Gomba krémleves
Hozzávalók:
1 kg gomba
1 vöröshagyma

bors
olaj
2 dl tejszín
1,5 l csontlé
1 csokor petrezselyemzöld


Az olajon pirítsuk meg a finomra vágott vöröshagymát, adjuk hozzá a szeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, pároljuk puhára.Öntsük fel a csontlével, főzzük fel, turmixoljuk le. Adjuk hozzá a tejszínt, forraljuk fel.Finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva, pirított zsemlekockával tálaljuk.

 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz

Névnapok

Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 13, legújabb: RalphBum

Legújabb hozzászólások

[Hírek] Mákos muffin
Beküldte RalphBum - 04 Jun : 01:49
cialis vs viagra <a href=" https://tadalafilusi [tovább ...]

Véletlen recept

Nutellás szelet recept


A piskótához: 5 db tojásfehérjét 6 kanál kristálycukorral, 3 evőkanál vízzel kemény habbá verünk, majd beletesszük a tojás sárgákat, 3 evőkanál étolajat és a 6 kanál lisztben elkevert 1 kanál kakaót, az 1 kávéskanál szódabikarbónát és sütjük.
A tejszínt kemény habbá verjük. A zselatint 1 dl vízben feloldjuk, majd melegítjük (nem forralni) és belekeverjük a nutellát, addig keverjük amíg felolvad, egyneművé válik. Ekkor belecsorgatjuk a felvert tejszínbe.
A krémet a kihűlt tésztára simítjuk, és reszelt csokoládéval szórjuk meg.


Jó étvágyat kíván a Konyhamánia!

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Még nincs üzenet.