Étel-ital, szórakozás

A pályaudvarok környékén

Hangulatos és olcsó szórakozást nyújt a Lesz Vigasz "Leszpresszó" (Ceglédi út), illetve a Buszos Kocsma (a buszállomásnál), de érdemes lehet meglátogatni az Aranykerék Eszpresszót is.

A belvárosbanTermészetesen itt többféle vendéglátó-, illetve szórakozóhelyet is megtalálhatunk. A belvárosban igen könnyű alkoholos italokat felszolgáló helyeket találni, csak felsorolásképp álljon itt a Fiesta, a Garázs (korábban Kert), a Black Cat, a Wanted, a Ronch Cafe neve.

Hamburgereket érdemes az El Bandi két üzletében (a Piacnál, illetve a Petõfi S. utca elején), vagy a Hambi centerben (Dobó krt.) keresni. Ha esetleg fagylaltozni szeretne, azt a Fodor Cukrászdában (a református templomnál) teheti meg. Pizzériáink közül a Gody papát (Arany J. utca) és az Italiát (Gáspár A. krt.), valamint a Labirintust (Kéttemplom köz) ajánlhatjuk. Ha Gyrosra vágyik, menjen a Fortunába (a Széchenyi térnél)!

Ha biliárdozni szeretne, a Fordan (Csányi J. krt.) illetve a President (Batthyány utca) jó választás. (elõbbi kicsit kopottabb ugyan, de hangulatos) Természetesen nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a nagy kereszttel jelölt Malom Centert sem, itt különféle gyorséttermeket, kávézókat és egyéb üzleteket talál.

Fontos kiemelni, hogy ezek a megállapítások, csak a szerzõ magánvéleményét tükrözik, a szerzõ nem áll üzleti kapcsolatban egyik vendéglátóhellyel sem. A félkövérrel jelöltek a szerző kedvencei.

Vissza