Szépségszalon a 7. kerületbenSzerettel várjuk minden kedves vendégünket a 7. kerületben található exkluzív szépségszalonban ahol az egyszerű bőrcsiszolástól a komolyabb tűs mezoterápiás kezelésekig bezárólag szinte valamennyi kozmetikai kezelést elérhetik kedvező árakon.
Legmodernebb kozmetikai kezelések
Exkluzív mégis barátságos környezet
Diszkrét és profi kozmetikusok
Test és arckezelések
Kiemelt szolgáltatásaink a ránckezelés a striák és terhességi csíkok eltávolítása a fájdalommentes arckezelések a bőrcsiszolás és a zsírbontást előidéző testkezelések.
“Barátsággal, szeretettel
Évek óta visszatérő vendége vagyok a 7. kerületi kozmetikának. Bár be kell valljam először úgy tévedtem ide, hogy a közelben laktam, most távolabb költöztünk a családdal de ha szépségszalonba megyek akkor csak ide, megéri a 32 km-es autózás!. ”

Láncky Krisztina
Bőrcsiszolás
A bőrcsiszolás manapság egyik legjobb módszere a mikrodermabrázió, e kezelés alkalmával a bőr felső, már elhalt hámrétegét szűntetjük és újítjuk meg.

Zsírbontás,

narancsbőr kezelés
terhességi csíkok eltávolítása

Fájdalommentes arckezelés
Sokan ha kozmetikushoz készülnek már előre félnek a fájdalomtól a kezelést követő bőpírtól. Ennek vége! Tekintse meg nálunk milyen fájdalommentes arckezelési eljárások vannak!
Kozmetika VII. kerület: Budapest Dózsa Gy. út 66. Telefonszám: +36 70 772 0231
START | RÓLUNK | SZOLGÁLTATÁSOK | TERMÉKEK | KAPCSOLAT
Copyright © 7. kerület Kozmetika - Szépségszalon a VII. kerületben