Tartalomjegyzék www.kfosz.atw.hu
Közterület-Felügyelők Országos Szövetsége

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzenetei olvasásához be kell jelentkezniePrivát üzenetei olvasásához be kell jelentkeznie   BelépésBelépés 

Reakció !

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Javaslatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Varga Géza

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 11, 2007 10:00 am    Hozzászólás témája: Reakció ! Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Győri és Tatabányai kolléga !

Lehet kritizálni egy szervezetet és ki is lehet belőle lépni, de jó lenne ha odatenné valaki azt is, hogy hogyan kellene csinálni. Nekem már nem sok vizet zavar a dolog mert két és fél hónap múlva már nyugdíjas leszek, vannak akik maradna és nem is kevesen. Úgy gondolom én amit lehetett megtettem, de hogy egy-egy OSZT elnökségi ülésen ketten voltunk predátorral úgy gondolom nem az én bűnöm. Kérek jelöltet vagy ha úgy gondoljátok, hogy nincs értelme be kell fejezni az egészet.

Üdv Géza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Predator

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 18, 2007 9:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Géza Barátom!

Jó egészséget és tartalmas nyugdíjas életet kívánok!

Amit írtál igazad van, nekem az a véleményem, hogy komoly vérfrissítésre lenne szükség mind a kettő a szakmát képviselő szervezetbe. Bevallom már én sem vagyok az a lelkes gyerek mint 10 évvel ezelőtt, de szükségesnek tartom a változásokat ugyan úgy mint régen.
A szakszervezetről: senkit meg nem sértve, de magyarországon az igazi szakszervezetnek nincsenek alapjai. Ez az elmúlt rendszerben más célokat szolgált és nem az érdekképviseletet. Ez a mentalítás és a poziciók féltése ( lásd. Puskin utcában üldögélő vezetőség) a "rendszer váltással" átöröklődött. Ezek a szervezetek nem egyenértéküek a más viszonyok közt létrejött (lásd nyugat-európa) valóban a széllel szemben is .... érdekképviseletett a politikával szemben teljes válszélességgel felválallaló szakszervezetekkel. A szakszervezetnek sem országos sem helyi szinten nincs befolyása. Addig amíg egy szakszervezeti vezető egzisztenciálisan függő az adott hely vezetőitől, képviselő testületétől addíg eredményeket nem lehet elérni.

A szövetségről: Röviden: halottról vagy jót vagy semmit!
Kérem tisztelettel, tessék venni egy A/4 es lapot. Középen húzni egy vonalat aztán bal oldalra írni a javaslatokat, ígéreteket amik az évek alatt elhangzottak. A jobb oldalra meg az elért eredményeket amiket a szakma észrevett a napi munka gyakorlatában.
Jó dolog a szövetség, de az a véleményem, hogy az egymás közti tapasztalat cseréken, és a fehérasztalos baráti összejöveteleken kívül sokat nem hozott a közterület-felügyeleteknek. Mindenki a saját harcát vívja otthon az életben maradásért. Végig gondolta-e már valaki, hogy a jelenlegi és 2008 januárjában életbe lépő képesítési és alkalmazási előírásokkal meddíg lesz életben tartható ez a szakma?!

Valahogy félek attól, hogy én már nem leszek nyugdíjas közterület-felügyelő!

Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Javaslatok Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthet új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhat egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatja a hozzászólásait a fórumban.
Nem törölheti a hozzászólásait a fórumban.
Nem szavazhat ebben fórumban.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum