| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Kik kapjanak hírlevelet? |
| Minden regisztrált tag, nem kell külön csoport. |
|
60% |
[ 3 ] |
| Csak a Hírlevél nevű csoport tagjai. |
|
40% |
[ 2 ] |
|
| Összes szavazat : 5 |
|
| Szerző |
Üzenet |
Varga Tamás Site Admin

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 18:06 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Dunaújváros (Mezőfalva)
|
Elküldve: Szer. Jan. 17, 2007 11:02 am Hozzászólás témája: Hírlevél |
|
|
Üdv mindenkinek!
Szeretném felhívni a figyelmet a Hírlevél nevű csoportra, amiben jelenleg velem együtt 5 ember található, a 17 regisztált tagból. Ez szerintem nem túl nagy arány, nem tudom, hogy akik nem csatlakoztak a csoporthoz, azok tényleg nem kérnek hírlevelet, vagy probléma lépett fel a csoprthoz csatlakozás során?
Illetve egy kérdés:
Van egyáltalán szükség erre a csoportra, vagy egyszerűen kapja meg mindenki az e-maileket? (amik egyébként nem túl gyakoriak, és ez enyhe kifejezés volt:) )
Várom a szavazatokat! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothg
Csatlakozott: 2006.12.13. Szerda 15:40 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Elküldve: Kedd. Jan. 23, 2007 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Katika és az én véleményem az, hogy senkire nem kell ráerőletetni olyan dolgot amit nem szeretne. Ha már egyszer regisztrált elindult azon az úton, hogy remélhetőleg előbb-utóbb aktív hozzászóló lesz. Nem kellene elriasztanunk olyan üzenetek küldésével amit csak kitörölget. Ha valakit érdekel házunk tája vegye a fáradtságot és iratkozzon fel. _________________ Tóth Géza |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|