További elérési út


http://kvarc.extra.hu/

Az extra.hu stábja jelezte ismét elinditja ingyenes tárhely szolgáltatását, eddig igen kedvező feltételekkel :-), továbbá a friss szolgáltatásból indulva az eredetileg elfoglalni kívánt username sem volt foglalt, ezért jelenleg ez az elsősorban ajánlott elérési útvonal: http://kvarc.extra.hu/

.

Az oldal első változatban a http://www.extra.hu/kvarckft/ címen volt elérhető. Ez az oldal jelenleg nem üzemel, mivel az eredeti extra.hu tárhely tulajdonost váltott, az oldalai többnyire nehezen voltak hozzáférhetőek. ( A szolgáltatást egy média csoport újraindította eddig kedvező feltételekkel, ezért a honlap most a http://kvarc.extra.hu/ oldalon érhető el. )

Az első változat huzamosabb leállásával másik szolgáltatót kerestem, amit meg is találtam a csucs.net formájában, itt az oldalam a http://www.csucsposta.hu/kvarc/ címen volt elérhető. Ez az oldal amikor üzemelt teljes megelégedésemre szolgált, viszont évenete egyszer kétszer előfordult egy 1-2 hetes leállás, majd idővel az ingyenes webszervert elvitték haza játszani, azóta nem üzemel.

A második változat huzamosabb leállásával másik szolgáltatót kerestem, ez most az atw.hu, itt az oldalam a http://kvarc.atw.hu/ címen érhető el. Sajnos az atw.hu az alkalmazott frame rendszerrel megzavarja a böngészőket, aminek következtében az oldal számlálót ( frissítéses találatoknál ) pörgetik.

Az oldal statisztikáját a StatSector szolgáltatja, az a http://www.statsector.hu/statisztika.php?siteid=5164 címen érhető el.

Az atw-n elhelyezett oldalak bizonyos körét a MyStat is elemzi, ez a http://mystat.synch.hu/query.php?id=17629 címen érhető el.

Az extra-n elhelyezett oldalak bizonyos körét a MyStat is elemzi, ez a http://mystat.synch.hu/query.php?id=23979 címen érhető el.