K. É.K. 2005 Bt.

A XXI. század embere számára "szükségszerű" problémát jelent a környezet szennyezése. Mai rohanó világunkban természetes az utcán eldobott szemét, a mindennapos vízszennyezés, vagy a kéményeken gomolygó füstfelho. A híradóban bemondott környezeti káresemények már nem érik el ingerküszöbünket. Azonban biztos, hogy ez így természetes?

Ön is tehet valamit környezetünk megóvása érdekében! Ehhez kíván segítséget nyújtani a K.É.K. 2005 Bt. .

...a Vállalatoknak
Napjainkra a környezet védelme egyre fontosabb problémává vált. Ennek eredményeképpen a piaci elvárások is jelentősen megváltoztak, egyre nagyobb figyelmet kell fordítani a Cégek környezeti teljesítményére. Mindezeken túl Magyarországon is egyre több környezetvédelmi témájú jogszabályt adtak ki, melyek az Európai Unióhoz történo csatlakozás következtében sok esetben jelentosen szigorodtak. A vállalatok környezetvédelmi kötelezettségei ezzel együtt jelentosen kibovültek, sok esetben nagyon összetetté váltak, míg a hatósági ellenorzés, szankcionálás megerosödött.
Ebben szeretnénk segíteni a Vállalatoknak, hogy mind a szigorodó hatósági feladatoknak eleget tudjanak tenni, mind a piaci versenyben egyre dominánsabb környezeti teljesítményüket tovább tudják fejleszteni.

...az Önkormányzatoknak
Ki ne találkozott volna lakóhelyén környezeti problémákkal. Sajnos sok helyütt még mindig probléma a szennyvíz-kérdés, az illegális hulladéklerakás, és még sorolhatnánk tovább. Az Önkormányzatok környezetvédelmi feladatai egyre szélesebb köruek, bonyolultabbak, amelyek ellátására nincs mindig szabad kapacitás.
Ebben szeretnénk segíteni az Önkormányzatoknak, hogy a hatósági feladatoknak eleget tehessenek, valamint nem utolsó sorban településükön megvalósíthassák környezeti elképzeléseiket.

...az iskoláknak, óvodáknak...
"A Földet unokáinktól kaptuk kölcsön." A környezetünk megóvása érdekében a környezetvédelem nem akció kell, hogy legyen, hanem az élet természetes velejárója. A felnövekvo generáció szemléletének kialakításában jelentos befolyással bír a környezeti nevelés. Fontos, hogy már gyerekkorban megismerjük környezetünk szépségeit, értékeit, s a lehetoségeket azok megóvására.
Ebben szeretnénk segíteni az iskoláknak, óvodáknak, illetve egyéb intézményeknek, hogy könnyen, játékos formában megismertethessük a környezet mindennapos védelmét.

...és mindenki másnak
Környezetünk megóvása rajtunk, embereken múlik. Mindenki tehet valamit környezete megóvása érdekében. Ha szeretne tenni valamit környezetéért, vagy csak nem igazodik ki az Önre vonatkozó szabályozásokon, környezeti problémákon, keressen minket!

Ebben szeretnénk segíteni...

MENÜ
Kezdőlap
Cégismertető
Aktuális
Környezetvédelem
Hasznos linkek
 
Elérhetőségek
Cím:
9653 Répcelak, Avar u. 5/c
E-mail:
kek2005bt@index.hu

 

© 2009 Böröndi Dezső Balázs