Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok   Regisztráció   Profil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   Belépés 

Kisköre Serdülő Csapata!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Hajrá Kisköre
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Botka

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 08, 2006 6:16 pm    Hozzászólás témája: Kisköre Serdülő Csapata! Hozzászólás, az előzmény idézésével
Szval.! Kisköre serdülő csapata a téma! irjatok bátran!
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 9:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
úgy szar ahogy van...
van egy máté nevű kölök aki örökké lődösi a gólokat ha kell ha nem, a kis gazsimnak meg baszik passzolni.
Vissza az elejére
Botka

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 10:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Anonymous írta:
úgy szar ahogy van...
van egy máté nevű kölök aki örökké lődösi a gólokat ha kell ha nem, a kis gazsimnak meg baszik passzolni.

Figyelj már! Kiváncsi vagyok hogy ki lennél te?? A gól mindig kell!! Nincsa arról szo h ha kell ha nem akkor rugom! figyu, legalább én rugom a gólokat! ennyi, ez van!
Lécci regeld be magad és ugy irkálj de!!!
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 10, 2006 11:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Botka írta:
Anonymous írta:
úgy szar ahogy van...

Figyelj már! Kiváncsi vagyok hogy ki lennél te?? A gól mindig kell!! Nincsa arról szo h ha kell ha nem akkor rugom! figyu, legalább én rugom a gólokat! ennyi, ez van!
Lécci regeld be magad és ugy irkálj de!!!

Sziasztok! nagyon jó ez a serdülő csapat! Mindent bele ma Füzesabonyba! Verjétek meg őket!!! Na pááá! tovűábbi sok sikert!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 13, 2006 9:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
megverték abonyt... pff
Vissza az elejére
anonymus
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 18, 2007 10:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
méghozzá 15-0 ra:D
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 05, 2007 3:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Ne Füzesabonyt verjétek meg,hanem az Fc Hatvan Serdülő1. v 2. csapatát.(nem hiszem h menne:D) Smile
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 05, 2007 3:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
jah,és a Fc Hatvan ifit menniyre is vertétek?????????????????????????????????????????
(nem akarok gonoszkodni csak írtam Very Happy Very Happy )
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Hajrá Kisköre Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban