MÉG NINCS 5 ÉVES, DE MÁR PERNYERTES FELPERES! - ÖSSZESEN 1.200.000FT KÁRTÉRÍTÉS A II. KERÜLETI GYÁMHIVATALLAL SZEMBEN

 

A mai napon megszületett az első fokú ítélet a 35.P.20.321/2014.sz. perben (korábbi ügyszám: 64.P.21.806/2011.) a Fővárosi Törvényszéken, amelyben szerkesztőnk néhai édesanyjával és a kislányával együtt perelte a II. Kerületi Gyámhivatalt (illetve a helyette helyt állni köteles polgármesteri hivatalt) azért, mert dr. Regász Máriával lényegében lepaktálva, illetve kollaborálva megpróbálták az idők végezetéig húzni a gyámhivatali döntéseket, bevonva ebbe többek között azt a bizonyos dr. Regász Mária által oly gyakran emlegetett Pál Enikő pszichológust is, akinek a neve hallatán hirtelen felállt a szőr a dr. Regász Mária elleni személyiségi jogi per legutóbbi tárgyaláson hallgatóságként megjelent egyik apukának is.

Az ügy háttere igen egyszerű: dr. Regász Mária a Fővárosi Törvényszékhez, és az ügyfeléhez hasonlóan azzal etette az egykori kolléganőjét - Ikladiné dr. Petres Veronika II. kerületi gyámhivatal vezető asszonyt, az SZDSZ egykori prominensét - is, hogy szerkesztőnket most már pillanatokon belül lefogja a rendőrség, illetve a családjogi perben is rövidesen elveszik minden apai jogát, és sikerült rávennie a volt kolléganőjét - Ikladinét -, hogy segítsen neki időt nyerni.

A vén gyámhivatali róka pedig pontosan tudta, hogy ezt hogyan kell csinálni. Impotens látszatintézkedések, iratok oda-vissza postázgatása érdemi előrehaladás nélkül, határidő hosszabbítás különféle hamis ürügyekkel, végül pedig a tényállások tisztázása mellőzésével hozott olyan nyilvánvalóan képtelen döntések, amelyeket másodfokon felülbírálni sem lehet, csak hatályon kívül helyezni, ami után ugye lehet kezdeni elölről ugyanazt a sablon kutyakomédiát.

Ez a mocskos játék oda vezetett, hogy az apai kapcsolattartás közel 1 teljes éven át szünetelt, a nagyszülői kapcsolattartás úgyszintén, és a kislány nevéről sem született döntés 1 teljes éven át. Azaz súlyosan sérültek nem csak az apai, de a nagyszülői és mindenek előtt a gyermeki jogok is!

Azt már megtapasztalhattuk, hogy aki dr. Regász Máriának bármiben segédkezet nyújt, az általában csúnyán ráfizet, nagyon megbánja, hogy nem nézte meg jobban, kivel is van dolga. Ez ebben az esetben is így történt:

Első fokon 1.200.000Ft-jába került ez a konspiráció a II. Kerületi Gyámhivatal disznóságaiért helyt állni köteles polgármesteri hivatalnak: 500.000Ft a most már csak néhai nagymamának (a jogutódon keresztül), 500.000Ft a gyermeknek, és 200.000Ft az apukának. (Ez utóbbi lesz még jóval több is másodfokon.) És persze ehhez még hozzájön a most már több, mint 3 éves kamat, így az összeg most már kamattal együtt úgy 1.400.000Ft körül van.

Feltesszük a kérdést az illetékes kormányhivatali vezetőknek: vajon Ikladiné dr. Petres Veronika ezt is megússza ép bőrrel?! Mert aki ekkora kárt okoz, annak megítélésünk szerint útilaput kell kötni a talpára, miután persze már megtérítette a kárt! (Arról már nem is beszélve, hogy bár tiszteletben tartjuk mások világnézetét, álláspontunk szerint a gyámügyben - egy végrehajtó szervnél! - nincs helye liberálisnak!)

Szerkesztőnk kislánya mindenesetre nem akármilyen "jogász vénát" örökölt, akár a guiness rekordok könyvébe is belekerülhet ezzel a mai eredményével! Alig fél éves volt, amikor végső soron dr. Regász Mária ármánykodásainak "köszönhetően" először felperes lett egy a Fővárosi Törvényszék előtt indult perben, amelyben később - immáron 2,5 évesen - egy ideiglenes intézkedést (kvázi "előzetes ítéletet") is meghozott dr. Pataki Árpád bíró úr a javára, amit azután másodfokon is sikerült megvédenie. Még nem volt 2 éves a kislány, amikor felperesként perbe hívta az alapvető gyermeki jogait sértő II. Kerületi Gyámhivatalt - illetve a gyámhivatal disznóságaiért helyt állni köteles polgármesteri hivatalt -, és bár még nincs 5 éves sem, már pernyertes: 500.000Ft (+ kamat) boldog, sikeres tulajdonosává vált, akitől ráadásul a polgármesteri hivatal írásban köteles egyúttal bocsánatot kérni a vele szemben elkövetett jogsértések miatt! Ehhez szívből, őszinte csodálattal gratulálunk! (A kislányból akár minden idők legsikeresebb magyar jogásza is válhat, aki édesapja sikereit messze felülmúlhatja a későbbiekben...)

dr. Regász Mária gyakorta hangoztatja, hogy szerkesztőnk mindenkit alaptalanul beperel. Vajon összeszámolta-e már Mariskánk, hogy ez éppen szerkesztőnk hányadik megnyert pere az olyanokkal szemben, akiket végső soron ő - dr. Regász Mária - rángatott bele egy becstelen, tisztességtelen játszmába, és akik a saját bőrükön voltak kénytelenek megtanulni az aranyszabályt:

ÓVAKODJ A REGÁSZTÓL, MERT CSAK BAJT HOZ RÁD!