Eladó:
Számítástechnika:
.:.:. Amiga
1 db
.:.:. Commodore
0 db
.:.:. Atari
0 db
.:.:. Texas Instruments
0 db
.:.:. Sinclair
0 db
Konzol:
.:.:. Nintendo NES
14 db
.:.:. Super Nintendo SNES
37 db
.:.:. Nintendo 64
26 db
.:.:. Gameboy Classic
17 db
.:.:. Gameboy Color
17 db
.:.:. Gameboy Advance/SP
17 db
.:.:. Gamecube/Wii
1 db
.:.:. Nintendo DS/DSL/DSi
1 db
.:.:. Sega Mega Drive
1 db
.:.:. Sega Dreamcast
1 db
.:.:. Sega Saturn
1 db
.:.:. Sega Master System
0 db
.:.:. Sega Game Gear
3 db
.:.:. Sony PSX/PS2/PSP
0 db
.:.:. SNK Neo-Geo
2 db
.:.:. Kvarc játék
1 db
.:.:. XBOX
1 db
Egyéb:
.:.:. Postaköltség
Szállítás
Partner oldalak:
.:.:. Apro.amiga.hu
Retro
.:.:. Apronet.hu
Vegyes
.:.:ELÉRHETŐSÉG E-MAIL:.:.

Információ
A főoldal közepén, ahol olvasod ezt az írást is, lefelé haladva találsz pár információt. Pl.: miért készítettem az oldalt, hogy működik, hogy zajlik az átvétel, elérhetőség. A legfontosabb szempont viszont a megbízhatóság, aminek egy teljesen külön rész is készült. Ha vásárlási szándékod komoly, de nem bízol az oldalban, klikkelj a képre ami bővebb információt kínál a bizalmatlanabb, leendő vásárlóknak: 

Miért készítettem az oldalt?
Az oldalt azért keszítettem, hogy a megunt retro számítástechnikai, illetve konzol, stb cuccaimat egy helyen tudjam hirdetni. Úgy gondolom egyszerűbb egy saját oldal amin minden egy helyen van, mint feltölteni 5-10 hirdetést különböző oldalakra, hisz elég egy link is a hirdetésekhez. De ezzel figyelembe veszem más hirdető oldalak küllemét, etikáját is.
Köszönetet mondanék az apro.amiga.hu moderátorainak, a nagyszerű hirdető felületükért, és egy linket mindenképpen megérdemelnek, kész!

Oldal működése?
Az oldal nagyon egyszerűen működik. Bal oldalon találsz kategóriákat, középen infokat, jobb oldalon pedig az újonnan, és hamarosan felkerülő hirdetések listáját találod. Az oldalon az árak FIX árak, ha több minden érdekel kedvezményt tudok biztosítani, csere csak abban az esetben érdekel, ha az árnál, CSERE is kivan írva! A kategóriákban gépeket, játékokat, kiegészítőket vegyesen találsz. Ha valami megtetszik a főoldal tetején, vagy itt az .:.:ELÉRHETŐSÉG E-MAIL:.:. felíratra kattintva megkapod az e-mail címem, ahova írhatsz levelet.

Hogy kapom meg a vásárolt árút?
A vásárolt cuccokat postán küldöm, bélelt kartondobozos csomagolásban, csak ajánlott feladással, aminek költsége a vevőt terheli! A postázás minden esetben csak banki előre utalás beérkezése után történik. Nagyobb cuccoknál, vagy ha a közelben laksz, a személyes átvétel is megoldható előre egyeztetéssel, de minden más esetben postázok, utánvét nincs!

Az oldal nem átverés?
Természetesen nem, hirdetek más oldalakon is, ezt az oldalt inkább egy összegző tartalomnak lehet tekinteni, ahol a jelenlegi eladó cuccom egy helyen megtalálható. Ha vásárlási szándékod komoly, de nem bízol az oldalban:

A fenti feltételeket elfogadod csak akkor érdeklődj!

Az oldalt folyamatosan fejlesztem heti 1-2x, és rakok fel megunt cuccokat, érdemes többször visszanézni, szívesen látok minden retro fanatikust!

Újdonságok:
Újdonságok:

Elérhető hirdetések: 

 

Ajánló: 
Az oldalon található eladó gépek, kiegészítők, játékok, kazetták, cartridgek, stb mind eredetiek!