hagyományhű magyar katolikusok

SZŰZ MÁRIÁNAK, MAGYARORSZÁG KIRÁLYNŐJÉNEK
felajánlott honlapja

"BÍZZATOK, MERT ÉN LEGYŐZTEM A VILÁGOT"

KATOLIKUS-HONLAP FÓRUM BEJELENTKEZÉS REGISZTRÁCIÓ
 
A hozzászólások nem a honlap szerkesztőjének, hanem az egyes hozzászólóknak a véleményét tükrözik.

(153) Honlap-II.
(8) Róma
(13) Végidő ??
(157) Pius-ügy
(16) A honlapról
(165) Gondolatok
(278) Honlap
(244) Magyarország
(121) Világegyház
(54) Jövő/Remény
(199) Hírek
(1) Lelkiség
(58) Mások helyett
(199) Kérdések
(34) Hitünk
(77) Fatima
(16) Assisi-ügy
(47) Közlemények
(20) Hallottam...
(66) Fórumozás
(12) AZ ISTENI IRGALMASSÁG
(88) Evolúció
(151) Liturgia
(12) Katolikusok tennivalói
(141) A világ
(9) "Nemcsak kenyérrel..."
(1) Adok-kapok
(140) ki a hibás?
(50) Magán üzenetek
(12) Történelem-hamisítás
(23) Örömeink
(77) Városmisszió '08
(17) Erkölcs
(55) Tekintély
(88) Vélemények
(9) Kis Római Zsolozsma - "reklám"
(8) Problémák
(44) Bibliothecula
(44) Hibajelzés
(20) Mi a teendő?
(28) Viták
(9) Anglikán-kérdés
(2) Aláírásgyűjtés vagy fsspx
(1) KATEKIZMUS
(8) Ha a Katolikus...
(7) Klerikalizmus
(27) Reakciók
(8) Tudomány és fejlődés
(20) Mindennapok
(9) Metanoia
(5) Kapcsolatok
(6) Pisti
(5) "Bízzatok..."
(27) SJM
 
Pius-ügy
 A Szent X. Pius Papi Közösség helyzetéről

Még nem jelentkezett be, így nem írhat a fórumba


[0] [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]
 Vágfalvy adatok | 2009.06.22 12:15 | 97
Fellay optimista, a cikket olvasván úgy tűnik, mintha minden "majdnem" a legnagyobb rendben volna, és kéznyújtásnyira van a megoldás. (Ez túlzás nélkül is igaz lehet, csak a kiegyezést ellenzők bármikor képesek beleavatkozni.)
Az interjú is Zsolt (94. hozzászólás) véleményét támasztja alá.

Amin nem győzök eléggé csodálkozni, az megint csak a hangnem. Az utóbbi időben egyetlen Rómának címzett komolyabb kritikát olvastam, mégpedig a Szentatya Szentföldi látogatásával kapcsolatban.

 Élthes Eszter adatok | 2009.06.21 21:46 | 96
A Die Presse osztrák napilap most tette fel az internetre a Fellay püspökkel készült legfrissebb interjút. Itt olvasható:
http://diepresse.com/home/panorama/religion/489101/print.do

 Vágfalvy adatok | 2009.06.20 00:31 | 95
Majdnem igaz. De van egy másik oldala is a dolognak: nem szabad megfeledkezni az egyszerű mélyen híven katolikusokról, akik csak a NOM-ot ismerik.
/Ismertem Bajorországban (regensburgi egyházmegyés) bajor plébánost, aki az Istenanya iránti tiszteletből felvette a Mária nevet. A plébániatemplom éjjel-nappal nyitva van, és a kegykép előtt mindig imádkozzák a rózsafűzért. (Igaz ez 15 éve volt így...)/
De akkor is igaz, hogy Németországban is vannak olyan hagyománytisztelő hívek, akik valami miatt nem jutottak el a tridenti miséhez, de aggodalommal hallgatják a linzi, vagy Zollitsch-féle botrányokat. Ők azok, akik még megmenthetők volnának a katholikus hit számára. De attól tartok, hogy egy ilyen nyilatkozat csak és kizárólag nekik árt, hiszen ők ebből csak annyit hallanak meg, amennyit a püspökök elmondanak.

