetőleg egy nap létrehoz majd mindent, s minden projekt sorra kerül. 'Mi van, ha ez a teve szarvasbőrrel, szarvasbőrrel vagy teve.' Ne felejtsd el!"
3. "Az iskola jóképű Halitja, nagyon felkeltette a figyelmet az ő gyönyörű hangjával és kék szemeivel a lányok körében. Játékos és barátságos,, mindig a kedvenc barátaim között lesz."
4. "Hat évig voltam a barátnője, a zenekar állandó embere. Remélem, egy nap egy zenekar szólistája lesz. Nagyon híres lesz, és sport kiállításra megy majd, mint egy vendégművész. Ne felejts el!"
5. "A nyelvvel nincs idő barátságot kötni, hat év, amely alatt már megállapították, hogy csökkent, a dalok pedig erősödtek. Szeretném, ha továbbra is barátok maradnánk a jövőben." [elnézést, ezt nem nagyon tudom magyarítani]
6. "Figyelem! 6 Mat 3-as osztály kék szemű poszátája, így az énekes, hogy megszökik. üres marad utána a fészek. Azok, akik hisznek az emberiség nevében, kérjük, hogy legyen még 3- 6- Mat osztály."
7. "Halit az iskola jóképű énekese. Egy igaz barát, ezt mindig érdemes megjegyezni, mosolygó arc, édes és nem lesz már ott nekünk, hanem valahol egy teljesen más helyen... tele van élettel, s kívánom , hogy mindig boldog és sikeres legyen."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A harmadik x betöltésekor nem találta helyét a világban és fel akart hagyni a színészkedéssel, amely egyébként is jóval később kezdte el foglalkoztatni, mint a zene és az éneklés. Hirtelen érdeklődése a fizikoterápia felé fordult, sőt, főzőiskolát is keresett.
A színész arra a kérdésre, hogy a jövőben milyen munkákra vágyik, kijelentette, hogy szereti Zeki Demirkubuz stílusát és Ferzan Özpetek érzelmeit, de legnagyobb vágya, hogy együtt dolgozhasson Reha Erdemmel és Çagan Irmakkal, akiket úgy ír le, mint két fiatal és roppant tehetséges rendezőt.
Kétség sem férhet hozzá, hogy Halit Ergenç kedvére válogathat az új projektek közül a jövőben. Amit eddig kitűzött célt maga elé, mindig sikeresen el is érte, nem volt még olyan terv, amit ne valósított volna meg idővel. Ráadásul sokan úgy vélik, hogy sármjával, s azzal a különleges színészi aurájával, ami őt körüllengi, soha nem lesz olyan időszak, amikor mellőzötté válna: ilyen színművészre mindig lesz kereslet - állítják.
A rendkívül nagy sikert aratott és jelenleg is forgatás alatt álló Muhteşem Yüzyil (Csodálatos század = Szulejmán) sorozat, melyben I. Nagy Szulejmán szultánt formálja meg, elhozta számára a nemzetközi hírnevet, mely oda vezetett, hogy nemzetközi film- és televíziós sorozat projekteket ajánlanak figyelmébe, miközben reménykedve számítanak igenlő válaszaira. A történelmi széria indulásakor egy jóval fiatalabb férfit kellett alakítania, így a stáb igyekezett ifjabb külsőt varázsolni neki. Azonban borotválkoznia és edzőterembe járnia - amit egyébként szabadidejében rendszeresen szokott - egyelőre szigorúan tilos a mai napig, hiszen a nagy, tekintélyes szakáll segíti a szultán öregedési folyamatának megjelenítését a televízió képernyőjén, a lazsálás, lustálkodás és pihenés pedig szintén e képre erősít rá. Egyébiránt eme jelentős arcszőrzetet kisfia nem díjazza túlságosan, s már türelmetlenül várja a forgatások végét, amikor is apukája egyik pillanatról a másikra megszabadul új ékességétől, ezáltal pedig visszakapja fiatal édesapját. A kis Ali egyébként a forgatások alkalmával féltékenyen figyelte Halit és filmbeli gyermekei jeleneteit is.

Díjai
2006: "Altin Kelebek" [=Arany Pillangó] (a Binbir Gece-beli alakításáért)
2009: "Sadri Alişik Tiyatro ve Sinema" (a Devrim Arabalari-beli alakításáért) 

