Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Botka
Csatlakozott: 2006.02.25., Szombat, 3:50 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Kisköre
|
Elküldve: Hétf. Máj. 08, 2006 6:16 pm Hozzászólás témája: Kisköre Serdülő Csapata! |
|
|
Szval.! Kisköre serdülő csapata a téma! irjatok bátran! _________________ Helló Sziasztok! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 9:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
úgy szar ahogy van...
van egy máté nevű kölök aki örökké lődösi a gólokat ha kell ha nem, a kis gazsimnak meg baszik passzolni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Botka
Csatlakozott: 2006.02.25., Szombat, 3:50 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Kisköre
|
Elküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 10:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Anonymous írta: | úgy szar ahogy van...
van egy máté nevű kölök aki örökké lődösi a gólokat ha kell ha nem, a kis gazsimnak meg baszik passzolni. |
Figyelj már! Kiváncsi vagyok hogy ki lennél te?? A gól mindig kell!! Nincsa arról szo h ha kell ha nem akkor rugom! figyu, legalább én rugom a gólokat! ennyi, ez van!
Lécci regeld be magad és ugy irkálj de!!! _________________ Helló Sziasztok! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szer. Máj. 10, 2006 11:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
Botka írta: | Anonymous írta: | úgy szar ahogy van...
Figyelj már! Kiváncsi vagyok hogy ki lennél te?? A gól mindig kell!! Nincsa arról szo h ha kell ha nem akkor rugom! figyu, legalább én rugom a gólokat! ennyi, ez van!
Lécci regeld be magad és ugy irkálj de!!! |
Sziasztok! nagyon jó ez a serdülő csapat! Mindent bele ma Füzesabonyba! Verjétek meg őket!!! Na pááá! tovűábbi sok sikert! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Máj. 13, 2006 9:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
megverték abonyt... pff |
|
Vissza az elejére |
|
 |
anonymus Vendég
|
Elküldve: Vas. Márc. 18, 2007 10:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
méghozzá 15-0 ra:D |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Máj. 05, 2007 3:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ne Füzesabonyt verjétek meg,hanem az Fc Hatvan Serdülő1. v 2. csapatát.(nem hiszem h menne:D)  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Máj. 05, 2007 3:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jah,és a Fc Hatvan ifit menniyre is vertétek?????????????????????????????????????????
(nem akarok gonoszkodni csak írtam ) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|