Tartalomjegyzék

www.kunsziget.hu

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Duma
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Kunszigetről minden
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
nmagister
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 12, 2006 3:02 pm    Hozzászólás témája: Duma Hozzászólás az előzmény idézésével

Ide lehet írni mindenféle egyebet. Akármit. Kötetlenül. Egymáshoz. Mint egy üzenőfal.
Gabor1010
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 12, 2006 9:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Látom nem nagyon kar dumálni senki
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
cascada
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 13, 2006 7:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát én dumálnék szívesen, mert szeretek beszélni, de hát senki sem ír semmit! Sad
És Gabor1010! Várod már a sulit? Confused ..Tess írtam valamit.. Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése AIM
Gabor1010
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 13, 2006 6:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Látom én
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Gabor1010
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 13, 2006 6:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

NYERT A KUNSZIGETI IFI 5-3-ra 1-3-ról
Vissza az elejére
nmagister
Site Admin

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 13, 2006 6:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Meg a nagycsapat is!
Ilyen kezdés kell.
Gabor1010
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 13, 2006 8:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

de vajon milyen lesz a folytatás
Vissza az elejére
fehérvári srác 89
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 16, 2006 12:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek!!!!!!!
Tudnátok segíteni mert jó lenne.
Itt a falutokban van egy lány aki nagyon bejött nekem és észrevettem itt a honlapotokon a Galéria/Farsang2006/2.oldal utólsó sor 2.kép és ott hátul a rózsaszín felsőben.Róla szeretnék megtudni pár dolgot.
Augusztus 5. én találkoztunk először amikor egy esküvőn voltam ott.
nmagister
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 19, 2006 4:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Csak sejtésem van, hogy kire gondolsz. Ő talán Tóth Eszter lesz. Vagy talán időközben már meg is találtátok egymást?
fehérvári srác 89
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 8:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem találtuk meg azóta egymást.
Lehet valamit róla tudni?
Ő nem tud ide jönni a fórumra dumcsizni??
cascada
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 20, 2006 6:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Na mizujs? Én most voltam nyaralni! És állati jó volt! hihi.. Very Happy
Vissza az elejére
cascada
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 14, 2006 10:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát én többet nem megyek szüreti bálba!! Egyszerűen szörnyű volt! Nem tudom, h miért nem lehetett iet előre meghírdetni! Voltak 10-en kb...Ez így nem jó! Meg a zene..nem azért mert a Mikit akarom ezzel szidni..de a disco az sokkal előnyösebb lenne a fiataloknak és a falu bevételének sztem...és ha meghírdettük volna, akkor sztem elég sokan lettek volna..na de így..pff... Shocked Confused
Ez a véleményem ezzel kapcsban...
Vissza az elejére
nmagister
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 25, 2006 11:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez már egy ideje problémás, mármint a szüreti bál. Többszörösen aláhúzva, hogy értek hozzá, és csak a asaját véleményemet mondom el, a következők jutnak eszembe.
1. Az egész szüreti nap hagyomány. Mint ilyen a hagyomány mentén kell, hogy menjen, így aztán ebbe nehezen fér bele a disco. Vagy a szüreti nap táncos-zenés délutáni rendezvényeit külön kell választani a szüreti báltól és az esti bált discoként meghirdetni.
2. Mivel szüreti bálként volt meghirdetve az esti valami, senki se számított discora, ennek köszönhetően csak azok mentek be rá, akik vagy a zenére vagy a piára voltak vevők. Nem hinném, hogy többen lettek volna a bálon, ha három héttel korábban kimegy a meghívó vagy ha kiplakátoljuk a környező falukban is.
3. Egy disco megszervezése elég problémás feladat. Ha minden jól megy és hétvégén megalakul valamiféle ifjúsági egyesületünk, akkor is félve mennék bele bármi ilyen jellegű foglalatosságba. Ennek több oka is van. Először is, helyszínt csakis alkoholmentes bulihoz kaphatnánk. A részegek által telehányt helyiségeket takarítani, az összetört berendezési tárgyakat pótolni, az esetleges verekedőket leállítani - ki vállalná ezeket? Aztán a zene nem tetszene tízből legalább négy embernek.
(Persze lehet, hogy megint csak előzetesen félek és kiderül, hogy minden jól menne. Meg lehetne próbálni...)
4. Előre nem lehet megjósolni semmit. Álmomban se gondoltam volna, hogy 22-en leszünk a színjátszókör második foglalkozásán. Ahogy jópár program esetében csalódottsággal fogadtam a nagyfokú érdektelenséget (lásd tavaszi előadások).
cascada
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 31, 2006 5:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon le van pukkadva ez az oldal:S..pff..na mind1...
Vissza az elejére
cascada
új fórumlakó

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 12, 2007 8:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elegem van abból h fikázzák a Cascadát! Ha nem tudják mi az inkább kussoljanak el! Mad Mad Mad
A többiről nem is beszélve....nem esek le a szintjükre!!!! pfff...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Kunszigetről minden Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.