logo

KÉK ERŐFORRÁS

Tanulunk és Tanítunk

Nagy Ibolya-Anna

született: Portik Ibolya-Anna

Fél évszázada van lehetöségem, hogy gyakorolhassam e földi életet. Tanulhattam, gyógyulhattam, fejlödhettem, hogy felismerjem, KI VAGYOK. Egy erdélyi kisvárosban születtem Baróton.

Édesanyám nöi fodrász volt. Édesapám borbély, férfifodrász. Régen a borbélyok nem csak hajat vágtak, borotváltak, hanem masszíroztak, fogat húztak, köpölyöztek, piócákkal gyógyítottak.

Kislány koromban csodálkozva lestem ezeket a tevékenységeket. Boldog gyerekkorom, fiatalkorom után leérettségiztem, férjhez mentem, két csodálatos gyerekem született. Kisfiam betegsége vezetett rá a sorsfeladatomra, ami masszírozással kezdödött.

Tudjuk, hogy az egész élet egy tanulás. Itt folytatódott az én tanulásom is az ezotéria útján. Masszázsok több fajta változata. Tradicionális Thai Masszázs, Svéd masszázs, Yumeiho, Ma-uri. Eközben megtanultam a moxázást, köpölyözést, test, fül ,szervgyertyázást, különbözö mozgás gyakorlatokat, öngyógyító és gyógyító terápiákat. Felismerve a test-lélek-szellem egységét, kiterjedt érdeklödésem a parapszichológia metafizikai tudására, a Csikung gyógyító erejére, és mindezt az összegyüjtött tudást gyakorolhattam és tovább adhattam tanfolyamaimon már itt Magyarországon.

Sok éven keresztül az Elixir gyógyközpontjában végezhettem tevékenységemet, csodálatos kollégák között.

Pár éve kilépve e közösségből a Kék Eröforrás Bt. keretén belül, végzem tevékenységemet. Még most is tovább tanulok, ismert mesterektől, mint: Mingtang Xu Kínából, Sai Baba Indiából, Hemi és Katja Fox Új -Zélandról. Köszönöm nekik, hogy vagyok, akik vagyok.

Képesítéseim:
Alternatív mozgás és masszázsterapeuta, Pszichoterapeuta - parapszichólogus, Nemzetközi Csikung tanár