Látogatóink már számtalanszor kérdezték: ki is valójában az új Kroko tanár úr, vagyis ki az, aki szerkesztőnk iránti őszinte áhítatból, vagy egyfajta gyermekes rajongásból kitartó figyelemmel kísérte, hogy szerkesztőnk mikor felejti el esetleg fizetni a közismert közszereplői művésznevével azonos domain nevet, majd az első adandó alkalommal azonnal le is csapott a kínálkozó lehetőségre, és máris megvette, beregisztrálta magának, illetve a részben az ő nevét is viselő irodának a krokotanarur.hu domaint, majd ezt összekapcsolta a saját tulajdonában álló fenomenális külzetű, és még fenomenálisabb tartalmú, magas stilisztikai, illetve irodalmi értéket képviselő honlapjával. Ki az a szerencsés csillagzat alatt született mázlista, aki ha szerkesztőnket nem is, de legalább a művésznevével azonos domain nevet végül magáévá tudta tenni?!

Ime, Ő az: dr. Regász Mária, a közismert ügyvéd-zseni, aki ezekkel a képekkel jelenleg éppen az index oldalán reklámozza végtelen önzetlenséggel párosuló kivételes tehetségét, most ingyen ajánlja fel értékes tanácsait, amelyeket amúgy óránként potom 30.000Ft+ÁFA ellenében kaphatnak csak meg az ügyfelei. (Az index cikkét forrásként szükségesnek tartottuk belinkelni, a tartalmáért azonban felelősséget szerkesztőségünk nem vállal. A következményeiért pedig végképp nem...) A képen a háttérben ott "árulkodik" Mária szerkesztőnk iránti kötödéséről a kis kabala-krokodil! Amint ránéz, elégedetten konstatálja: "Most már én vagyok Kroko tanár úr! Enyém a krokotanarur.hu domain név!

Nem csoda, hogy szerkesztőnk kislányának édesanyja - a Máriánál 19 évvel fiatalabb Melinda - bizony azonnal féltékeny lett, amint meglátta ezeket a felvételeket: Mária ma is ugyanolyan szép, fiatalos, és ellenállhatatlanul vonzó, mint amilyen 30 évvel ezelőtt volt. Bizalomgerjesztő, nyílt, őszinte, kifejező, egyenes tekintet, értelemtől sugárzó nagy szemek, ízléses, a még mindig formás idomokhoz feszesen simuló, elegáns öltözék.

A tökéletes harmónia test és lélek, külső és belső között, a tartalom és a forma marxi egysége! A vonzó külső hasonlóan vonzó belsőt rejt. A szemnek élményt jelentő impozáns megjelenés mögött ott rejlik a lelket gyönyörködtető belső érték: az önzetlenséggel párosuló páratlan értelem, és példa nélküli szaktudás. (A szemekből olvasni tudó, tapasztalt embernek elég megfigyelni Mária szemeit, és mindezt azonnal látni fogja pusztán a mindent eláruló tekintetből.)

Végül egy leginkább Ornella Mutira - annak persze fénykorára - emlékeztető profilkép. (A színésznő nézett valahogy így Adriano Celentano könyvespolcára az Innamorato Pazzo-ban.) Mária szépsége azonban ráadásul hatalmas tudással párosul: a képen látható tömérdek akta mögött kivétel nélkül azok a szerencsés ügyfelek rejlenek, akiket Fortuna asszony Máriához vezényelt, és akik ennek köszönhetően némi szerény összeg ellenében felejthetetlen, életreszóló tapasztalatok birtokába juthattak: még nagyszülő korukban is emlegetni fogják Mária nevét. (Szerkesztőnk kislányának édesanyja - Melinda - is ezen szerencsések egyikének mondhatja magát: alig valamivel több, mint 2 év alatt mindössze 4 millió forint árán egy életre megtanulta, hogy melyik az az út, ami garantáltan járhatatlan. Mária nélkül bizony - hogy áldott legyen a neve is! - még ma sem tudná!)