... végül is a könyvelés bizalmi dolog, érdemes jól választani ! ...
KÖNYVELŐIRODÁNKRÓLKÖNYVELŐI MUNKÁNKRÓLTÉRKÉPEN ITT VAGYUNK | ELÉRHETŐSÉGÜNK | GYIK |
Árainkról...
Mérlegképes és könyvelöi szolgáltatásaink árairól, csak és kizárólag személyes kontaktus során, a rendelkezésre álló anyagok áttekintése után és azok alapján adunk információt!
ÁFA elemek
Hasznos linkek árakhoz: 
Gyors könyvelésiárakhoz a könyvelőinfo.hu...

Könyvelés.lap.hu
Reklám

Könyvelőirodánkról

  Cégünk 1992 -ben alakult. Családi vállakozásként indult és a mai napig is ebben a tulajdonosi összetételben tevékenykedik.

Működési területünk főleg Budapest XI. kerülete, de könyvelünk a Lágymányoson kívűl eső,  azon parnereinknek is, akik vállalják az ezzel járó plusz dolgokat és feladatokat ...

 Az kezdeti  szakipari és kereskedelmi tevékenységből váltottunk a könyvelési és számvíteli szolgáltatásokra. Eredetileg csak a saját vállalkozásaink könyvelésével  és adóbevallásaival kezdtük, de mivel partnereink "kézről kézre adtak" bennünket,  ma már szinte csak a könyvelési és számvíteli szolgáltatás az amivel foglalkozunk.

Bár nem ma kezdtük a könyvelést, az elmúlt évek üzleti tapasztalatai alapjánk úgy gondoljuk továbbra is érdemes ezen a területen újabb kapcsolatokat kialakítanunk...

Napjaink pezsgő jogszabály és adótechnikai változásait érdeklődéssel figyeljük, mégis inkább a konzervatív könyvelési értékrendet preferáljuk, ahol a diszkréció, a lojalitás és a pontosság a meghatározó tényezők ... Hiszen ez a nyugodt alvás egyik forrása. :)
Milyen tipusú Cégeket könyvelünk ?
Mérlegképes szolgáltatásainkat a fővárosi egyéni vállalkozók, kft -k, bt -k részére nyújtjuk.

Természetesen magánszemélyek év végi és időszaki adóbevallásait is elkészítjük és benyújtjuk az Apeh felé, az általuk rendelkezésünkre bocsájtott bizonylatok alapján.
Köszönet a design -ért az Ingyenweblapok.hu-nak, a tárhelyért az ATW.hu -nak!