Ez most komoly????

Re: Ez most komoly????

HozzászólásSzerző: Bence Dátum: 2008. szeptember 19., péntek 15:32

Ja, még egy utolsó mondat. Ha már ennyire izgatja magát Karcsianyu ez a fórum, akkor miért nem kéri meg a Karcsikát hogy írja fel? Ja bocsi, tudom miért.. Elvégre mégis csak a Karcsi anyukája nézi a fórumot..nem?
Én így gondolom...
Bence

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 19., péntek 16:23

Bence írta:Ja, még egy utolsó mondat. Ha már ennyire izgatja magát Karcsianyu ez a fórum, akkor miért nem kéri meg a Karcsikát hogy írja fel? Ja bocsi, tudom miért.. Elvégre mégis csak a Karcsi anyukája nézi a fórumot..nem?
Én így gondolom...

Tavaly a Karcsi is írta a házit, kár , hogy már nincs meg mert töröltem. Ő és a Merci is vállaltak felírást és még voltak páran..
És azt is elmondom neked, hogy a számítógép és az internet nem csak játékra való, hanem tanulásra is..Mi legalább is kihasználjuk ezt a lehetőséget is. és , csak azért mert az én fiamnak sokkal gyengébb a teljesítménye , mint neked, sokkal feledékenyebb nekem többet kell vele foglalkoznom és készülnöm vele az órákra. Én is örülnék , ha magától mindent megtanulna és nekem csak az ellenőrzőjét kellene aláírnom! De neki szüksége van segítségre az enyémre és másokéra is. Most például mikor sokan betegek az osztályból elég nehéz összeszednem a házit és , hogy mit vettetek az órán. De megoldom, ez az én gondom. Kellemes hétvégét neked!
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Bence Dátum: 2008. szeptember 19., péntek 16:43

Én pl. soha nem játszok a neten, hanem focis híreket nézegetek, videót nézek, stb., a játékot csak úgy példának mondtam. S ha ezzel tudok segíteni, holnap Zsombor hozza nekem a leckét, és akkor amit tudok elmondok.
Bence

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 19., péntek 16:58

Bence írta:Én pl. soha nem játszok a neten, hanem focis híreket nézegetek, videót nézek, stb., a játékot csak úgy példának mondtam. S ha ezzel tudok segíteni, holnap Zsombor hozza nekem a leckét, és akkor amit tudok elmondok.

Köszi..nem tudtam, hogy te is beteg vagy! Jobbulást..
Én most próbálom az angol és a matek leckéket és tanulnivalót megszerezni.
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Bence Dátum: 2008. szeptember 19., péntek 17:11

Köszi nektek is jobbulást! Hát a matekot meg az angolt majd nem fogom tudni adni, mert más csoportban vagyok, de a többit valószínüleg igen.
Bence

HozzászólásSzerző: Eny Dátum: 2008. október 23., csütörtök 16:25

Hát, ahogy én elnézem ezeket az üzeneteket, valaki így s valaki úgy szereti ezt a fórumos dolgot.
Nekem pl teljesen mindegy néha elvagyok vele néha meg nem. De nem az ilyen fajta fórummal.
Mert szerintem is aki feljön internetre az nem a leckét fogja megnézni, hanem belép a Windos Live Messenger programba, az is egy beszélgető program, s onnan kéri el a leckét ha beteg vagy csupán nem figyelt oda!! Nekem pl mikor lyukas órám van, és nem tudom mi volt a lecke felhívom a Zitát és megkérdezem tőle hogy mi volt a lecke! Ha ő nem tudja akkor megkérdezek mást!! Valaki biztos tudja! És ezzel le van tisztázva a lecke dolog! Hogyha valaki erre nem képes, akkor erre a fórumra sem tud feljönni, ez ugyan annyi időbe telik amíg felhívod barátnődet-barátodat! És ha itt nézed meg a leckét, mely hiányos is lehet, nem beszélsz a barátnőddel illetve barátoddal, viszont ha felhívod hallod a hangját beszélgethetsz vele, amit ezen az oldalon nem tehetek meg, illetve megtehetem de az sok idő és nem mindenki ír gyorsan. Amikor én beteg voltam mindig betudtam pótolni a leckét, midig volt kitől megkérdeznem. Én ezt gondolom, és sajnálom ha megbántottam valamit! Ja... és mégvalami és is megnéztem a képeket, én is írtam a fórumba / olvasoma fórumot!
Nem tudom hogy akkor mi a baj??!!
Eny
Eny

HozzászólásSzerző: Eny Dátum: 2008. október 23., csütörtök 16:28

Én ezt gondolom, és sajnálom ha megbántottam *VALAKIT
Eny

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. október 24., péntek 12:31

Köszi , hogy megnézted a képeket!:-)
Karcsianyu

Előző