Magyarország egyetleg Holland válogatott szurkolói oldala

holland válogatott

hirek

 

Üdvözöllek Magyarország egyetlen Holland válogatott szurkolói oldalán. Az oldalon mindig találsz friss híreked kedvenceidről (Robbenről, van der Vaarttól, Sneijderről és az egész keretről). Lesz sok videó és háttérkép kérlek nézz vissza sűrün, mindig lesz frissítés.

Amint megnő az oldal látogatottsága megnyitom a fórumot.

Hajrá Hollandia!

Holland válogatott hátvédért küzdhet fél Európa
- pepsifoci.hu - Urby Emanuelson ügynöke elmondta, pártfogoltjáért Európa élcsapatai állnak sorban. A holland válogatott jolly jokere, aki a baloldal szinte minden posztján bevethető, egyelőre nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését az Ajax-szal, így ha nem közelednek egymáshoz az álláspontok, csakis akkor láthat pénzt az amszterdami együttes a játékosából, ha még a télen túladnak rajta.
Ezt az opciót ugyan kizártnak tartja a játékos ügynöke, Brian Berkleef, de elmondta, rengeteg érdeklődő van Emanuelsonért, és ez megnehezítheti az amszterdamiak dolgát.
A hírek szerint az egyik legkomolyabb érdeklődő az angol Liverpool, miután Roy Hodgson az új tulajdonosoktól 35 millió fontot kaphat a téli átigazolási szezonra, hogy 5-6 fiatal tehetséggel, köztük a hollanddal erősítse meg keretét.
A Mersey-partiaknak nem lesz egyszerű dolgok, miután számos klub, köztük a Hamburg, a Dortmund, a városi rivális Everton, a Lazio, a Porto, a Villarreal és a Juventus is érdeklődik az Ajax szélsőjéért.
A kérdés már csak az, hogy az amszterdamiak végül elengedik-e a télen, vagy a kluboknak csak a játékos aláírásáért kell majd megküzdeniük a tavasz folyamán.

pepsifoci.hu
0 Comments
Posted on 16 Dec 2010 by knvbfan
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews

 

 

 

 

 

 

< Hírek EB selejtező Történelem A keret Háttérképek Videók >

Holland válogatott hírek röviden:

- van Bommel Angliába szerződhet
- Robben már nem lehet aranylabdás
- Afellay a Barcelona játéka
- Hollandia - Svédország 4-1

2010. Hollandia szurkolói klub

Társoldal:

Mercedes GP Rosberg Schumacher Mercedes Forma 1 oldala