 Füzesi Zsolt adatok | 2009.06.18 19:28 | 94
A Vatikán mostani nyilatkozata mindenkinek megfelel, hiszen lényegében megismétli a kiközösítést feloldó dokumentumot, és ezzel burkoltan meg is erősíti azt: az fsspx papjai és püspökei, bár a kiközösítés nyomasztó terhe alól mentesülnek, a doktrinális kérdések tisztázásáig éppúgy, mint eddig (és ez fontos) nem gyakorolhatják papi tisztüket megengedetten. Tehát minden papi tevékenység tilos, bár a dokumentum ezt ilyen élesen nem hangsúlyozza. Azonban ez éppúgy igaz a papszentelésre, mint a misézésre és a gyóntatásra, noha az fsspx ez utóbbit kettőt is folyamatosan gyakorolja. Ha a papszentelés sértené a gesztust gyakorló pápát, akkor a kiközösítés visszavonó összes szentségkiszolgáltatás és misézés is sértené, ez ellen mégsem óbégatnak az többségében eretnekgyanús német püspökök.
Mint mondtam e nyilatkozat mindenkinek megfelel. Jó kis gumicsont. A német püspökök is mondhatják, hogy "na ugye, mi megmondtuk, és a pápa bácsi is nekünk ad igazat", és a lefebvreisták is mondhatják, hogy "na ugye, mi megmondtuk, hogy mivel a kánoni helyzetünk még nem tisztázott, a helyzet lényegileg éppolyan, mint eddig, és mi eddig is szenteltünk papokat."

Ez olyan mint a híres mondat:
A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki benne én nem ellenzem.
A jelentés ill. értelem csak központozás kérdése, és mivel azt nem tartalmazza, utólag azt lehet kihozni belőle, amit az írója (esetünkben Róma) az események függvényében ki akar hozni:
A királynőt megölni nem kell. Félnetek jó lesz. Ha mindenki benne, én nem. Ellenzem.
Vagy:
A királynőt megölni nem kell félnetek. Jó lesz. Ha mindenki benne, én nem ellenzem.

Tehát az egész csak egyházpolitika.

 Élthes Eszter adatok | 2009.06.18 00:34 | 93
Tehát magyarul:
Arról ír az újság, amire mindenki maga is rájöhetett, hogy a "vatikáni sajtóirdoa" nem adhat ki olyan nyilatkozatot, amit a pápának akar tulajdonítani. (ez volt a kiközösítés feloldásakor is azzal a bizonyos államtitkárság aláírású nyilatkozattal).

Tehát:
A cikk írója megjegyzi, hogy a nyilatkozatban semmi új nem áll, amit ott írnak, azt a német püspökök eddig is tudták, és hogy ha egy pap fel van függesztve, mint a piuszos papok, akkor azok természetesen egyházjogilag nem misézhetnek és nem szolgáltathatják ki a szentségeket, de ezt eddig is mindenki tudta, és a piuszosok eddig is mindeig csinálták. A szerdai nyilatkozat nem a Vatikán hivatalos válasza, hanem csak a pápai sajtószóvivő próbálkozása, hogy ne kelljen minden újságírónak egyenként választ adnia a felmerülő kérdésre. Magasabb tekintély nem áll a szöveg mögött.

Hiába kértek a német püspökök a papszenteléssel kapcsolatban világos állásfoglalást a pápától, ezt eddig nem kapták meg, ezzel a nyilatkozattal sem. A pápa nem adott eddig választ. És a sajtószóvívő láthatóan maga sem tud semmit.

 Élthes Eszter adatok | 2009.06.18 00:27 | 92
A honlapra ma feltett legújabb hírrel kapcsolatban - miszerint a vatikáni sajtóiroda közleménye szerint a piuszos papszentelések továbbra sem megnegedettek, a Pius Közösség német nyelvű hivatalos honlapján megjelent késő este egy cikk a Stuttgarter Zeitung, vagyis egy normális, és nem bulvár napilapból:

Eine Erklärung, keine Antwort
Der Papst gibt keine offizielle Stellungnahme ab.

Die Stuttgarter Zeitung bringt eine Analyse der Stellungnahme aus Rom. Selbst nicht-kirchliche Medien erkennen den Versuch des Staatsekretariates, eine Stellungnahme des Papstes vorzutäuschen!

Stuttgarter Zeitung, 17. 6. 2009:

"Rom - Die Priesterweihen der ultrakonservativen Pius-Bruderschaft stehen unmittelbar bevor, aber noch lässt der Papst die deutschen Bischöfe mit ihrer Frage allein, wie sie mit diesem "Bruch des Kirchenrechts" vor der eigenen Haustür umgehen sollen.

Am Mittwoch kam aus dem Vatikan zwar eine Mitteilung; sie stellt aber keine Antwort dar. Veröffentlicht ist der kurze Text als "Erklärung des vatikanischen Pressesaals". Er bringt nichts Neues, sondern verweist auf jenen persönlichen Brief, in dem Benedikt XVI. im März festgehalten hatte, solange die "offenen Lehrfragen" nicht geklärt seien, habe die Piusbruderschaft "keinen kirchenrechtlichen Status", und solange sie keinen kirchenrechtlichen Status habe, "üben auch ihre Amtsträger keine Ämter rechtmäßig in der Kirche aus". Der Pressesaal fasst zusammen: "Damit sind die angekündigten Priesterweihen als unrechtmäßig zu betrachten." Aber das wussten die deutschen Bischöfe auch schon vorher.

Die Erklärung vom Mittwoch ist keine offizielle Stellungnahme "des" Vatikan, sondern lediglich ein Versuch von seiten der päpstlichen Pressesprecher, nicht jedem Journalisten einzeln Auskunft geben zu müssen, sondern alle auf einmal zu versorgen. Eine höhere Autorität – das vatikanische Staatssekretariat etwa – steht offenbar nicht dahinter.

Und wenn: Was könnte Staatssekretär Tarcisio Bertone auch sagen? Die Presseerklärung verweist darauf, dass der Papst die vatikanischen Zuständigkeiten eigenhändig für die Piusbrüder neu bestimmen wollte, und es steht ausdrücklich zu lesen, dass die Presseleute des Papstes selbst nicht wissen, wann das kommt: "Es gibt Grund zur Annahme, dass diese Entscheidung demnächst erfolgt."

Aber wie sollen die deutschen Bischöfe mit den Piusbrüdern disziplinarisch verfahren? Gerade der Regensburger Bischof Gerhard Ludwig Müller, auf dessen Territorium der geplante Weiheort Zaitzkofen liegt, wollte dafür eine Antwort des Papstes bekommen. Sie steht aus. Die Presseerklärung bestätigt dies in einer entwaffnenden, für Vatikan-Dienststellen geradezu subversiven Direktheit: 'Die Lehrfragen und in der Folge die Disziplinarfragen bleiben immer noch offen.' "

Von Paul Kreiner / 17.06.2009

Magyarul: mindjárt jön

 Élthes Eszter adatok | 2009.03.24 23:22 | 91
Magyarul:
A március 28-ra tervezett subdiakónus szentelést a németországi Zaitzkofenből a franciaországi Econe-ba helyezték át, ugyanerre a napra. Lentebb Fellay püspök nyilatkozatát lehet olvasni, mely a német Pius oldalon nincs is lefordítva, csak egy link vezet az angol és francia verzióhoz. A többi katolikus weblap viszont már hozza a német fordítást. Fellay püspök azt írja, hogy a Szentszék kérésére tették át a szentelés helyét, mert a regensburgi püspök mindenféle szankcióval fenyegetőzött. De azt írja, hogy a többi szentelést a megadott időben és helyen végzik majd el. Azt is írja: "Tudjuk, hogy az egyházjog szerint helyzetünk nem tökéletes." És azzal fejezi be, hogy tartják magukat a januári dekrétumban kimondott menethez, m. m. tárgyalások, és csak aztán megegyezés.