Filmográfia
2011-: Muhteşem Yüzyil [Szulejmán] (TV sorozat) - Kanuni Sultan Süleyman
2010: Misafir - Oktay
2010: Dersimiz: Atatürk - Atatürk
2009: Aci Aşk - Orhan Ataoglu
2006-2009: Binbir Gece [Seherezádé] (TV sorozat) - Onur Aksal
2008: Devrim Arabalari - Ugur
2006: Ilk Aşk - Kemal
2006: Tramvay - Nezih
2006: The Net 2.0 [A hálózat csapdájában 2.0] - Ivanakov
2005: Babam ve Oglum [Apám és fiam] - Özkan
2005: 1st Annual Primetime Beyaz Inci Awards - Jelölés: Legjobb férfi főszereplő - Dráma kategória
2004: Aliye (minisorozat) - Sinan
2004: Okul - Sebel Bey
2003: Esir Şehrin Insanlari (TV sorozat) - Lary Dixon
2003: Sapkadan babam çikti (minisorozat) -
2003: Baba (minisorozat) - Kartal
2002: Zerda (TV sorozat) - Devran
2002: Kumsaldaki Izler (minisorozat) - Fazil
2002: Zeybek Ateşi (minisorozat) - Aleko2002: Azad (minisorozat) -
2001: Dedem, Gofret ve Ben (minisorozat) - Vedat
2000: Hiç Yoktan Aşk -
1999: Ölümün El Yazisi (TV film) -
1998: Gurbetçiler -
1997: Böyle mi Olacakti (TV sorozat) -
1996: Kara Melek (TV sorozat) - Kürsat
1996: Tatli Kaçiklar -


Szinkron szerepei

2007: Terrayi Kurtarmak
2008: Macera Adasi


Musical, opera és balett

2002: "Kiss Me Kate" [Csókolj meg, Katám!] / rendezte: Atlan Günbay
2001: "The Adventures of ZAK" (New York) / rendezte: Dan Richenbach
2000: "Amphitrion 2000" / rendezte: Haldun Dormen
1999: "Tatli Charity" [Sweet Charity] / rendezte: Tony Stevens
1999: "Beni Seviyor" [Love Me] / rendezte: Önder Göksever
1997: "Evita, Hayalet ve Ötekiler" [Evita, Ghost és társai] / rendezte: Haldun Dormen
1996: "Kral ve Ben" [A király és én] / rendezte: Haldun Dormen
1995: "Şarkilar Susarsa" / rendezte: Çetin Akcan


Színház

2000: "Bugün Git Yarin Gel" / rendezte: Haldun Dormen
1998: "Popcorn" / rendezte: Haldun Dormen
1997: "Arapsaçi" / rendezte: Haldun Dormen
1996: "Sevgilime Göz Kulak Ol" / rendezte: Haldun Dormen


Reklámok

2010: Insaat (építőipari promóció) / Fes Marokkó
2010: Konzum Super Market / Zágráb, Horvátország


Egyéb - zenés jellegű - fellépései

Rolling Stones: Angie
Beatles: Let It Be
Frank Sinatra: My way
(?): Masum Degiliz
(?): Mazi Kalbimde
(?): Sensiz Saadet Neymiş
(?): Mâzi kalbimde bir yaradir


Forrás: starity.hu

 
                        
                

 

Bergüzar Korel karjaiban hunyt el az apja 
 
"Azon az estén, amikor apu meghalt, a mellkasán aludtam és arra keltem, hogy már nem lélegzik."  

A Seherezádé főszereplőnője, Bergüzar Korel nemrég osztotta meg szívszorító titkát. Édesapját, Tanju Korelt 2005-ben veszítette el. A férfi, aki szintén színművész volt, tüdőrákban halt meg. Bergüzar azonban sokáig nem beszélt erről a fájdalmas időszakról.
 
- Azon az estén, amikor apu meghalt, a mellkasán aludtam és arra keltem, hogy már nem lélegzik. Sajnos nagyon hamar legyőzte őt a rák. A legjobban az hiányzik, hogy nem mondhatom neki többet: Apa.
 
Bergüzar Korel Bergüzar Korel

A színésznő végig édesapja mellett volt a nehéz időszakban és bevallotta, hogy sokáig nem tudta elfogadni a tényt, miszerint édesapja gyógyíthatatlan beteg.
- Nem tudtam magam túltenni a fájdalmon. Nagyon nehéz beszélni arról, hogy min ment át az édesapám. Szörnyű volt látni, ahogy 3 hónap alatt legyűri a betegség, ez nagyon fájdalmas időszak volt számomra. Ráadásul édesanyám ekkor dolgozott, a nővérem pedig Amerikában élt, így gyakorlatilag én egyedül voltam édesapámmal. Sosem fogom őt elfelejteni, azóta is itt van velem minden pillanatban. - árulta el a TV2 elbűvölő Seherezádéja. 
Forrás : kiskegyed.hu 
 
 
Bergüzar Korel szülei - Forrás : facebook.com
 

Bergüzar Korel a természetes szépség 

 

Forrás : mindenamierdekesss.hupont.hu

 Mindenki  nézi  az  1001  éjszaka  szépségét  Seherezádét, pontosabban  Berguzer  Korelt.A  fiatal  művésznő  az  1001  éjszaka  sorozatból  nagyon  elfoglalt  a  sorozat  forgatása  miatt.Panaszkodik,hogy  nincs  elég  szabad  ideje ,hogy  találkozzon  a  sok  barátaival."   Amikor  mások  mondták,hogy  nincs  idejük,megharagudtam  rájuk.De  amikor  én  is  elkezdtem  dolgozni a  forgatáson,az  életem  a  házam  és  a  sorozat  forgatása  között  folyik.Nincs  időm  semmire  és  senkire. Az  én  szerepem  nehéz,de  nem  sírok,mert  nagyon  boldog  vagyok.Azt  hiszem ,hogy  jobb  vagyok  a  komédiában,de  eddig  csak  drámai  szerepeket  játszok."

