Ebbelepben az évben 33 éves a Klaudiaszalon. Elmondhatjuk magunkról, hogy Nyíregyháza legrégebben működő, állandóan megújuló, az aktuális trendnek megfelelő menyasszonyi ruhakölcsönzője a miénk. Széles választékkal, hozzáértő kiszolgálással várjuk a menyasszonyokat klimatizált üzletünkben. Folyamatosan megújuló kollekciónkban megtalálhatók menyasszonyi, menyecske, koszorúslány és elsőáldozó ruhák.
Hazai varratott ruháink mellett további forgalmazott márka a Maggie Bridal továbbá a berlini székhelyű BIANCO EVENTO kiváló minőségű ekrü színű kifinomult stílusú menyasszonyi ruhái Nyíregyházán kizárólag nálunk!


A menyasszonyi ruhákhoz
ingyen biztosítjuk a kiegészítőket: kesztyűt, fejdíszt, fátyolt, ernyőt, stólát, bolerót, szütyőt, sőt egy menyecskeruhát is. Az uszályos ruhákhoz ezen kívül táncruhát is igényelhet az ara. Az ingyen kölcsönözhető fejdíszhez vásárolhatnak apró hajdíszeket, valamint a kék színhez kötődve (valami új,  régi,  kölcsönkért és  valami kék) harisnyakötőt is. Mivel egy nő életében  csodálatos esemény az, ha  menyasszonyi ruhában az oltár elé állhat, igyekszünk minden kívánságának eleget tenni lehetőségeinkhez mérten.

Tapasztalatunk:
AZ ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ A LEGJOBB REKLÁM!!!

 

 

Kedves Menyasszonyok! Április 7-én reggel 9 órától üzletünk ismét szeretettel vár titeket egészen este 19 óráig!

 

 

 

Kölcsönzési díjaink kedvezőek:

menyasszonyi ruhák: 70.000 - 150.000 Ft-ig

menyecske ruhák: 10.000 - 25.000 Ft-ig

elsőáldozó ruhák: 12.000 - 20.000 Ft-ig

gyerek koszrúslány ruhák: 4.000 - 15.000 Ft-ig

kiegészítők: 1.000 - 5.000 Ft-ig

 

 

Ruhapróbára telefonon történő bejelentkezését szívesen vesszük.

0670/241-6800

 

 

Klaudiaszalon Copyright (C) 2014. Minden jog fenntartva!