TISZTELT PESTI KÖZPONTI KERÜLETI BÍRÓSÁG ELNÖHELYETTESE!

 

Alulírott Kalmár László, 1055. Budapest, V. Falk Miksa u. 12. alatti lakos, az Ön 2012.El.X.B.191.sz. tájékoztatására reagálva  november 21-én már kértem hivatalos tájékoztatást az egyenlő elbírálás megsértése okán. A mai napon kapott 10.B.36.538/2012/3.sz. végzés kapcsán viszont most már azt

KÉREM ÖNÖKTŐL:

Szíveskedjenek

NYILATKOZNI

arra nézve, hogy hajlandóak-e dr. Gál Péterrel szemben a hatályos törvényeknek megfelelően, pozitív diszkriminációtól mentesen, tisztességesen eljárni, vagy nem.

(Ez utóbbi esetben nyilván nem lesz más lehetőség, mint a Fővárosi Törvényszék alá tartozó minden egyes bíróság kizárása, másik törvényszék, és másik helyi bíróság kijelölése.)

Önök november 12-én arról tájékoztattak, hogy ebben az ügyben nem rendelhetik el a soron kívüliséget, ennek az ügynek az első tárgyalására várhatóan 2013. első felében kerül sor. Ehhez képest 8 nappal később egyszerűen megszüntették az eljárást egy egészen gátlástalan, pofátlan hazugsággal: kijelentették, hogy elkésett a feljelentésem, miközben pontosan szerepelt benne, hogy nem új feljelentésről van szó, hanem egy már május 25-én - határidőben - megtett feljelentés ismételt benyújtásáról. Ez pedig már cirkuszi komédiába illik.

Amit Önök a dr. Gál Pétert érintő ügyekben csinálnak, az összefüggésében arra utal, hogy mintha egyfajta "Tiszaeszlár 2" kezdene kibontakozni: dr. Gál Pétert - valószínűsíthetően holokauszt-iparos volta, származása, komoly kapcsolati tőkével rendelkező, bíró felesége, illetve dr. Péntek László háttértámogatása okán - pozitívan diszkriminálják, nem hajlandóak vele szemben eljárni ugyanúgy, ahogy más földi halandóval szemben.

(Ugyanez folyik a Fővárosi Törvényszék előtt is: dr. Gál Péter november 22-én az ott folyamatban lévő személyiségi jogi perben a legkisebb következmény nélkül megtehette az eljáró bírónő előtt azt is, hogy engem "nem embernek", "antiszemita gazembernek", stb. nevezett, sőt azt is kijelenthette, hogy "fültől fülig el kellene vágni a torkomat", végül pedig hozzám csaphatta a vizespoharát úgy, hogy engem ugyan nem, de a bírói pulpitust leöntötte vele. A bírónő biztosította, hogy nem fogja megbírságolni, sőt azt is kijelentette, hogy ő nem mondhatja dr. Gál Péternek, hogy az ne mondjon ilyeneket!)

Ezen kérdésemet a világhálón, nyílt levélben is felteszem Önöknek, a válaszukat pedig ugyancsak leközlöm. Azt követően pedig minden olyan határozatot nyilvánosságra hozok - a nem hivatalos személyek vonatkozásában persze anonimizálva -, amely esetleg a válaszukkal szöges ellentétben állna, és a pozitív diszkriminációra engedne következtetni.

 

2012. november 28.                                         tisztelettel: Kalmár László