Aboy Webkocsma | Magyarországi webkocsma | Legyél online - Igyál online
Statisztika

Google PageRank


Aboy Webkocsma Stat

Aboy Webkocsma | Legyél online - Igyál online

Szabályzat


Az oldal teljes használatához regisztráció szükséges.
A felhasználó a regisztrációt követően tag lesz.


Az oldal tulajdonosa kijelenti, hogy az oldalon semmilyen valódi pénzmozgás nem történik. Az összegek, árak és minden egyéb szolgáltatási díjak kizárólag virtuálisak. A tag a regisztráció során egy egyszeri összeget, úgynevezett játékpénzt kap (10000 ft), illetve minden belépésnél további 150 ft-ot.
Az oldal tulajdonosa kijelenti, hogy az oldalon semmilyen kézzel fogható dolgot nem lehet vásárolni. A játékpénz csakis az oldalon belül használható virtuális dolgokhoz használható föl. A hirdetésekben (bővebben később) szereplő ajánlatok nem képezik a játék részét. A hirdetések tartalmáért az oldal tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal.
Az oldal használata során a fent említett játékpénzt használja a tag. A belépést követően található meg az itallap (Pult). A tag itt költheti el virtuális pénzét a virtuális kocsmában.

A pultban vásárolható alkoholos, illetve alkoholmentes italok. Az oldal tulajdonosa kijelenti, hogy az oldalnak nem célja az alkohol fogyasztásra való buzdítás. Minden felhasználó maga dönti el, hogy milyen italt választ. Minden italnak van egy ára és egy idő értéke. Az ár a tag pénzéből levonásra kerül a megvételnél, és az időtartam határozza meg, hogy mennyi ideig használhatja a chat szolgáltatást. Ha ez az időkorlát letelik, a felhasználó nem tud írni a chat felületre.


Tisztelettel: Aboy

Bejelentkezés
Nick:
Jelszó:Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Tagok
Összes tag: 38
Legújabb tagunk:
Misike
Partnerek
Kell egy link?
Nehogy azt hidd...
Aboy PixelPark
Írok
Camelpark
Elitclub.hu
Aboy Webkocsma  2009 ®   Minden jog fenntartva!    Felhasználási Feltételek      Oldaltérkép     Created by: Aboy