DR. REGÁSZ MÁRIA ISMÉT MEGMÉRETTETETT ÉS ISMÉT KÖNNYŰNEK TALÁLTATOTT!

 

A Pesti Központi Kerületi Bíróság alább közölt 7.B.V.32.129/2013/4., illetve 7.B.V.32.130/2013/4.sz. végzéseiből jól látható, hogy Mária ezúttal két legyet ütött egy csapásra, sajnos azonban egyikből sem sikerült csillapítania az étvágyát.

Mária korábban per tárgyává tette, miszerint szerkesztőnk többek között valótlanul állítja róla, hogy nem ismeri a viszonvád törvényi kritériumait - a kölcsönösség és egyidejűség fogalmát -, a hatályos magánindítvány fogalmát, azaz a magánvádas eljárás alapvető kérdéseit. Sérelmezte továbbá, hogy szerkesztőnk egy írásában kvázi sarlatánnak, illetve abszolút lúzernak mondta.

Ez az újabb duplázás - a napokban várható majd még egy harmadik ugyanilyen is! - ismét csak bizonyítja szerkesztőnk állításainak igazát, véleménye helytálló voltát, azt, hogy valóban abszolút lúzerral, illetve sarlatánnal van dolgunk, akinek a legalapvetőbb jogi ismeretei is hiányoznak, mégis praktizál. (3 év után akar előállni azzal, amire 30 napot ad a jogalkotó!)

Csupán megjegyezzük: amúgy Mária mintha korábban azt hangoztatta volna, miszerint ő önként állt el a szerkesztőnkkel szemben korábban tett több, mint 20 feljelentésétől, mert ő ezeket kvázi nevelő célzattal tette, és idő közben rájött, hogy sajnos szerkesztőnk javíthatatlan, hiába ítélnének el, úgysem tanulna belőle.

Akkor most ezeket az újabb eszement feljelentéseket mégis hogyan magyarázzuk? Mária korábban hazudott, vagy esetleg az az örömteli felfedezése áll a háttérben, hogy szerkesztőnk mégis csak nevelhető, azaz optimistább lett szerkesztőnk "javíthatósága" kérdése vonatkozásában?!