Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok   Regisztráció   Profil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   Belépés 

Teszt topic

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tesztelés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
cAby
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 21, 2000 1:01 am    Hozzászólás témája: Teszt topic Hozzászólás, az előzmény idézésével
This is an example post in your phpBB 2 installation. You may delete this post, this topic and even this forum if you like since everything seems to be working!

Legutóbb cAby szerkesztette (Vas. Feb. 26, 2006 9:31 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 6:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Drága fiúk!
Kisköre SE... azaz Kisköre Sportegyesület. Az mióta szól csak a fociról????
Egy kis kézit is rakjatok bele, nekünk van legalább mit felmutatni.
Laughing
Vissza az elejére
cAby
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 2:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Anonymous írta:
Drága fiúk!
Laughing

Ezt ne velem beszéld meg. Very Happy -> Botkával!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Botka

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 8:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Anonymous írta:
Drága fiúk!
Laughing

Very Happy hát nézd! nem tudom ki vagy te kézis! de lécci gyere be hozzám msn-re ha vmi gondod van! még hogy van mit felmutatni! Leszarom! A foci az örök lessz a városban! és hidd el, nekünk is van mit felmutatni! nézd meg a serdülő eredményeket..nem tudom h ti hol álltok a bajnokságban de ugytom h az utolsók között vagytok! SOrry!
Arról meg ne is álmodj h rakunk fel kézis cuccokat mert ez FOCI oldal!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 8:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Na majd Pénteken leszek! sziasztok
Vissza az elejére
Botka

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 26, 2006 9:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Anonymous írta:
Na majd Pénteken leszek! sziasztok
Én irtam az előbb csak nemm Belépve:D bocsesz
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 12:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
úgy szar a focitok ahogy van. Smile
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 9:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Rakj fel kézit!!! matejka
Vissza az elejére
botkaa
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 10:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Anonymous írta:
Rakj fel kézit!!! matejka

Minek tegyünk be?
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 09, 2006 10:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
ha találsz a fociról, akkor találhatnál a kéziről is!!!
pls rakogass fel!!!
Vissza az elejére
Botkaa
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 10, 2006 9:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
Anonymous írta:
ha találsz a fociról, akkor találhatnál a kéziről is!!!
pls rakogass fel!!!

Figy, a fociról nem találok..mivel én is focizok tudom hogy mi történik! deviszont nem kézizek ezért nem tudom h mi folyik a kézilabdapályán! Érted? keress meg msn-en: bodimate@hotmail.com
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 10, 2006 6:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével
keress. lécc
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tesztelés Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban