Megérkezés Kecskemétre

Amennyiben vonattal vagy távolsági busszal érkezik, (mivel a busz-, és a vasúti pályaudvar egymás mellett van), máris lapozhat a "Helyi közlekedés" részhez!

A jelenleg érvényes menetrendek szerint az utolsó vonat Budapest felé 20:47-kor indul, míg az utolsó Pest felé tartó busz indulási ideje 20:10.

Néhány (jellemzően nyugat felől érkező) távolsági buszjárat megáll a sportlétesítményekhez közeli "Kecskemét, Kórház" megállónál is, kérjük erről tájékozódjon még indulás előtt!

Autóval érkezőknek érdemes figyelembe venniük, hogy az M5 autópálya Kecskemétet elkerülő szakasza "Kecskemét Észak" és "Kecskemét Dél" csomópontok között ingyenesen használható.

Amennyiben autóval érkezik:

  1. Észak felől az M5 autópálya "Kecskemét Észak" csomópontjánál (73-as kilométer) lefordulva kövesse az 5-ös főutat, majd forduljon az Akadémia körútra (a TESCO utáni második lámpás kereszteződésnél jobbra) majd haladjon hosszan egyenesen, egészen addig, míg el nem ér a Stadionhoz! Ha a Csarnok a célja, a fentiek után haladjon el a Stadion mellett, majd forduljon balra a második kereszteződésnél az 52-es (Izsáki) útra (amely kereszteződésnél az egyenesen továbbhaladás már egyébként sem lehetséges), és haladjon egészen a közeli McDonald'sig, majd az ottani körforgalomnál forduljon balra (Olimpia utca)!

  2. Észak felől az 5-ös főúton érkezve ugyanúgy, mint az előző pontban!

  3. Az M5 autópálya "Kecskemét Nyugat" csomópontjánál (85-ös kilométer) lefordulva kövesse az 52-es főutat (Izsáki utca) egyenesen. A Sport utcánál (A megyei kórház után közvetlenül) forduljon balra, és hamarosan feltűnik a Stadion! Ha a Csarnok a célja, akkor ne forduljon le a Sport utcán, hanem haladjon tovább egyenesen a McDonald'sig, s ott a körforgalomnál forduljon balra (Olimpia utca)!

  4. Nyugat felől az 52-es főúton érkezve ugyanúgy, mint az előző pontban!

  5. Délnyugat felől az 54-es főúton érkezve hajtson fel az M5 autópályára a "Kecskemét Dél" csomópontnál (90-es kilométer), majd haladjon észak felé a "Kecskemét Nyugat" csomópontig, innentől kövesse a 3. pont utasításait!

  6. Dél felől az 5-ös főúton érkezve a JET-benzinkútnál (Kurucz tér) forduljon balra, és kövesse tovább az 5-ös főutat (Erzsébet krt., Kossuth krt., Árpád krt.), egészen a Boldogasszony térig, ott forduljon balra, rá az 52-es útra (Dózsa György út, Dunaföldvár felé)! Haladjon át egyenesen át a körforgalmon, majd a következő utcánál (Sport utca) forduljon jobbra, és hamarosan feltűnik majd a Stadion. Ha a Csarnok a célja, akkor már az előbb említett körforgalomnál forduljon jobbra!

  7. Kelet felől a 44-es főúton érkezve forduljon rá jobbra a Mártírok útjára (nem sokkal a vasúti kereszteződés után), majd haladjon egyenesen, egészen az előző pontban említett Kurucz térig! Innentől kövesse a 6. pont utasításait!

  8. Északkelet felől a 441-es főúton érkezve haladjon egyenesen a vasúti kereszteződés utáni első lámpás kereszteződésig! Itt forduljon jobbra (Bethlen krt.), majd kövesse a körút vonalát (Bethlen krt., Széchenyi krt., Mária krt.)! A boldogasszony térnél (lásd a 6. pontot) forduljon jobbra, rá az 52-es útra (Dunaföldvár felé, Dózsa György út), és kövesse a 4. pont utasításait!

Parkolásnál a Stadionba látogatóknak érdemes a vendégszektor környékét választaniuk.

Néhány hasznos honlap:

Vissza