A legutóbbi 3 hír:

KJK Online Bemutató videó

2015. július 18.

    

Mint tudjátok, június 15-én a KJK Online elérte az 1000 lájkot a facebook-on. Ezt megünneplendő úgy gondoltam, hogy - mivel amúgy is videózom - készítek egy videót, melyben bemutatom nézőimnek is az online játszható könyveket annak ellenére, hogy youtube-csatornám alapvetően teljesen mással foglalkozik.

Fogadjátok szeretettel! :)

    

 

Elkészült a Sárkány Szeme

2013. május 29.

    

Fang egyik kocsmájában egy rejtélyes idegen felajánlja NEKED az esélyt, hogy megtaláld az Arany Sárkányt, talán a legértékesebb kincset egész Allansiában. De elrejtették egy labirintusban a Feketeerdő alatt, és a legerősebb lények és halálos csapdák őrzik.

Hogy elkezd a küldetésed, innod kell egy mérgező italt, és hogy sikerrel járj, ahhoz térképeket, kulcsokat, varázstárgyakat, mágikus tárgyakat, ékköveket és egy bebörtönzött törpét kell megtalálnod.

    

JÁTSZOK VELE

Elkészült a Tök(él)etlen Katona

2013. május 18.

    

Királyod, Oroszlánszagú Richard azzal a feladattal bízott meg, hogy számolj le Darmol Purgosszal, a Scr-bvng hegy tetején élő gonosz mágussal, az első számú közellenséggel. A feladatot eredetileg Oroszlánszagú Richardnak kellett volna végrehajtania, de ő úgy gondolta, sokkal kellemesebb a fűtött trónteremben ugráltatnia az alattvalóit, mint mindenféle veszélynek kitennie magát.
Rengeteg veszélyen kell átvágnod magad, rekeszizmaid óriási próbatételnek lesznek kitéve.
A siker egyáltalán nem garantált, ugyanis a gonosz szerző mindent megtett annak érdekében, hogy valamilyen módon elhalálozz, mielőtt elvégezhetnéd a feladatod.

    

JÁTSZOK VELE

 

A legfrissebb kaland

  

Hírek

  

Csatlakozz Te is!

 

Játszható Kalandok

Jelenleg