ZSIDÓ ÜGYVÉDET MARASZTALT EL A KAMARA OTROMBA ZSIDÓZÁS MIATT - DR. GÁL PÉTER VESSZŐFUTÁSA

Az előzmények olvashatók az oldalunkon itt, itt, itt, és itt. Az első eredmény pedig alább látható. Szerkesztőnk természetesen megfellebbezte a döntést, mivel annak ténymegállapításai ugyan minden vonatkozásban helyesek, az viszont elfogadhatatlan, hogy egy az Ügyvédi Etikai Szabályzat egyszerre 4 pontjába is ütköző, alulszocializált magatartást, amely ráadásul a Btk. 176/A. § (2) bekezdés a) pontjába ütköző és aszerint minősülő, 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekménynek minősül, "kisebb súlyú" fegyelmi vétségnek minősítsen a Kamara, és elintézze az ügyet egy ejnye-ejnyével.

Megjegyezzük: amennyiben nem minősülne bűncselekménynek az inkriminált magatartás, ha nem indult volna nyomozás az ügyben, akkor is elfogadhatatlan lenne az otromba zsidózás elbagatellizálása a Kamara részéről! dr. Gál Péter a fenyegetésében a "zsidó maffia" kifejezést használta, azaz nem kevesebbet állított, mint hogy a zsidóság lényegében egy faji-származási-vallási alapokon álló bűnszervezetet - maffiát - működtet. Talán még emlékszünk rá, hogy milyen reakciót váltott ki, amikor a rendőrség bátorkodott cigánybűnözésről beszélni. Mert ugye olyan aztán nincs! Talán még arra is emlékszünk, hogy többek között éppen dr. Gál Péter hogyan ordított torka szakadtából, amikor a kuruc.info (mellesleg kivétel nélkül zsidó származású) szerkesztői zsidóbűnözés címen külön rovatot nyitottak a cigánybűnözés rovat mellett. Zsidóbűnözés???!!! Nem nehéz elképzelni, mi lenne, ha mondjuk mi beszélnénk zsidó maffiáról! Másnap minden balliberális bértollnok oldalának címlapján lennénk, követelnék az azonnali akasztásunkat, vagy ha azt már legnagyobb keserűségükre nem lehet, legalább a bebörtönözésünket, és persze a társadalom tőlünk való elhatárolódását, a kiközösítésünket.

Amennyiben viszont ezt egy zsidó teszi, akkor hallgatnak a fiúk! Egyetlen balliberális lap nem tesz említést az esetről, nem kiabál Tamás Gazsi Miki sem egy hordó tetejéről, nem hívja fel a figyelmet a közelgő újabb holokausztra, a hazánkban ordas módon terjedő fasiszta veszélyre, a rasszizmus burjánzására. (Igaz, egy elmés MSZP kéviselőtől tudjuk még abból az időből, amikor egyikük - talán Pásztor Tibor? - kezdte zsidózni a Fidesz egyik képviselőjét, hogy ha egy zsidó zsidózik, az nem zsidózás! Azaz nekik szabad, nekünk nem. Attól viszont óva intenénk minden nem zsidót, hogy ezt netán pozitív diszkriminációként minősítse, mert az viszont garantáltan "kódolt zsidózásnak" minősülne!)

Mi mindenesetre úgy gondoljuk, hogy a zsidózás zsidónak és nem zsidónak egyaránt megengedhetetlen. (Legfeljebb zsidó esetében talán még visszataszítóbb, mert ugye valamire való ember nem piszkít a saját fészkébe.)