Kerekes szék kutyáknak

A kutyakocsi lehetővé teszi a mozgásukban korlátozottá vált kutyák számára a lakáson belüli és utcai közlekedést, sétát, játékot, azaz a megváltozott egészségi állapothoz képest teljes életet kínál.

Megjelenésében leginkább egy humán kerekes székre emlékeztet. Alátámasztja a kutya testének hátsó részét, leveszi a terhelést az alig, vagy egyáltalán nem használható végtagokról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

         

Kivitelezés

 

Megrendelés

 

Újdonság

 

A kutyakocsi szerkezetének minden eleme állítható, tehát pontosan az adott kutya méretére igazítható. Ezáltal a gerinc és az elülső végtagok nem terhelődnek túl, az eszköz kényelmessé válik a kutya számára, azaz a kutyakocsi nyújtotta előnyök maximálisan kihasználhatók.

Az alumíniumvázra szerelt, csapágyazott kerekekkel történő helyváltoztatás - természetesen - tanulást igényel. A kutyák rendszerint már az első próbán elfogadják a kutyakocsit és rövid idő elteltével profi módon használják.

A kutyakocsi stabil szerkezete - állatorvosokkal való konzultáció eredményeképp - az anatómiai követelményeknek megfelelően került kialakításra.

A kutyakocsi kizárólag közlekedési célt szolgál, tehát ebben a kutya - rövid lábú fajták kivételével - pihenni, lefeküdni nem tud!

   

Kutyakocsi kizárólag rendelésre készül, az átfutási idő 1-2 hét. A megrendelések teljesítése érkezési sorrendben történik, hiszen minden kutya egyformán fontos.

E-mail:
kutyakocsi@gmail.com

Telefon:
06/20/279-8122

Az e-mailekre rendszerint egy munkanapon belül válaszolok.
Kérem, vegyék figyelembe, hogy magánszemély vagyok és nem cég. A kutyakocsival kapcsolatos tevékenységemet szabadidőmben végzem. Elképzelhető tehát, hogy - bizonyos időpontokban - a megkeresésre nem tudok azonnal reagálni.

További információk >>>

 


 

   

Nehezen mozgó, nagy testű kutyák autós szállítása gyakran nehézkes feladat. A ki- és beszállást könnyíti meg az összecsukható kutyalépcső!

Összecsukott állapotban a mérete kb. 40x60x13 cm. Kinyitva kb. 40-80 cm magasságú csomagtartóhoz használható. A kutyakocsihoz hasonlóan kizárólag megrendelésre készül.

Információ és megrendelés:
e-mail - kutyakocsi@gmail.com
telefon - 06/20/279-8122.

Látogatók száma:
K U T Y A K O C S I