logo

KÉK ERŐFORRÁS

Tanulunk és Tanítunk

Szolgáltatások

Tradicionális Thai masszázs

A Thai masszázs elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozására van jótékony hatással. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával, a különböző testhelyzetek felvételével a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani a megfelelő energiapályákon.

Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása a cél. A Thai masszázs a keringésre, szervekre, mozgatórendszerre van jótékony hatással, relaxál, oldja a feszültséget, csillapítja a fájdalmakat, csökkenti a stresszt.
A kezelés ruhában történik, egy és fél órát tart.
Ezen kívül körülbelül fél óra kikérdezés, végül a személyre szabott tanácsadás.

Kristály terápia

Zenetál. Régóta tapasztalják az emberek, hogy a nemeskövek fizikai ereje életünk minden területére nagy hatást gyakorol. A nemeskövek, mint eleven lények sugároznak, azaz különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból. Olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket különböző energiákkal töltik fel, erősítik a képességeket, védenek, szabályozzák a külső és belső energiaáramlást, nyugtatnak, harmonizálnak, így gyógyítanak.

A nemeskövek kisugárzása által a sérült aura segítséget kap, a közérzet kellemesebbé válik, beindul a gyógyulási folyamat. A kristályok gyógyító erejét, ezt a folyamatot már Atlantiszban is használták. Kezeléseink Atlantiszi kristály rudakkal történik, a test különböző területein, ami ruhában történik. Bármilyen betegségre, legyen az testi,lelki vagy szellemi jótékony hatással van. A kezelés egy és fél órát vesz igénybe, ezen kívül történik a kikérdezés és végül a tanácsadás.

Fülgyertyázás

A fülgyertyázás ősi módszer. Fülgyertyázáskor nemcsak a fülben lévő lerakódást - fülzsírt távolítjuk el, hanem hatunk az egész fejre, arcüregre, homloküregre, agyféltekékre. Mindig mindkét fület gyertyázzuk. Ez féloldalra fekvő helyzetben történik. Arcmasszázzsal fejezzük be.

E terápiás kezelés egy órát vesz igénybe, kikérdezéssei, tanácsadással együtt. Esettől függően különböztetjük meg gyertyáink használatát, legyen az gyulladás gátló, harmonizáló, vagy méregtelenítő. Ajánlott bármilyen korosztálynak.
Hasznos: hiperaktív vagy nehezen tanuló gyerekeknél, stresszes munkahelyen dolgozóknak, vizsgák előtt, számítógép elött dolgozóknak, oktatóknak, spirituálisan fejlődni vágyóknak.

Testgyertyázás

Hatásos terápia bárhol, ahol a testben energetikai elváltozás van.

Például: gyomorgörcs, puffadás, székrekedés, emésztési problémák, fogyókúra, hólyag, petefészek, méh, gyulladás, menstruációval kapcsolatos görcsöknél, derék vagy vállfájdalom esetén, stressz oldására, térd vagy boka vizenyőre, általános fájdalomcsillapításra használjuk.Szervek gyógyítása szervgyertyával

A szervgyertyázás az ÖT FÁZIS TANA szerint történik. A gyertyák az elemek információjával van ellátva.
Általános méregtelenítéseknél, betegségek megelőzésénél, három havonta ajánlott végezni. A kezelés két és fél órát tart.
A kezelés során hatunk a májra és az epehólyagra, a lépre és a hasnyálmirigyre, a gyomorra, a tüdőkre, a vesékre és a fülekre.


Köpölyözés

A köpölyözés ősi természetes gyógymód, melynek gyökereit nagyon sok kultúrában megtaláljuk.
Kiegészítő terápiaként, valamint megelőzésre alkalmas.
Növeli a szervezet ellenálló képességét. A köpölyözés szabaddá teszi az energia pályákat, elvezeti a méreganyagokat és salakanyagokat. Helyre állítja a jin-jang egyensúlyt, harmóniát teremt a testben.
A köpölyözés elött a kezelt területen a kötőszövetet masszázzsal fel kell lazítani. A terápia kikérdezéssei és tanácsadással egy óra.

Testmunka meridián rendszeren és szerveken csikung gyógyítással

A Csung Jüan Csikung speciális gyógyító technikáinak alkalmazása testrészeken, szerveken,aurában.

Orgon terápia

Kristályok erejét hasznosÍtva feltölti az egész testet energiával, akár külön a beteg, problémás testrészt energetizálja, harmonizálja. A kezelés ideje fél óra.

Bioptron lámpás kezelés

Speciális fény és színterápia.

Személyre szabott mozgásterápia légző gyakorlatokkal egybekötve

Nyújtó gyakorlatok, öngyógyító gyakorlatok, légző gyakorlatok.