Minél  jobb  színésznő,annál  szebb... egy  természetes  szépség.  Mindenki  imádja ,nem  számít,hogy  férfi  vagy  nő,elkápráztatja  őket  az  intelligenciája  és  természetessége.
"  Életembe  mindig  sportosan  öltözködtem."   Nagyobb  számú  ruhákat  hordok.A   ruhás  szekrényembe  sportosan  elegáns  ruhákat  találnak,nincs  középút.Nem  mondhatom,hogy  nagyon  szeretek  vásárolni,mert  nem  vagyok  vásárló  típus,de  igényes  vagyok  amikor  vásárolok.Csodálatos  volna  ha  valaki  helyettem  vásárolna.Az  estélyi  ruhákban  érzem  magam  nőiesnek... de  a  mindennapi  életbe  nem  így  érzek.

Nagyon  szeretem  Dice  Kayek  stílusát. De  szeretem  Marc  Jacobsot  és  Diane  von  Furstenberget.A  hétköznapi  életbe  Zara  és  Mango  ruhákat  hordok.Mint  minden  nő  szeretem  a  cipőket.Erre  sokat  költök.Sok  lábbeliket  veszek,de  nem  nagyon  hordom,de  szeretem  ha  kéznél  vannak.Otthon  nagyon  sok  kalap  és  sapka,melyeket  én  kötök.De  szeretek  férfiasan  is  öltözködni.Nadrágokat  és  kabátokat  hordok.A  krém  színű  nadrágokat  szeretem.Még ha  Isztambulba  nehéz is hordani ''


Megjelent  a  www.kanald.ro

Forrás : kareszka.blogter.hu

 

Seherezádé és Onur igazi esküvője 

 

A  Seherezádé  siker  sorozat  szeretett  párosa ,Berguzar  Korel  és  Halit  Ergenc  hivatalosan  is  összeházasodtak.A  boldog  esemény  a  török  tengerpart  Kurucesme  üdülője, Les  Ottomans  nevű  luxus  hoteljében  volt. Az  esküvőn  körülbelül  350  vendég  volt  jelen,akik  között  volt  sok  barát,rokon  és  a  sorozat  szereplői  közül  is  néhányan.Azok  közül  akik  jelen  voltak  :Ceyda  Duvenci( Bennu)  férjével, Tardu  Flordun(Kerem)  és  Canan  Erguder( Eda),Murat  Yildirim- Demir az  Asi  sorozatból  és  felesége.
 

Ők  ketten  eltitkolták  szerelmüket  a  forgatás  ideje  alatt.Halit  Ergenc  elvált  a  feleségétől ,mely  néhány  hónapig  tartott.Berguzar  szakított  a  jegyesével,pedig  bejelentették  a  házasságukat.Ezen  események  után  a  török  médiában  spekuláltak,hogy  a  két  főszereplő  között  van  kapcsolat,de  ők  tagadták  ezt  a  kapcsolatot. 

Az  esküvő  után  az  ifjú pár  megosztotta  az  örömüket  a  nézőkkel.Lehet,hogy  úgy látszik,hogy  a  kapcsolatunk  klasszikus,de  azt  mondhatjuk,hogy  nagyon  boldogok  vagyunk- nyilatkozták.

Az  esküvőn  résztvevők megtudhatták,amit  gyanítottak,hogy  Berguzar  terhes.Egy  szép  és  kellemes  hír  volt  a  számunkra -  mondta  a  leendő  apuka ,visszaigazolva  a  hírt,hogy  az  új  feleség  gyermeket  vár.A  sztárpáros  azt  nyilatkozta,hogy    ugyan  elmennek nászútra,de  előbb  befejezik  a  sorozatot,melynek  a  főszereplői '
Forrás : kareszka.blogter.hu

Térképen
Nagyobb térképre váltás

 

Túl nagy a korkülönbség? A Seherezádé főszereplőinek igazuk lett

 

Kalandosan alakult a Seherezádé című török filmsorozat főszereplőinek szerelme. Mindketten egy kapcsolatból menekültek egymás karjaiba. Ahogy befejezték a forgatást, össze is házasodtak, majd nem sokkal később megszületett az első gyermekük.
 

Pedig eleinte nem jósoltak nagy jövőt Bergüzar Korel és Halit Ergenc kapcsolatának, hiszen tizenkét év közöttük a korkülönbség, ám az idő őket igazolta. Halit férfi létére abszolút kiveszi a részét a gyermek körüli teendők ellátásából.

"A gyereknevelés a legcsodálatosabb dolog a világon, számomra minden együtt töltött perc igazi kincsnek számít. Annyira izgultam Ali születésénél és az utána következő napokon, hogy jóval több kilótól szabadultam meg az első hónapokban, mint a feleségem, ezen sokat viccelődünk még ma is."


Forrás : kareszka.blogter.hu 
 
...