| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Predator

Csatlakozott: 2006.12.20. Szerda 6:17 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: Szomb. Dec. 30, 2006 11:30 am Hozzászólás témája: Mit tehetünk fel a topikokba |
|
|
Kedves Tamás!
Mint a honlap rendszergazdájától az iránt érdeklődnék, hogy tervezitek-e, hogy a honlapra a hozzászólásoknál mellékletként esetleg képeket egyéb letölthető állományokat be lehessen linkelni, vagy közvetlenül feltölteni.
Ahogy elnézem ezt a kíválóan megalkotott honlapot, gondolom, hogy ez csak a tárhely (szerver) kapacításának kérdése.
Minden esetre gondolat ébresztés képpen javasolnám ennek a lehetőségnek a megvizsgálását.
Üdvözlettel:
Bányai Szilárd
Ja még annyit, hogy fél óra küzdelem után feladtam az avatar feltöltést, a méret megfelelt az előírtnak azt mégse ment fel, miért?
_________________ A szép szavak nem mindíg igazak, az igazak nem mindíg szépek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Varga Tamás Site Admin

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 18:06 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Dunaújváros (Mezőfalva)
|
Elküldve: Szer. Jan. 03, 2007 11:14 pm Hozzászólás témája: Re: Mit tehetünk fel a topikokba |
|
|
Kedves Predator!
Először is köszönöm az észrevételt és a javaslatot!
Az avatar feltöltési problémát elvileg kijavítottam, sajnos az én figyelmetlenségem miatt nem működött, de most kipróbáltam, nálam működik.
Valóban nagy hiányosság volt a fájlok csatolása, elvileg most ez is rendben van, szintén kipróbáltam, kb. másfél óra telepítgetés és beállítgatás után hibátlanul működik
Ennek sajnos lett egy olyan ára, hogy csak a subSilver nevű sablont lehet használni, mert csak az támogatja (valószínűleg a többi is, csak nincsenek meg hozzá a fájlok, később talán utánanézek).
Ezt elküldöm hírlevélben is, igaz nem tagjai a hírlevél csoportnak, ezúton szeretnék bíztatni mindenkit, hogy lépjen be ebbe a csoportba!
További problémákat és észrevételeket továbbra is várom!
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Predator

Csatlakozott: 2006.12.20. Szerda 6:17 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: Pént. Jan. 05, 2007 8:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
Tamás!
Köszi a gyors reakciót!
Teszek ide egy pár képecskét, ha úgy gondolod be lehetne tenni őket az emotikonokhoz.
Üdv!
| Description: |
|
| Filesize: |
2.21 KB |
| Viewed: |
579 Time(s) |

|
|
487 Bytes |
579 Time(s) |

|
|
282 Bytes |
579 Time(s) |

|
|
1.16 KB |
579 Time(s) |

|
|
5.14 KB |
579 Time(s) |

|
|
796 Bytes |
579 Time(s) |

|
_________________ A szép szavak nem mindíg igazak, az igazak nem mindíg szépek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Varga Tamás Site Admin

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 18:06 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Dunaújváros (Mezőfalva)
|
Elküldve: Pént. Jan. 05, 2007 9:20 am Hozzászólás témája: Emoticon |
|
|
Köszönöm a képeket, be is raktam őket!
A hozzászólás legutóbb Varga Tamás által Pént. Jan. 19, 2007 10:55 am-kor lett szerkesztve, összesen 2 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Predator

|
Elküldve: Pént. Jan. 19, 2007 10:14 am Hozzászólás témája: Re: Emoticon |
|
|
| Varga Tamás írta: | Köszönöm a képeket, be is raktam őket!
 |
Üdv Tamás!
Megint nekem van nyomorom, ezeket az új emotikonokat (nálam új ablakban nyílnak) az istennek sem tudom a hozzászólásba berakni, hiába kattintok rá.
Előre is köszi a segítséget!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Varga Tamás Site Admin

|
Elküldve: Pént. Jan. 19, 2007 10:54 am Hozzászólás témája: Re: Emoticon |
|
|
Hmm, kattintással tényleg nem rakja be
Én azt hiszem a kódjaikat írtam a hozzászólásba, azért jelentek meg.
A kódok:
: sör :
: taps :
: hurra :
: ' (
= D
: megh :
Természetesen a kettőspontok és a szöveg között nincsenek szóközök, de csak így tudtam magát a kódot beírni
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|