ÚJABB ZSIDÓ LAKÓPARK BUDAPESTEN: A DUNA TERASZ LAKÓPARK – VAJON KI ADOTT ERRE ENGEDÉLYT A MAGYARSÁG MEGKÉRDEZÉSE NÉLKÜL?!

 

2010 szeptemberében örvendetes hírt olvashattunk A Dunánál: lakópark a racionalizmus jegyében” címmel ezen az internetes oldalon.

 

A Duna Terasz Lakópark project:

vezető tervezők: Hartvig Lajos (stúdióvezető), Székely Ágnes (projektvezető)

építész munkatársak: Éberling Dalma, Éles Péter, Kramm Ádám †, Petró Margó

statika: Reticolo Kft, Kovács és Kovács Kft.

gépészet: Reliplan Kft.

erősáram: Provill Kft.

generáltervező: Bánáti + Hartvig Építész Iroda

 

A nevekből legfeljebb a „jobb hallásúak” gyaníthattak valamit, a csodálatos tervekről ugyanis a cikk elhallgat egy apróságot: nem nekünk – magyaroknak - szánták!

Hogy valójában kiknek építik, azt az egyik izraeli televízió reklámfilmjéből tudhattuk meg:

Az izraeli televízió hirdetése a Budapesten felépülő hatalmas „zsidó lakóparkról”, amely a Duna részleges elterelését is az ide költözők szolgálatába állítja. Magyarországra települő izraeli tömegek jelentkezését várják az izraeli ingatlancégek, és a magyarországi betelepítők. Korlátlan lehetőség!

A lefordított szöveg alapján kérdezhetnénk: még milyen korlátlan lehetőséget adunk, amiről mi magyarok – a lakosság, a befogadó nemzet - nem is tudunk, sőt nem is szabad tudnunk?! Vajon hol tart hazánk igazán örvendetes izraeli felvásárlása, amiről pár évvel ezelőtt lelkendezve beszélt a terroristából lett izraeli államférfi: Simon Perez?!

Még csak esélye sincs a Magyarországon élő magyar lakosságból senkinek arra, hogy ezen a hatalmas és lenyűgöző lakótelepen - amennyiben van rá elegendő pénze - ingatlant vásároljon! A saját hazánkban egy olyan lakótelepet építenek, ahol eleve saját maguk akarnak elkülönülten élni... Még az esélyét is kizárják, hogy bárki más beférkőzzön közéjük... Még annak a kockázatát sem vállalják fel, hogy az árakat úgyis csak az tudja megfizetni, aki milliárdos...… (Azok pedig ugye általában nem mi vagyunk, de nem is éppen az Erdélyből ide költözöttek.)

Megjegyezzük: miközben ők állandóan kirekesztésről hadováznak, valójában ők rekesztenek ki mindenkit. Ők maguk akarnak elkülönülni a befogadó nemzettől. Izrael Shamír írta: „A palesztin bárhová is sodorja az élet, azonnal olajfát kezd ültetni. A zsidó, bárhol is telepedik le, azonnal gettót kezd építeni, ahol elkülönülhet.” (Csak ugye mára a „gettó” némiképp megváltozott: luxus lakópark lett belőle. De a célja ugyanaz: elkülönülni, elkerülni az asszimilációt minden áron. Persze a klasszikus gettóban az elkülönüléssel általában nyomorúságos körülmények jártak együtt, de még így is vállalták, csak hogy elkülönülhessenek. Ma legfeljebb a luxust kell vállalniuk az elkülönülés végett, ezt az „áldozatot” pedig aztán végképp örömmel vállalhatják.)