 Élthes Eszter adatok | 2009.03.24 23:15 | 90
Die Piusbruderschaft hat in einem Kommuniqué des Generaloberen, Weihbischof Bernard Fellay, die Verlegung der für Samstag, 28. März 2009, geplanten Subdiakonatsweihen von Zaitzkofen nach Ecône bestätigt.

Auf Bitten des Heiligen Stuhles haben wir uns entschieden, die Subdiakonatsweihen, welche in Zaitzkofen (Deutschland) am 28. März hätten stattfinden sollen, zu verlegen. Sie werden am selben Tag in Ecône (Schweiz) gespendet werden.

Diese Entscheidung ist eine Geste der Beruhigung nach der Aufhebung der ungerechten Verurteilungen, die auf den Bischöfen der Bruderschaft lastete, und den aggressiven Reaktionen, die daraufhin erfolgten. Wir bereuen in der Tat, dass gewisse Bischöfe dies auszunützen wussten, um ihre offene Empörung gegen den Obersten Hirten zu zeigen. Wir sind in besonderer Weise abgestoßen von der Haltung des deutschen Episkopates, der nicht aufhört, seine Feindlichkeit uns gegenüber auszudrücken, die jeder Nächstenliebe entbehrt und fortlaufend Unterstellungen vorbringt. Wir werden so behandelt, wie es der Heilige Vater gerade in seinem Brief vom 10. März aufgedeckt hat: "auf die man ruhig mit Hass losgehen darf".

Wir wissen, dass unsere Lage in Bezug auf das Kirchenrecht unvollkommen ist. Das ist nichts neues und ist untrennbar mit der Krise verbunden, welche die Kirche durchläuft und des sich daraus notwendigerweise ergebenden Notstandes. Infolgedessen bringt es nichts, das Recht anzuführen, um das Leben unserer priesterlichen Gemeinschaft zu ersticken. Die übrigen Weihen werden wie vorgesehen stattfinden; es stand niemals zur Debatte sie zu unterlassen. Die entgegenkommende Tat des Heiligen Stuhls würde dann wohl interpretiert werden als der Wille, die Priesterbruderschaft St. Pius X. zu ersticken.

Wir halten uns an den durch das Dekret vom 21. Januar angekündigten Zeitplan, der die "notwendigen Gespräche" über das II. Vatikanum und seine Neuerungen vorsieht. Wir versichern den Heiligen Vater aufs Neue unseres Gebetes, damit diese doktrinalen Gespräche das Licht der ganzen Wahrheit erstrahlen lassen mögen.

Menzingen, am 24. März 2009

+ Bernard Fellay

 Füzesi Zsolt adatok | 2009.03.22 15:30 | 89
Magyarul!!!!!!!!!!!
Itt-ott kicsit karcos, de szép:
http://www.h2onews.org/_page_videoview.php?id_news=1616&lang=hu#

 Vágfalvy adatok | 2009.03.17 11:55 | 88
Próbálom paraszt eszével felfogni, miért is van ez. Lehet, hogy rossz a gondolatmenetem, esetleg javítsanak ki.
A Pius közösség kérte az exkommunikáció érvénytelenítését, a pápa erre válaszul feloldotta az exkommunikációt. A hírről lehetett néhány nappal a kihirdetése előtt is tudni, erre a média a maga módján igen "ügyesen" reagált, azzal, hogy közzétette Williamson püspök Úr régebbi nyilatkozatát, és ezzel a fegyverrel támadhattak a pápa ellen. Ezzel azt a benyomást keltették, hogy traditioval együtt jár a zsidógyűlölet, aminek főleg német nyelvterületen volt nagy sikere, ahol a témára igencsak érzékenyek. Európai viszonylatban persze ennyi elég volt, hiszen a pápa német, és konzervatív.
Szerencsétlen módon a legutolsó ezzel összefüggő pápai körlevélben Szentatya beismeri, hogy két pontban zavart okozott, amit a média fordításában úgy közöltek, azt a következtetést sugallva, hogy a pápa mégsem tévedhetetlen (persze annyira műveltek, hogy így nem írják le, elég ha a tömeg így értelmezi!).
Nyilván a liberális egyházi vezetőknél is betelt a pohár, és nyiltan fellázadtak a pápa ellen.

