Kuckó Állategészségügyi Központ
Ignits és Horváth Kft.
Menü
- Főoldal
- Szolgáltatások
- Állatorvosaink
- Egészségvédelem
- Etetés, táplálás
- Néhány betegségről
- Altatásról
- Kapcsolodó linkek
- Törvények
- Kultúra
- Külföldi utazás, mikrochip
- Képgaléria
 
- Bejelentkezés
- Regisztráció
 
Névnapok
 
 
Gazdi-Tudásbázis
 
Megjegyzés
Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, ha bármilyen észrevétele van, ezt a következő címen jelezheti: kobliaa@gmail.com
Állatorvosaink
 • Dr. Horváth Éva
 • Dr. Ignits Éva
 • Dr. Uzsoki Angéla
   
      Dr. Horváth Éva
   
   
  Dr. Horváth Éva vagyok, állatorvos. Családom szerint, amióta beszélni tudok, mindig is állatorvos szerettem volna lenni. Hát, én erre nem emlékszem, de az biztos, hogy az általános iskolában már annak készültem. Pécsett a Bánki Donát Úti Általános iskolába, majd a Leőwey Klára Gimnáziumba jártam, ahonnan egyenes út vezetett az Állatorvos-tudományi Egyetemre. Gyakorlataimat a bicsérdi tehenészetben és a Hannoveri Egyetemen végeztem. A diplomámat 2004 őszén vettem át. Az egyetem után egy évig Pécsett dr. Garami Józsefnél dolgoztam. Majd Spanyolországban is kipróbálhattam magam egy nagyon modern felszereltségű kisállatklinikán Javeaban, a Clínica Veterinaria San Antonioban. Ezután visszatérve Pécsre dr. Révész Bálintnál, majd Szekszárdon az Állatgyógyászati Központban foglalkoztam kisállatgyógyászattal. 2008 májusában kezdtem el újra Pécsett dolgozni kolléganőmmel közös vállalkozásunkban. Nagyon szeretek a négylábú házi kedvencekkel foglalkozni, az állatgyógyászaton belül a sebészet szakterülete érdekel. Ezen felül szeretem az idegen nyelveket, angolul és németül is jól beszélek, és a spanyol nyelvvel is jól haladok, illetve 8 évig voltam labdarúgó-játékvezető.
   
        fel  
   
      Dr. Ignits Éva
   
   
  Sokan kérdezik, hogy miért lettem állatorvos. Erre a kérdésre sosem tudtam egyértelmű választ adni, valamilyen eseményhez, gyermekkori élményhez kötni az elhatározásomat. Egyszerűen belülről jött, éreztem hogy ez szeretnék lenni, ezt akarom csinálni. 2003-ban fejeztem be az Állatorvostudományi Egyetemet, a diplomámat következő évben kaptam meg. A diploma megszerzése előtt 4 hónapot, egy németországi egyetemi klinikán volt szerencsém eltölteni, ahol az ottani gyakorlatot, a technika nyújtotta lehetőségeket, a fejlődés lehetséges irányvonalait ismerhettem meg, hozhattam magammal és raktározhattam el. Hazajöttem a megyémbe Tolnába, és fiatal orvosként Szekszárdon, és Pakson szereztem első tapasztalataimat a kisállatok gyógyítása terén. Szekszárdon egy állatkórházban, Pakson kijárós, és menhelyi állatorvosként. 2008. február végén költöztem Pécsre. A sokrétű hivatásomon belül a számomra legizgalmasabb területek a kardiológia, a neurológia, és legújabban az egzotikus állatok gyógyítása, mely mindig nagy kihívás.
   
        fel  
   
      Dr. Uzsoki Angéla
   
   
  Dr. Uzsoki Angéla vagyok. Tanulmányaimat a pécsi Mezőszél Utcai Általános Iskolában kezdtem, majd a Leőwey Klára Gimnáziumban folytattam. Természettudományos érdeklődésem érettségi után a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános-orvos szakára vezetett. 2 és fél év medikusélet után úgy döntöttem, hogy inkább állatokat gyógyítanék. Életem talán legjobb döntése volt. 2006-ban vehettem át állatorvosi oklevelemet Budapesten. Egyetemi klinikai gyakorlataimat a Szent István Egyetem Üllő-Dóramajori Nagyállat Klinikáján és a Budai Kisállat Klinikán töltöttem. Diplomaszerzés után néhány hónapos pécsi és szekszárdi gyakorlatszerzéssel betekintést nyertem mind a magánpraxis, mind a hatósági állatorvosi munka rejtelmeibe. Majd a Mohácsi Állatkórház munkatársa voltam közel két évig, kisfiam születéséig. Az anyaság felelősségteljes és nagyon szép kalandja mellett, 2011 márciusától a gyógyítás is visszatér a mindennapjaimba a Kuckó Állategészségügyi Központnak köszönhetően. Szabadidőmben, ami bízom benne lesz még egyszer az életemben, lovagolni szeretek.
   
        fel  
  Specialitásaink
  - Helyben végezhető PROGESZTERON teszt
  - Az altatás kockázatának MINIMALIZÁLÁSA
  - Helyben végezhető vér- és vizelet vizsgálat
  - Geriátriai Program: Időskori szűrővizsgálat
   
   
  Városi éjszakai ügyelet
  A városi éjszakai sürgősségi ügyelet telefonszáma a következő: +36-30/970-54-19
   
   
  Elérhetőség
  Rendelő
  Cím:7633 Pécs, Endresz Gy. u. 19.
  E-Mail:kuckodoktor@gmail.com
  Telefon:+36-72/260-260
  Kérjük a felesleges várakozás elkerülése érdekében jelentkezzen be előre!
  Dr. Horváth Éva
  Telefon:+36-30/910-32-49
  Dr. Uzsoki Angéla
  Telefon:+36-70/601-02-95
   
  Térkép
  7633 Pécs, Endresz György u. 19.
   
  Idézetek
  "...ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... Te egyszer és mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."

  Antoine de Saint-Exupéry
  "Mond szereted az állatokat? a kutyát, macskát, csacsit, lovat s a madarakat: a verebeket, rigót, galambot, pintyeket, akik a Földön veled élnek, s bundájuk, tolluk melegében nekik is van szívük, csak éppen nem beszélnek?"

  Rónai György
  Készítette: Köbli András v.1.0.2.3 (2009.07.03. 13:51:01)