Üdvözlöm a
Kizoku Tosa Inu Kennel
honlapján!

Nemes Attila, egyéni vállalkozó vagyok. A kutyatenyésztéssel hobbi szinten foglalkozom. Régóta dédelgetett álmom vált valóra azzal, hogy a hozzám illő kutya tartását és tenyésztését el tudtam kezdeni. A tosa inut egyszerre jellemzi a harciasság, a keménység, a kitartó munkabírás, valamint a melegség és szeretetet. A kutya kiválasztásánál éppen ezért motiváltak elsősorban ezek a tulajdonságok. Az állat külleme másodlagos jelentőséggel bírt. Ha Ön is ezt a fajtát választja, nem érheti csalódás.
A tosa inu egy erős testalkatú, robosztus kutya, mely 30°C melegben is képes akár 15-20km távolságot lefutni. A téli hideget épp úgy bírja, mint a nyári meleget; speciális tartást nem igényel. Harciassága miatt kiváló őrző-védő, de mihelyt a család közelségét érzi, jámbor és ragaszkodó társsá válik.
Pontosan egy ilyen jellemű szuka boldog gazdája vagyok. Zaharral rendszeresen (heti két alkalommal) járunk kiképzésre, ahol kitűnően dolgozik. Emellett a családi kirándulásokból is aktívan kiveszi a részét. Büszkeséggel tölt el, hogy a kutyám 2010-ben 1 x Res. CACIB és 1 x CACIB eredményeket ért el. Bár a kiállításokon való részvételt csak tavaly kezdtük, bízom benne, hogy kitüntetéseink a jövőben bővülni fognak.

Kérem, tekintse meg a galériát (Kanok, Szukák, Kölykök) és amennyiben a kennellel kapcsolatban kérdése van, örömmel állok rendelkezésére.


Baráti tisztelettel:
Nemes Attila, a Kizoku Tosa Inu Kennel tulajdonosa
2011