Szerintem erre az egyedüli lehetséges magaviselet, amit a Piusz közösségnek tanúsítania kell, pontosan az, amit tapasztalunk. Mindennek megvan a maga ideje. Annyi biztos, hogy az idő most nem alkalmas arra, hogy a traditio oldaláról is kritika érje a pápát.

 Füzesi Zsolt adatok | 2009.03.16 10:01 | 87
Nekem is ez a benyomásom. Kérdés, mibe fog ez kerülni?

 Élthes Eszter adatok | 2009.03.15 22:51 | 86
Pontosan ez az én véleményem is. Mintha nem is uganazok az emberek lennének. Egyszerűen nem lehet elhinni, hogy a bizonytalanért ennyire erőt vennének magukon, szinte lehetetlennek tűnik, hogy nem az van a háttérben, hogy ők már tudják, vagyis egyedül Fellay püspök és a hozzá legközelebb állók, hogy mi forog kockán, vagyis mit fognak kapni. Fellay legújabb nyilatkozata (lásd a honlapon a Könyvtár 3. fiiókját) a diplomáciai magasiskola legjobb példája. Alig két-három hónappal ezelőtti hangnemmel összehasonlítva, szinte hihetetlen, hogy itt tartanak.

 Vágfalvy adatok | 2009.03.15 22:09 | 85
A cseh piuszos honlapon (fsspx.cz) úgy érzem, teljesen megváltozott a hangnem. Most közlik Mons. Fellay válaszát a Szentatya püspökökhöz írt levelére. Eddig az FSSPX és a pápa elleni hadjáratra is csak egy cikkben válaszoltak Vlk bíboros úrnak.

 Élthes Eszter adatok | 2009.02.09 19:21 | 84
A "Deutsche Welle", a Rorate Caeli (majd a magyar Katolikus Rádió) jelentette, hogy Williamson püspököt a Pius Közösség leváltotta rektori tisztségéről. A hírt a latinamerikai disztrikt főnöke, Pater Christian Bouchacourt jelentette be a sajtónak. A páter hangsúlyozta, hogy Williamson kijelentései semmilyen módon nem tükrözik a közösség vélekdését.

Ezzel kapcsolatban érdemes felidézni Williamson püspök bocsánatkérő leveléből a szentírási idézetet Jónás könyvéből: "Fogjatok meg, és vessetek a tengerbe, akkor elcsendesedik a tenger. Tudom ugyanis, hogy miattam tört rátok ez a hatalmas vihar."

Még tegnap azt írta Williamson püspök blogjábak szerkesztője, hogy a püspök él, és nem mnd le. De a cikk maga, ami alá ezt a megjegyzést írta már csak a zenével foglalkozott.

A magyar Katolikus Rádió miután örömteli hangon közölte a hírt, azonnal hozzátette, hogy az egyik zsidószervezet újra felvette a Vatikánnal a dialógust.

 Vágfalvy adatok | 2009.02.08 20:24 | 83
Teljesen értelmetlennek tartom az egész vitát, és a sajtóban folyó hisztériát is, beleértve az összes ezzel összefüggő nyilatkozatot. Az istentelen világban, amikor az eskünek nincs jelentősége, nem értem miért számít bármilyen elhatárolódás bármitől. (Ma fehéret mondok, holnapra megváltozik a véleményem, feketét állítok, és elhatárolódom az előző kijelentésemtől!)
Bármilyen ideológiákra az 1. parancsolat vonatkozik. Teljesen világos az 5. parancsolat is. A Tízparancsolat teljesen egyértelmű, ennyivel lezárható a holokauszt-téma.

 Élthes Eszter adatok | 2009.02.08 13:30 | 82
Minden értelmes ember úgy gondolta, hogy most csendben kell maradni, és megvárni, amíg elmúlik a vihar, és a médiának más "csemegéje" akad, amin rágódhat. És miután e mai információ-áradatban az emberek úgyis hamar felejtenek (meg lesz elég más bajuk az elkövetkezendő világ-összeomlásban), utána rendületlenül tovább menni a megkezdett úton.
Ennek érdekében Fellay püspök megtiltotta Williamson püspöknek, hogy világi dolgokban nyilatkozzon. És akkor mi történik? Williamson a fő ellenségnek, az egész kampány kirobbantójának és vezérének, a Spiegelnek újra nyilatkozik. Nem az a kérdés, hogy mit, hiszen az senkit nem érdekel, nem erre megy a játszma, hanem hogy egyáltalán újra nyilatkozik rendfőnökének határozott utasítása ellenére!
Úgy tűnik, neki sem a katolikus hit az a bizonyos legfontosabb ügy, aminek védelmében érdemes kitérni más konfliktus elöl.
És vajon mit fog ezen nyílt és értelmetlen, káros engedetlenség után Fellay tenni?

Morus Tamás, akit az Egyház tudvalevően szentté avatott, egészen a halálos ítéletének meghozataláig megtagadta a választ a perében. Államférfiként tudta, hogy miért nem válaszol. Csak, amikor ennek ellenére halálra ítélték, "pakolt ki".
Én személy szerint azt hiszem, a hiúság nagy szerepet játszik abban, ha valaki nem képes hallgatni akkor, amikor a bölcsesség ezt kívánja tőle.

 Parsifal adatok | 2009.01.31 12:48 | 81
További példát is említett a más népek ellen elkövetett, de szinte eltitkolt és tabuként kezelt népirtásokra: "Egyáltalán beszél valaki az amerikaiak és az angolok által bombázott német városokról? Beszél valaki Churchillről, aki elrendelte, hogy foszforos bombákkal támadják meg a németországi Drezda városát?"

Végül Abrahamowitz plébános arra a kérdésre, hogy személy szerint ő maga és a hozzá hasonlóan gondolkodó papok valóban antiszemiták-e, azt válaszolta: Amint ezt a családneve is bizonyítja, az apja zsidó volt. Ő és paptársai nem antiszemiták, de ezzel együtt vallja, hogy a zsidók Isten gyilkosai, akiknek el kell fogadniuk Jézus messiási voltát.

 Parsifal adatok | 2009.01.31 12:47 | 80
Zsidó származású plébános: a gázkamrákban csak fertőtlenítettek


Don Floriano Abrahamowitz, zsidó származású római katolikus plébános szerint a gázkamrákkal kapcsolatban csak annyi biztos, ahogy azokat fertőtlenítésre használták. Az olasz pap a hatmillió holokausztáldozat verzióját sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarja, mert erről nincsenek pontos ismeretei. Hangsúlyozza, hogy más népek, így a németek ellen is elkövették a népirtás bűncselekményét, de erről senki nem beszél.

Abrahamowitz visszautasítja az antiszemitizmus vádját, de azt vallja, hogy a zsidók Isten gyilkosai - írja egy olasz lapra is hivatkozva a Háárec és a Há-Forum Le-Téum Há-Máávák Bá-Ántisémijut (Az Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Összehangolásának Fóruma) című héber nyelvű napilap, illetve világhálós portál.

"A gázkamrákkal kapcsolatban csak egyetlen dolog biztos, mégpedig az, hogy azokban fertőtlenítettek" - nyilatkozta a La Tribuna di Treviso című olasz napilapnak Don Floriano Abrahamowitz plébános, aki egyáltalán nem rejtette véka alá, hogy az apja zsidó volt. Az ún. zsidó holokauszt áldozatainak számáról szólva kijelentette, hogy erről nincsenek pontos információi, de számára ez másodlagos kérdés, mert amint XVI. Benedek pápa is mondta, egyetlen meggyilkolt ember is annyit jelent, mint hatmillió.

Az ún. zsidó holokauszt egyediségének teóriáját viszont elutasítja a zsidó származású plébános. "Azt állítják, hogy a történelemben csak egyetlen népirtásra került sor, mégpedig a második világháború idején", mondta Don Floriano Abrahamowitz, majd védelmébe vette Richard Williamson plébánost, akit holokauszttagadás miatt előbb eltávolítottak az egyház soraiból, de XVI. Benedek pápa a minap rehabilitálta. "Ha Williamson atya történetesen az egymillió 200 ezer örmény meggyilkolását vonta volna kétségbe, ma ezzel egyáltalán nem foglalkoznának az újságok", jelentette ki a plébános...

 Kansas adatok | 2009.01.31 03:19 | 79
Megnéztem az incriminált oldalt és ott az angol szövegben látom, hogy "csak" X. Pius társaságról beszélnek Szent X. Pius pápa helyett. Valószínűleg számukra pl kérdéses Szent X. Piusz pápa szentsége is.....

 Parsifal adatok | 2009.01.31 02:20 | 78
Világos distinkciót kell tenni.

Ha eltekintünk Williamson püspök történeti magánvéleményétől, akkor is világos, hogy a zsidóság teológiai értelemben akceptálhatatlan mai alakjában.

Ennek semmi köze sincs a soához, és annak történeti vetületeihez. Egy keresztény természetesen semmilyen alapon nem fogadhat el fizikai alapú vérséghez kötött népírtást, diszkriminációt, épp ezért katolikus. Csinálja akár a hitlerista Németország, vagy a mai Izrael, ahol börtönbüntetést kap az az izraeli állampolgár, aki ha keresztény hitre tér, Újszövetséget osztogat zsidók között.

Ezek előtt kell hajbókolnia az igaz Főpap helytartójának? A viperák szellemi fajzata előtt, ahogy az igaz izraelita, Keresztelő Szent János nevezte őket.

A pápa is zavarában össze-vissza beszél az "Első Szövetségről", ami egy modernista teológiai fogalom. (Most olvasom a "Vatikáni Figyelőn".) A "diplomácia egyházából" a "hitvallás egyházává" kell válnunk. Véget ért a sunyi mellébeszélés, szómágia, kozmetikázás korszaka... Tovább nem lehet művelni mindezt.

Az Ószövetség igaz örökösei mi vagyunk, választani kell, a hűséges zsidók, Mária, az apostolok, az első keresztények között, és a "perfidis" zsidók között, akik az előbbieket üldözték, irtották, megverették. Lehet, hogy hamarosan ez vár reánk is, valljuk meg bátran hitünket!

Mit kell hajbókolni azon Jeruzsálemi Rabbinátus előtt? Azon Nagyrabbinátus előtt, amely a Jézust koncepciós perben legyilkoltató Szanhedrin örököse, akik a farizeuspárt örökösei, akik az Antikrisztus előkészítői, akikről írta a szeretett tanítvány, hogy lelki értelemben Babilon és Egyiptom.

Imádkozni kell értük, hogy megtérjenek, ahogy Jézus is imádkozott keresztre feszítőiért, de nem mondta, hogy a hitük, amely az Isten Fiát keresztre viszi, igaz hit.

A jelenlegi hisztéria világosan mutatja a nagypénteki könyörgés igazságát. A fátyol, a hályog vétessen el Izrael lemetszett ágai gyermekeinek szeméről az ősatyák hitéért!


  MAGYARORSZÁG KIRÁLYNŐJE, KÖNYÖRÖGJ ÉRETTÜNK!