Tartalomjegyzék www.kfosz.atw.hu
Közterület-Felügyelők Országos Szövetsége

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzenetei olvasásához be kell jelentkezniePrivát üzenetei olvasásához be kell jelentkeznie   BelépésBelépés 

Mit tehetünk fel a topikokba

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Problémák
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Predator

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 30, 2006 11:30 am    Hozzászólás témája: Mit tehetünk fel a topikokba Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Tamás!

Mint a honlap rendszergazdájától az iránt érdeklődnék, hogy tervezitek-e, hogy a honlapra a hozzászólásoknál mellékletként esetleg képeket egyéb letölthető állományokat be lehessen linkelni, vagy közvetlenül feltölteni.
Ahogy elnézem ezt a kíválóan megalkotott honlapot, gondolom, hogy ez csak a tárhely (szerver) kapacításának kérdése.
Minden esetre gondolat ébresztés képpen javasolnám ennek a lehetőségnek a megvizsgálását.
Üdvözlettel:
Bányai Szilárd
Ja még annyit, hogy fél óra küzdelem után feladtam az avatar feltöltést, a méret megfelelt az előírtnak azt mégse ment fel, miért?

Varga Tamás
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 03, 2007 11:14 pm    Hozzászólás témája: Re: Mit tehetünk fel a topikokba Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Predator!

Először is köszönöm az észrevételt és a javaslatot!

Az avatar feltöltési problémát elvileg kijavítottam, sajnos az én figyelmetlenségem miatt nem működött, de most kipróbáltam, nálam működik.

Valóban nagy hiányosság volt a fájlok csatolása, elvileg most ez is rendben van, szintén kipróbáltam, kb. másfél óra telepítgetés és beállítgatás után hibátlanul működik Smile
Ennek sajnos lett egy olyan ára, hogy csak a subSilver nevű sablont lehet használni, mert csak az támogatja (valószínűleg a többi is, csak nincsenek meg hozzá a fájlok, később talán utánanézek).

Ezt elküldöm hírlevélben is, igaz nem tagjai a hírlevél csoportnak, ezúton szeretnék bíztatni mindenkit, hogy lépjen be ebbe a csoportba!

További problémákat és észrevételeket továbbra is várom!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Predator

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 05, 2007 8:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tamás!
Köszi a gyors reakciót!
Teszek ide egy pár képecskét, ha úgy gondolod be lehetne tenni őket az emotikonokhoz.
Üdv!

koccint.gif
 Description:
 Filesize:  2.21 KB
 Viewed:  574 Time(s)

koccint.gif

010.gif
 Description:
 Filesize:  487 Bytes

010.gif

017.gif
 Description:
 Filesize:  282 Bytes

017.gif

009.gif
 Description:
 Filesize:  1.16 KB

009.gif

025.gif
 Description:
 Filesize:  5.14 KB

025.gif

028.gif
 Description:
 Filesize:  796 Bytes

028.gif

Varga Tamás
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 05, 2007 9:20 am    Hozzászólás témája: Emoticon Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a képeket, be is raktam őket!

Koccintás
Taps
Meghajlás
Hurrá!
Sírás
Very Happy

A hozzászólás legutóbb Varga Tamás által Pént. Jan. 19, 2007 10:55 am-kor lett szerkesztve, összesen 2 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Predator

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 19, 2007 10:14 am    Hozzászólás témája: Re: Emoticon Hozzászólás az előzmény idézésével

Varga Tamás írta:
Köszönöm a képeket, be is raktam őket!

Koccintás
Taps
Meghajlás
Hurrá!
Sírás
Very Happy

Üdv Tamás!
Megint nekem van nyomorom, ezeket az új emotikonokat (nálam új ablakban nyílnak) az istennek sem tudom a hozzászólásba berakni, hiába kattintok rá.
Előre is köszi a segítséget!

Varga Tamás
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 19, 2007 10:54 am    Hozzászólás témája: Re: Emoticon Hozzászólás az előzmény idézésével

Hmm, kattintással tényleg nem rakja be Sad

Én azt hiszem a kódjaikat írtam a hozzászólásba, azért jelentek meg.

A kódok:

Koccintás : sör :
Taps : taps :
Hurrá! : hurra :
Sírás : ' (
Very Happy = D
Meghajlás : megh :

Természetesen a kettőspontok és a szöveg között nincsenek szóközök, de csak így tudtam magát a kódot beírni Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Problémák Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthet új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhat egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatja a hozzászólásait a fórumban.
Nem törölheti a hozzászólásait a fórumban.
Nem szavazhat ebben fórumban.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum