Ez most komoly????

Re: Ez most komoly????

HozzászólásSzerző: Bence Dátum: 2008. szeptember 13., szombat 19:07

Ebben van igazság, hogy néha a suliban írjuk a házit. Dehát emberből vagyunk, pl. még egyszer sem volt olyan hogy semmilyen házit nem írtam, írtunk(persze voltak páran.) 6-dik osztályosak vagyunk, rengeteg házit kapunk, s van, hogy véletlenül elfelejtünk egy tantárgyan belűl néhány dolgot.
Bence

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 8:50

Azért nem kell mindig ezzel a " 6. osztályosok vagyunk" szöveggel jönni..Láttam én már 8.-ost aki ovis színvonalon volt ! Nem elég hangoztatni, hogy milyen nagyok és okosak vagyunk, néha úgy is kéne viselkedni! Nem piszkálni , bántani , sértegetni egymást, hanem segíteni a másiknak és főleg mutassatok egy kicsit több tiszteletet a tanáraitok felé, mert megérdemlik!
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Tami Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 10:41

6. osztályosok vagyunk!
de mi nem vagyunk ovis színvonalon!!!!van egy-két kivétel.
húú 8.-os ovis szinten... mi nem 8.-osok vagyunk!!!!!
pedig hangoztatom: nagy 12éves gyerek vagyok,tudom a leckét és
azt nem tűröm hogy azt mondják :"lusták,érdektelenek" vagyunk!
mert nem.és télleg,Karcsi,Merci (és még nem tom ki...)nem tudja a leckét.azért írja le neki
az egész osztály egy fórumba?!és hogy mutassak több tiszteletet?
amúgy nem piszkálok,sértegetek,bántok másokat!csak kicsit
nagyon-nagyon ideges vagyok!senkit nem akarok megbántani,de ez az igazság!

SAJÁT VÉLEMÉNY|én így gondolom,ezért nem kell leszólni!
Tami
Tami

HozzászólásSzerző: Bence Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 10:42

Na ja, vannak olyan emberkék akiknek semmi keresnivalójuk nincs 6. osztályban... és már én is unom, mert anyukám is mesélte hogy mindig erről szólnak a szülői értekezletek, hogy miért nem ír senki a fórumba..hogy miért? mert mindenki tudja a leckét, aki nem tudja az meg felhív valakit..és ez marhára de marhára nem hanyagság...mert ez azt jelenti hogy mindenki tudja a kötelességeit... és még az a jó, hogy suliban néha megírjuk, van olyan, aki a suliban Sem írja meg... meg egyértelmű, hogy ha egy 12 éves gyerek leül a gép elé biztos nem a házit fogja megnézni..hanem játszik, videót néz vagy akármi... Nem tudom, halt ötlet ez a fórum... és az hogy ovis színvonal.. ha úgy adjuk be a dolgozatokat hogy írunk rá valamit, akkor nem vagyunk ovisok...aki nem ír rá semmit, szerintem az az ovi... s az hogy piszkáljuk egymást, ez még gyerekded piszkálódás, báttyámnak olyan 20 éves osztálytársai vannak, akik nem csak annyit mondanak hogy "hülye vagy"...
Bence

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 14:57

Ajaj!! De kikeltél magadból? Mikor beszélgettél el felnőttel a szüleiden kívül az élet dolgairól?? Szerintem én nem bántottalak meg..Ha észrevetted volna fórumon másról is szó volt, nem csak a leckékről. Igen igaz erre építettem , hogy lesz aki felírja a leckét..de ha nem , akkor nem.És nem csak erről szólt a szülői sem. Talán ha 1 percig szóba került! Én csak elmondtam , hogy jó lenne..de semmi sem kötelező!!!Sok minden másról is lehet írni, beszélgetni. És ne add már elő légyszíves az én már nagy vagyok szöveget! Látom , hogyan viselkedtek, és ez éppen az ellenkezője annak amit te állítasz! ha nincs véleményed , ötleted , akár a kirándulással akár mással kapcsolatban akkor nem kell ide jönni..Ez van..És elnézést , hogy megzavartalak akár tanulás, akár játék közben..
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 15:17

Még egy utolsó mondat!

Nem hiszem el , hogy ne lenne 2 perce akármelyik írástudó 6-osnak , ( mert egy üzenet beírása kb. ennyi időt vesz igénybe) ha ezzel segíteni tud egy osztálytársának.
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Bence Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 15:53

rendben, többet nem jövök ide, megoldható.. S közel nem adtam elő, hogy nagy vagyok..és az hogy kikeltem magamból, szerintem nem rossz dolog, hogy elmondom a véleményem, és nem csak más háta mögött jár a szám, ugyanis ismerek ilyen embereket,neveket nem szeretnék mondani... és az a két perc alatt akárkit felhív, sőt, gyorsabban, de ebbe ne menjünk bele...
Bence

HozzászólásSzerző: Daemon Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 16:37

Üdv,

10 éve nem sűrűn volt a háztartásokban internet, úgyhogy senki sem tudta megkapni a leckét..., talán annak sikerült hozzájutnia, aki az órákon felírta a füzetébe. Ha pedig épp hiányzott, bement az anyukája és elkérte a tanárnőtől személyesen, vagy a hiányzó "tanuló" felhívta egyik osztálytársát, de semmikép se lehetett interneten megkapni, mégis sokan hozzájutottak egyéb módokon. Az ellenőrző füzet a mai napig létezik még 12.-ik osztályig, utána 13.-14. évbe már nem mindig van. az internetes iskola-ügyintézés csak a felsőoktatásban van bevezetve egyenlőre.
Daemon

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 16:47

Daemon írta:Üdv,

10 éve nem sűrűn volt a háztartásokban internet, úgyhogy senki sem tudta megkapni a leckét..., talán annak sikerült hozzájutnia, aki az órákon felírta a füzetébe. Ha pedig épp hiányzott, bement az anyukája és elkérte a tanárnőtől személyesen, vagy a hiányzó "tanuló" felhívta egyik osztálytársát, de semmikép se lehetett interneten megkapni, mégis sokan hozzájutottak egyéb módokon. Az ellenőrző füzet a mai napig létezik még 12.-ik osztályig, utána 13.-14. évbe már nem mindig van. az internetes iskola-ügyintézés csak a felsőoktatásban van bevezetve egyenlőre.

Oké..én megértem de ez a jelen, illetve a jövő. És mivel sokan már Msn.en hülyéskednek videóznak, játszanak ( tudom mert az én srácaim is ilyenek) ezért jó dolognak tartottam,hogyha már úgyis a gépnél vannak , írjanak egy üzenetet . Sőt tovább megyek .. a fórumozás , mint írásbeli kommunikáció fejleszti a gyerek fogalmazási készségét( jobban mint a játék közbeni le és fel gombok) Többek közt a nagylányom is fórumozás által szerzett külföldi barátokat , gyakorolta az angolt...Szóval szerintem nagyon jó dolog megosztani másokkal a véleményünket,beszélgetni és nagyon jó, ha segíthetünk másoknak.
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Daemon Dátum: 2008. szeptember 14., vasárnap 16:54

Akkor msn-en is el lehetne kérni a leckét, mert ott elvileg hamarabb fel lehet venni a kapcsolatot a többiekkel. Nem értem miért kell így beszélni a többiekkel, így akar leckéhez jutni?, csak nehogy maga kapjon megleckéztetést :evil:
Daemon

ElőzőKövetkező

Vissza: Üzenőfal