Szerző |
AF Ereje és taktikák :) |
Ryan
Tag
Lakóhely: Gyula
Regisztrált: 02.12.06 |
Elküldve: 02-12-2006 14:10 |
|
|
NA ti mint 2 AF Pro ide le irhatnátok AF takikokat mert akor már én is meg tanulom  

|
|
Szerző |
RE: AF Ereje és taktikák :) |
MaciG
Fő Adminisztrátor
Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 30.11.06 |
Elküldve: 03-12-2006 21:11 |
|
|
Hát nézd én elmondom amit tok 
 |
|
Szerző |
MaciG
Fő Adminisztrátor
Elküldve: 03-12-2006 21:15 |
|
|
PL:ha commache spamolsz akkór az minden gla ellen jó kivéve talán stealth. Alapjában véve két módón a yerő. 1. Eladod a cc-t 3 dózer a másodikkal mész gázolni középre,veszel 2 suply+2 reptér és firebasek/md-k, ezután legyártasz 3 commachot és utánna megveszed a rakétszórást és elrejted. Mikór összegyült kb 10-12 akkó ef,s&d és GG. " az hogy 2 dózer nem adod el a cc-t és a többi ugyanaz ,de stealth ellen érdemes inkább md-k mint fb
 |
|
Szerző |
MaciG
Fő Adminisztrátor
Elküldve: 03-12-2006 21:18 |
|
|
Gla ellen vany ugy e a jó kis combatt chinok. Lényege az hogy vezsel suply+barak+wf ,cc-t eladod utánna elsőnek veszel 6 raksist+2rangert a suply-nal 1 chinokt ahogy kész a wf a combatt chinokot és utánna még 2 chinokot . Mikór kész a cc és beletetted az embereket akkór te döntöd el hány chinokot viszel de min a combatt chinok +2 sima (attól függ hogy ha látod hogy sok raksist veyz akkó összeset (dupla vagy semmi )
 |
|
Szerző |
Roxy
Adminisztrátor
Lakóhely: Budapest
Elküldve: 03-12-2006 21:27 |
|
|
A commancse spam veszélyes lehet én stealth és tox ellen sem ajánlanám, inkább csak demo és talán vgla ellen állja meg a helyét, bár ott is necces ha pl elrejti a tunneleket, de én mindenképp meghagyom a cc-t 2 supply 4 chinook szed és 2 af, utánna 2-3 heli utána elrejt szórás és megvárod míg nem lesz 6-8, utána ráálsz wf-re és s&d és GG...
stealth meg tox ellen egyértelműen cc-ni kell és sztem ajánlott 1+3 mal menni....

Az nevet, aki a végén nevet... |
|
Szerző |
General Zeratul
Tag

Regisztrált: 16.12.06 |
Elküldve: 16-12-2006 21:44 |
|
|
és mivan a jó öreg humwee spammal he? |
|
Szerző |
Roxy
Adminisztrátor
Elküldve: 17-12-2006 14:10 |
|
|
leírom, h sztem mit kell tenni: Usa ellen ajánlott drop az elején 2-3 raksissal és/vagy dózerral, taktikától függően wf-et vagy tunnelt építeni vele, af ellen több raksis kell és barakk a szájába, ha ezeket mind túléli, akkor tow-os hummer, lehetőleg ne tele, elég 1-2 raksis bele és több hummer. Kína ellen jól müködik a dual hummer taktik(kivéve inf) ami dupla vagy semmi szagú, 2 teli hummer meg 1 medic és rájuk a szonda(felderítő, mert az a legolcsóbb és gyorsan követi a hummereket), vagy mehet még az s&d taktika, de az pl tank ellen veszélyes lehet, inf ellen kicsit kempelni kell 1-2 fb és itt se kell telerakni a hummert. Gla ellen szintén towos nem teli hummerek helffire-rel, tunnelek rémálma, humweeba mehet akár fb ranger is az md-k mellé, később ezeket felválthatja a sniper....

Az nevet, aki a végén nevet...
Szerkesztette: Roxy - 17-12-2006 14:12 |
|
Szerző |
MaciG
Fő Adminisztrátor
Elküldve: 23-12-2006 15:43 |
|
|
Hát inkább több humwee mint a flashbanges ranger )
 |
|
Szerző |
Ed
Tag
Regisztrált: 10.12.06 |
Elküldve: 15-04-2007 18:46 |
|
|
www.scatlovers.com |