Mi van a gyorséttermi ételekben?


Réges-régen, amikor még csak a gyorséttermek előképei léteztek, az emberek – és nem csak a szakmai titkokba beavatott kiváltságosak- tudták, hogy mit esznek. A mára már „ikonná vált” hamburger-sült krumpli párosítás hajdanán frissen darált marhahúsból készült, mellé pedig hámozott-, darabolt-, és kisütött krumplit kaptak a kedves vásárlók.



[ Tovább... ]
Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE
 
A jó főzés alapja - 10 tipp a profiktól


A Chicago Tribune megkérdezett néhány amerikai gasztronómiai szaktekintélyt (séfeket, szakírókat, oktatókat), hogy a kulináris tanulmányaik során elsajátítottak alapján melyek azok a leghasznosabb dolgok, (készségek, felszerelés, tipp) amelyek a magas színvonalú főzésben a legfontosabbak. A következő válaszokat adták:




[ Tovább... ]
Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE
 
Használja csak fel a maradékot is! - 3 esti fogás


A maradékok felújítására kitűnő alkalom a salátakészítés. A tegnapi sültből máris étvágygerjesztő vacsora lesz.

"Már tegnap is ez volt a vacsora" - ugye ismerős ez a mondat?


[ Tovább... ]
Hozzászólás: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE
 
Oldal:   <<      

Névnapok

Ma 2024. 4. 19, péntek, Emma napja van.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 13, legújabb: RalphBum

Legújabb hozzászólások

[Hírek] Mákos muffin
Beküldte RalphBum - 04 Jun : 01:49
cialis vs viagra <a href=" https://tadalafilusi [tovább ...]

Véletlen recept

Nutellás szelet recept


A piskótához: 5 db tojásfehérjét 6 kanál kristálycukorral, 3 evőkanál vízzel kemény habbá verünk, majd beletesszük a tojás sárgákat, 3 evőkanál étolajat és a 6 kanál lisztben elkevert 1 kanál kakaót, az 1 kávéskanál szódabikarbónát és sütjük.
A tejszínt kemény habbá verjük. A zselatint 1 dl vízben feloldjuk, majd melegítjük (nem forralni) és belekeverjük a nutellát, addig keverjük amíg felolvad, egyneművé válik. Ekkor belecsorgatjuk a felvert tejszínbe.
A krémet a kihűlt tésztára simítjuk, és reszelt csokoládéval szórjuk meg.


Jó étvágyat kíván a Konyhamánia!

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Még nincs üzenet.