Mivel ide senki sem írt már sok-sok-sok napja, ide is mentális lenyomatot hagyok! Én szóltam! Ne mondjátok, hogy nem szóltam!
Olvastam egy francia nyelvű cikket valami technikai újításról egy francia autógyárnál (Citrommen), de sokat nem értettem belőle. A képek szépek voltak és meggyőzőek. Az újság - régiség

- 2007-es volt.
Nagyon ráértem, mert bezártak a munkahelyemen egy tárgyalóba, és semmilyen kommunikációs eszköz nem volt nálam. Nem a magatartásom miatt... véletlenül.
A falak és az ajtó hangszigeteltek voltak, így hiába zörögtem volna. Viszont találtam sok térképet, meg magazinokat, meg tollakat, meg sok mindent. Hála Istennek, mert gombóccá unatkoztam volna magamat. A kreativitás megöli az unatkozást, ez köztudott.
Elsőként rejtvényt fejtettem ebben a francia újságban, a címe "Les" szóval kezdődött aztán hosszúfranciaszó, gondolom autót jelent, mert csak azokról szólt. Ja, a rejtvény. Sudoku volt, az megy bármely nyelven, ahol arab számokkal vagy 9 teljesen megkülönböztethető karakterrel kell nyomni. Ja, Sudoku franciául is Sudoku, de az is "les".
Aztán nézegettem képeket naptárakban. Meztelen nős nem volt. De volt kórházas, tájképes, épületes, makrofotós és fűvezett Picassós is.
Aztán találtam néhány A5-ös formátumú papírt az egyik szemétkosárban. Új játék! Papírrepcsikből azonnal nekiláttam a légflotta kiépítéséhez és megközelítőleg 5 perc alatt légi fölényre tettem szert a teremben. Nem mozgott a levegő, így némelyik olyan szépen repült, hogy arra gondoltam... igen, a világuralom.

Második pálya! Megtaláltam a légkondi szabályzóját. Ventilátor fordulat maximumra! Ha jól dobtam és időben nyitottam ki a befúvónyílást a falon, akkor a repcsik egy dugóhúzóval visszafordultak és az előttem levő asztalon landoltak. A végén már marha jól ment!
Ennek örömére a terem hőmérséklete leesett 18°C-ra.
Mire a többiek odaértek, pontosak voltak, visszaállítottam az eredeti rendet. Mondjuk 95%-ban, mert a repülőknek azon halmaza, amely túl magasan érte el a befúvót, azok a szekrény tetején találtak szabad hangárokat.
Asrácok kicsit fáztak, mire én gyorsan - készségesen - felvittem a 22°C-ra a teremhőmérsékletet és a távirányítóval leengedtem a reluxákat! Multifunkciós és én nem vettem észre! Világítást nem vitte, sajnos.
Közben kiderítettem, hogy alaposan takarítanak a teremben majd és a szekrényekre is külön gondot fordítanak...