|
www.kfosz.atw.hu Közterület-Felügyelők Országos Szövetsége
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Varga Géza
|
Elküldve: Kedd. Szept. 11, 2007 10:00 am Hozzászólás témája: Reakció ! |
|
|
Kedves Győri és Tatabányai kolléga !
Lehet kritizálni egy szervezetet és ki is lehet belőle lépni, de jó lenne ha odatenné valaki azt is, hogy hogyan kellene csinálni. Nekem már nem sok vizet zavar a dolog mert két és fél hónap múlva már nyugdíjas leszek, vannak akik maradna és nem is kevesen. Úgy gondolom én amit lehetett megtettem, de hogy egy-egy OSZT elnökségi ülésen ketten voltunk predátorral úgy gondolom nem az én bűnöm. Kérek jelöltet vagy ha úgy gondoljátok, hogy nincs értelme be kell fejezni az egészet.
Üdv Géza |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Predator

Csatlakozott: 2006.12.20. Szerda 6:17 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: Kedd. Szept. 18, 2007 9:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Géza Barátom!
Jó egészséget és tartalmas nyugdíjas életet kívánok!
Amit írtál igazad van, nekem az a véleményem, hogy komoly vérfrissítésre lenne szükség mind a kettő a szakmát képviselő szervezetbe. Bevallom már én sem vagyok az a lelkes gyerek mint 10 évvel ezelőtt, de szükségesnek tartom a változásokat ugyan úgy mint régen.
A szakszervezetről: senkit meg nem sértve, de magyarországon az igazi szakszervezetnek nincsenek alapjai. Ez az elmúlt rendszerben más célokat szolgált és nem az érdekképviseletet. Ez a mentalítás és a poziciók féltése ( lásd. Puskin utcában üldögélő vezetőség) a "rendszer váltással" átöröklődött. Ezek a szervezetek nem egyenértéküek a más viszonyok közt létrejött (lásd nyugat-európa) valóban a széllel szemben is .... érdekképviseletett a politikával szemben teljes válszélességgel felválallaló szakszervezetekkel. A szakszervezetnek sem országos sem helyi szinten nincs befolyása. Addig amíg egy szakszervezeti vezető egzisztenciálisan függő az adott hely vezetőitől, képviselő testületétől addíg eredményeket nem lehet elérni.
A szövetségről: Röviden: halottról vagy jót vagy semmit!
Kérem tisztelettel, tessék venni egy A/4 es lapot. Középen húzni egy vonalat aztán bal oldalra írni a javaslatokat, ígéreteket amik az évek alatt elhangzottak. A jobb oldalra meg az elért eredményeket amiket a szakma észrevett a napi munka gyakorlatában.
Jó dolog a szövetség, de az a véleményem, hogy az egymás közti tapasztalat cseréken, és a fehérasztalos baráti összejöveteleken kívül sokat nem hozott a közterület-felügyeleteknek. Mindenki a saját harcát vívja otthon az életben maradásért. Végig gondolta-e már valaki, hogy a jelenlegi és 2008 januárjában életbe lépő képesítési és alkalmazási előírásokkal meddíg lesz életben tartható ez a szakma?!
Valahogy félek attól, hogy én már nem leszek nyugdíjas közterület-felügyelő! _________________ A szép szavak nem mindíg igazak, az igazak nem mindíg szépek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthet új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhat egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatja a hozzászólásait a fórumban. Nem törölheti a hozzászólásait a fórumban. Nem szavazhat ebben fórumban. You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|