Aboy Webkocsma | Magyarországi webkocsma | Legyél online - Igyál online
Statisztika

Google PageRank


Aboy Webkocsma Stat

Aboy Webkocsma | Legyél online - Igyál online

Az Aboy Webkocsma működése.

A felhasználó a regisztráció során kap 10000 forintot. Ezt követően minden belépésnél plusz 150 forintot. A belépést követően a kezdőlapon található a pult. A pultban vásárolhat magának különböző italokat. Minden italnak megvan az ára és az időértéke. Az ital megvétele után a kezdőlapról beléphet valamelyik asztalhoz (söröző, borozó, stb), ahol addig írhat a chat felületen, amíg a fent említett időérték tart. (példa: 1 sör 230 ft 23 perc) Ha ez az idő letelik vehet újabb italt és tovább használhatja a chat-et.

A kezdőlapon található a Profil.
Itt megadhatja a felhasználó az adatait.
Név, születési idő, nem, stb.
Beállíthatja a chat színét.
Itt változtathatja meg a jelszavát.

Levelezés:
Egy belső levelező rendszer a regisztrált felhasználók közt.
Privát üzeneteket írhatnak egymásnak.

A kezdőlapon állíthatja be az állapotát. Alapértelmezett az "elérhető". Átállíthatja elfoglaltra, mindjárt jövök-re illetve el is rejtheti kapcsolatot.

Kártya:
Itt található a "Részegedj Kártyával" nevű online lerészegedős kártya játék. Egy-egy végigjátszást követően a program jóváír a felhasználónak plusz 200 forintot. Bővebb infó itt.

Online tagok:
Itt listázza ki az éppen online tagokat. A listában a névre kattintva érhető el a felhasználó adatlapja. Az online tagoknál kijelzett név után található 2 szám. Az első a rangot jelzi. A rang a regisztráció óta elfogyasztott italok számát jelzi. Ez a későbbiekben fontos lesz a hirdetés feladása szempontjából (később). A második szám pedig az aznapi fogyasztást jelzi. Az utolsó bejelntkezés óta elfogyasztott alkoholos italok számát. Ez után jelzi ki azt, hogy az illető épp hol tartózkodik. (pl levelezés, pult, söröző) Majd ezt követi az állapot.
Ide tartozik még a hír, hogy elkészült az Aboy Webkocsma Gombja, amit a Google Eszköztárhoz itt adhat hozzá!

Asztalok:
Egy asztal jelenleg 10 férőhelyes és 6 asztal van:
söröző, borozó, természet, pince, bár, terasz.
Az asztaloknál nincs meghatározott beszéd téma. A kezdőlapon lehet belépni az asztalhoz, ahol kijelzi az asztalnál lévő tagok nevét. Belépés után (ha már vettél italt) a kurzor automatikusan a beviteli mezőbe ugrik és már írhatod is a mondanivalód. A chat felület 5 másodpercenként frissül és a lap tetején jelennek meg az új beírások, illetve a hátralévő idő. Ha ez letelik, akkor figyelmeztet, hogy a további beszélgetéshez szükséges újabb italt venni.

Részeg filter:
A fent említett mai fogyasztástól függően, az 5.ik alkoholos ital után aktiválódik. Szavakon belül bizonyos betűkombinációkat egy másikra cserél, így nehezen olvashatóvá, illetve "viccessé" téve azt. Ezzel szimulálva a részegség szintjét.

Előzmények:
Az asztaloknál a chat felületen az utolsó 22 beírás látszik. (föntről lefele) Minden asztalnál van egy előzmények menüpont. Erre kattintva érhető el az aktuális asztalnál lezajlott beszélgetés története. (aznapi)


A leírás még nem teljes. (2009.10.14.)

Üdv: Aboy
Bejelentkezés
Nick:
Jelszó:Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Tagok
Összes tag: 38
Legújabb tagunk:
Misike
Partnerek
Kell egy link?
Nehogy azt hidd...
Aboy PixelPark
Írok
Camelpark
Elitclub.hu
Aboy Webkocsma  2009 ®   Minden jog fenntartva!    Felhasználási Feltételek      Oldaltérkép     Created by: Aboy