Mint ismeretes, a kiváló, bátor, jellemes ügyvéd: dr. Gál Péter idén tavasszal - pontosan 2012. március 14-én - zsidózott a tárgyalóteremben: a zsidó maffiával, és kézlevágással fenyegette meg szerkesztőnket. Az ügyben a Fővárosi Törvényszék 2012. november 22-n 13:00-kor tart tárgyalást a II. emelet 2.sz. tárgyalóban. (Bár bíró változás okán lehetséges, hogy a tárgyalás a földszint 17-ben lesz megtartva.) Természetesen a tárgyalás nyílt, bárki beülhet hallgatóságként! Szerkesztőnk örömmel lát mindenkit, aki érdeklődik az ügy iránt.

Kedvcsinálónak alább megtekinthető az igen bátor fenyegetőző védekező iratának első oldala, amely mindenesetre valahogy nem áll összhangban a korábbi nagy mellényével, az igen bátor fenyegetőzéssel:

Ez dr. Gál Péter. Madách szavaival élve: nem adhat mást, csak mi lényege. Hisszük, vagy nem: ügyvéd. Hisszük, vagy nem: a felesége büntető bíró a II. és III. Kerületi Bíróságon. Emberek felett ítélkezik...

Véleményeket kérünk a szerkesztőségünk címére, de közvetlenül is küldhetők vélemények az ügyvédtársadalom eme kiemelkedő alakjának a nyilvános e-mail címére: galpeter@mail.datanet.hu, illetve az irodai címére: Born & Gál Ügyvédi Iroda, 1037. Budapest, III. Bokor u. 9-13.