Quick Links:
Üdvözlet

Üdvözlünk az Erödváros Íjász SE. honlapján!

Várunk egyesületünkbe minden komáromi és környékbeli íjászt!

Legyen akár "csigás", "reflex", "tradi" vagy "számszer"

e-mail: erodvaros01@gmail.com

Ajánlott Böngésző: Mozilla Firefox.

Téma megnyitása
Felhasználónév:
Jelszó:  
Fórum - Egyéb - Csináld magad
Téma megnyitása
Aktuális értékelés: (Összesen: 0 szavazatok)  
Válasz
Ikon 
Bőrös munkák
Fentre Üzenet nyomtatása #1
Postázva 07-03-2010 19:19

Főadminisztrátor

Üzenetek: 53
Bejelentkezve: 15.02.10
Ennyi napja tagunk: 5641
Neme: Férfi

Szidalmazás ebben az üzenetben 

Ide lehet írni bőrökkel kapcsolatos ötleteket.

Weboldal meglátogatása
Idézet
Fentre Üzenet nyomtatása #2
Postázva 09-03-2010 18:34

Fórumozó tag

Üzenetek: 128
Bejelentkezve: 20.02.10
Ennyi napja tagunk: 5636
Lakhely: Föld bolygó

Figyelmeztetések: 0

Ikon 
RE: Bőrös munkák

Igaza van tapasztalt bajtársamnak. Az alapanyag és a szerszám még kevés a sikerhez, némi jó tanács vagy pontos technológiai leírás nem ártana. De, igazad van, magyarharcos, kezdjük az alapanyagokkalWink!

Első sor térdre! Célozz...! Második sor felkészül!

Idézet
Fentre Üzenet nyomtatása #3
Postázva 12-03-2010 23:49

Fórumozó tag

Üzenetek: 66
Lakhely: Mocsa
Neme: Nő

Ikon 

Hát jólvan. Akkor kérnék egy részletes leírást a Te csizmádról...Hehe, úgy 120 oldal elég lesz! Viccet félretéve, nagyon szép lett, gratula! Tart még? Vagy már le tudod venni?Grin

Idézet
Fentre Üzenet nyomtatása #4
Postázva 07-04-2010 15:07

Fórumozó tag

Ikon 

Gergő! Kérlek ne haragudj, ha "lehurrogtam" a ledőlős cél ötletedet! Nem az volt a szándékom. Ha van kedved, meg energiád, nagyon örülnénk ha megcsinálnád a szeptemberi versenyre! Ha kell szívesen segítek, akár az ötletelésben is!Grin Cseszneken voltál már versenyen? Ott is szokott lenni ilyen, és ahogy azt megcsinálták, szerintem tök jó megoldás.

Idézet
Fentre Üzenet nyomtatása #5
Postázva 07-04-2010 15:42

Főadminisztrátor

Üzenetek: 53
Bejelentkezve: 15.02.10
Ennyi napja tagunk: 5641

Ikon 

Gergő!
Természetesen én is segítek! Meg lenne még egy 5letem, de ezt majd megbeszéljük. Elvileg "anyagot" tudok hozzá adni! Smile

Weboldal meglátogatása
Idézet
Fentre Üzenet nyomtatása #6
Postázva 09-04-2010 02:49

Fórumozó tag

Ikon 

Tudom, de egy bocsánatkérést azért megérdemeltél....Frown
Ha valamiben tudok benne segíteni, akkor szóljál! Ezt akkor a koronglövős cél helyére szántad?

Idézet
Fentre Üzenet nyomtatása #7
Postázva 27-07-2010 21:32

Fórumozó tag

Üzenetek: 128
Lakhely: Föld bolygó

Ikon 

Mivel ide senki sem írt már sok-sok-sok napja, ide is mentális lenyomatot hagyok! Én szóltam! Ne mondjátok, hogy nem szóltam!

Olvastam egy francia nyelvű cikket valami technikai újításról egy francia autógyárnál (Citrommen), de sokat nem értettem belőle. A képek szépek voltak és meggyőzőek. Az újság - régiségPfft - 2007-es volt.
Nagyon ráértem, mert bezártak a munkahelyemen egy tárgyalóba, és semmilyen kommunikációs eszköz nem volt nálam. Nem a magatartásom miatt... véletlenül.
A falak és az ajtó hangszigeteltek voltak, így hiába zörögtem volna. Viszont találtam sok térképet, meg magazinokat, meg tollakat, meg sok mindent. Hála Istennek, mert gombóccá unatkoztam volna magamat. A kreativitás megöli az unatkozást, ez köztudott.
Elsőként rejtvényt fejtettem ebben a francia újságban, a címe "Les" szóval kezdődött aztán hosszúfranciaszó, gondolom autót jelent, mert csak azokról szólt. Ja, a rejtvény. Sudoku volt, az megy bármely nyelven, ahol arab számokkal vagy 9 teljesen megkülönböztethető karakterrel kell nyomni. Ja, Sudoku franciául is Sudoku, de az is "les".
Aztán nézegettem képeket naptárakban. Meztelen nős nem volt. De volt kórházas, tájképes, épületes, makrofotós és fűvezett Picassós is.
Aztán találtam néhány A5-ös formátumú papírt az egyik szemétkosárban. Új játék! Papírrepcsikből azonnal nekiláttam a légflotta kiépítéséhez és megközelítőleg 5 perc alatt légi fölényre tettem szert a teremben. Nem mozgott a levegő, így némelyik olyan szépen repült, hogy arra gondoltam... igen, a világuralom.Smile
Második pálya! Megtaláltam a légkondi szabályzóját. Ventilátor fordulat maximumra! Ha jól dobtam és időben nyitottam ki a befúvónyílást a falon, akkor a repcsik egy dugóhúzóval visszafordultak és az előttem levő asztalon landoltak. A végén már marha jól ment!
Ennek örömére a terem hőmérséklete leesett 18°C-ra.
Mire a többiek odaértek, pontosak voltak, visszaállítottam az eredeti rendet. Mondjuk 95%-ban, mert a repülőknek azon halmaza, amely túl magasan érte el a befúvót, azok a szekrény tetején találtak szabad hangárokat.
Asrácok kicsit fáztak, mire én gyorsan - készségesen - felvittem a 22°C-ra a teremhőmérsékletet és a távirányítóval leengedtem a reluxákat! Multifunkciós és én nem vettem észre! Világítást nem vitte, sajnos.
Közben kiderítettem, hogy alaposan takarítanak a teremben majd és a szekrényekre is külön gondot fordítanak...Wink

Első sor térdre! Célozz...! Második sor felkészül!

Idézet
Válasz
« Előző téma | Következő téma »
 RSS Fórumra ugrás: