Ez most komoly????

Re: Ez most komoly????

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 17:04

Daemon írta:Akkor msn-en is el lehetne kérni a leckét, mert ott elvileg hamarabb fel lehet venni a kapcsolatot a többiekkel. Nem értem miért kell így beszélni a többiekkel, így akar leckéhez jutni?, csak nehogy maga kapjon megleckéztetést :evil:

Én nem leckéztetek senkit... :evil: Csak nem értem miért tiltakoztok(nak ) ennyire a fórum ellen..Kész nem kérek több leckét. befejeztem..A ti dolgotok..De, más témában, legyen az kirándulás, vagy könyvek , osztályfőnök üzenete, fogadóórák, szülőik időpontja..nyugodtan lehet írni és kérdezni.. :!: Mindenkinek arra van ideje amire szán egy kis időt , szerintem ... :!:
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Daemon Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 17:08

Én csak egy idetévedt látogató vagyok, és véleményezem a maga írásait amik nem voltak szépek, most már én tegezhetlek téged Karcsianyu, én 32 éves vagyok, így egyenlőek az illemszabályok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Daemon 2008. szeptember 14., vasárnap 17:10-kor.
Daemon

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 17:09

Daemon írta:Én cska egy idetévedt látogató vagyok, és véleményezem a maga írásait amik nem voltak szépek

Tényleg? Nagyon sajnálom kedves idelátogató!!!Nem akartam megbántani de sok munkám volt ebben a fórumban.. :cry:
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Daemon Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 17:11

A gyerekeket bántottad meg, nem engem.
Daemon

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 17:17

Daemon írta:A gyerekeket bántottad meg, nem engem.
Én ? Mivel? Ők bántottak meg az érdektelenségükkel. nem tudom, hányan nézték meg az osztályképeket például. Vagy ennyire nem is fontos a közösség? Mindenki jól el van magában igaz? Ez a mai magyar valóság..Nem csak itt nem figyelünk egymásra , máshol sem. Nem hiába mondja az osztályfőnök ez nem csapat, ahol mindenki széthúz, ott nem lesznek eredmények..sajnálom..
Karcsianyu

Ez most komoly????

HozzászólásSzerző: Tami Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 17:22

öö...írtunk a fórumba.csináltam órarendet.képeket is megnéztem.még mi kéne? amúgy köszi kedves Daemon,hogy megvédesz.
(bocsi hogy tegezlek,ha baj írd meg lécci), mások nem is járnak ide! ők nem érdektelenek?csak mi?nem értem...
:o :o :o :o :o :cry: :o :o :shock:
és igen,elég bajunk van nem hogy még másokkal is foglalkozzunk,elég ha én megírom azt a 200kg leckét és megtanulom amit kell de még másoknak is segítsek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tami 2008. szeptember 14., vasárnap 17:24-kor.
Tami

HozzászólásSzerző: Bence Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 17:23

Igazán nem szeretnék senkit bántani, de nem itt fórumon változik a közösség... mi suliban páran nagyon jól elvagyunk, sőt, azt kell mondjam, hogy már jó ideje nem volt lány vs. fiu háború.. érdektelenség, szerintem ez közel nem az, csak azért lennénk érdektelenek mert nem írunk ide valamit? alapból, csak úgy megcsinálták ezt a fórumot, senki nem mondta elötte hogy oké, csinálni fogom...
Bence

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 17:53

Tami írta:öö...írtunk a fórumba.csináltam órarendet.képeket is megnéztem.még mi kéne? amúgy köszi kedves Daemon,hogy megvédesz.
(bocsi hogy tegezlek,ha baj írd meg lécci), mások nem is járnak ide! ők nem érdektelenek?csak mi?nem értem...
:o :o :o :o :o :cry: :o :o :shock:
és igen,elég bajunk van nem hogy még másokkal is foglalkozzunk,elég ha én megírom azt a 200kg leckét és megtanulom amit kell de még másoknak is segítsek...

Jaj Tami!!!! ne már!!!! Ne keseríts el kérlek! Nem rólad van szó!!!!!!!!!!!Megköszöntem az órarendet , és megköszöntem az 5.-es leckeírást is!!!Miért kell félreérteni a dolgokat! Akinek nem inge, ne vegye magára!!!!
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Tami Dátum: 2008. szeptember 17., szerda 9:15

nem értettem félre!
az üzeneteket elolvastam,mert tudok olvasni és értelmeztem hogy miről szól!
rám is vonatkozik,teljes mértékben!de nem tudom miért!

most beteg vagyok,még is,csak egy szavamba kerül,és a Brigi leírja a leckéket szóról-szóra!
Én meg megcsinálom!

szerintem én sem fogok többet ide jönni,ha folyamatos veszekedés
és reklamáció van...

viszlát! Tami
Tami

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 17., szerda 14:26

Tami írta:nem értettem félre!
az üzeneteket elolvastam,mert tudok olvasni és értelmeztem hogy miről szól!
rám is vonatkozik,teljes mértékben!de nem tudom miért!

most beteg vagyok,még is,csak egy szavamba kerül,és a Brigi leírja a leckéket szóról-szóra!
Én meg megcsinálom!

szerintem én sem fogok többet ide jönni,ha folyamatos veszekedés
és reklamáció van...

viszlát! Tami

Nagyon sajnálom...ha titeket nem érdekel akkor sok értelme nincsen..Amikor én voltam gyerek , még másképpen álltunk egymáshoz , segítettünk egymásnak akármilyen nagyok voltunk. A mai tendencia más! Én tudom a többi meg nem érdekel.Segíteni jó dolog. Én is megsértődhettem volna , hogy az osztálykirándulásotok képeit meg sem néztétek.Tényleg sajnálom, mert én csak jót akartam. Szerintem ismertek már engem legalább 6 éve, voltam veletek kirándulni, úszásoktatásra is elkísértelek benneteket. nem emlékszem , hogy bármikor , szándékosan megbántottam volna, vagy keresztbe tettem volna bárkinek. Én csak kicsit el voltam( vagyok keseredve). De ez az én problémám! Kár lenne ha emiatt nem jönnétek ide, inkább én megyek el. Föltettem nektek pár oldalt , nézzetek helyet ha akartok menni kirándulni...

Sziasztok :cry:
Karcsianyu

ElőzőKövetkező

Vissza: Üzenőfal