slide-1 slide-2 slide-3 slide-4 slide-5
Kérdőív AKCIÓ

Töltse ki kérdőívünket
15 % kedvezményért!
Kitöltéshez kattintson 
IDE

Nyitvatartás

Navigáció
Keresés
Keresés a teljes webhelyen:
Kínálatunk
KÍNÁLATUNK:
Hurka-kolbász

Hurka - Kolbász 

"Több nap, mint kolbász." Sosem feledem el drága nagymamám kedvenc mondását, amit gyermekkoromban a falun töltött nyári szünetben nap, mint nap hallhattam. Bár a jelentése újra nagyon aktuális, azért reméljük, hogy a tradicionális magyar konyha remekeit lesz alkalmuk nálunk is megízlelni.
A Laci-Konyha szeretné a nevéhez méltó hagyományt fenntartani, így nálunk talál minden nap valami frissen sült 'disznóságot'!

 

Laci-pecsenye tálban 

A Laci-Konyha fő, névadó készítménye a Laci-Pecsenye vagy röviden 'laci'. Ez nem más, mint gyors tűzön, frissen, hagymás, paprikás olajban sült sertéshússzelet. Nálunk 'Lacit' nemcsak a tányéron, hanem a konyhában is találhat.

 Laci-pecsenye tálban

 Laci-pecsenye kavart krumplival

Laci-pecsenye kavart Krumplival 

A Laci-Pecsenyét kérheti hagymás, kavart krumplival is, amihez hozzákeverjük a frissen sült zsiradékját, így az ízélmény még jobban fokozható. Ha azonban siet és szeretné magával vinni e finomságot, akkor zsemlében is kérheti. Ebben az esetben kétféle méret közül választhat, s a hagymán kívül plusz feltétekkel is gazdagíthatja. Egyedülálló kulináris élmény! Fogja erősen két kézzel, mert a munkatársai, barátai is meg fogják kívánni. Vagy tudunk jobbat, jöjjenek el együtt és kóstolják meg!

Menyecske-pecsenye tálban 

Nem nehéz kitalálni, hogy ez az étel a Menyecske egyik kedvence (a hasonló kategóriájú zöldséges gyros mellett). Az a jó benne, hogy a roston sült fűszeres csirkemell szeletek friss zöldségekkel tálalva belefér a karcsúsító étrendbe is, így bűntudat nélkül lehet nálunk akár vacsorázni is. Az a koncepciónk, hogy egy helyen mind a magyaros, házias ízeket kedvelő és kalóriákat nem számoló fél és mind a könnyedebb, vonalaira odafigyelő fél is tudjon ízlésének, elveinek megfelelő étket választani, kompromisszumok nélkül. Ennek megvalósítása érdekében kínálatunkat folyamatosan bővítjük az Önök igényeinek megfelelően.

 Menyecske-pecsenye tálban
 Menyecske-pecsenye zsemlében  

Menyecske-pecsenye zsemlében 

Ha a Lacinak lehet, természetesen a Menyecskének is, így nemcsak a Laci-Pecsenyét, hanem a Menyecske-pecsenyét is kérheti akár zsemlében is. Kiváló reggeli eledel! Egészséges, laktató és a szénhidrát tartalma is elenyésző. Sőt, hogy még inkább tudjon ragaszkodni a reform vonalhoz, magvas, teljes kiőrlésű zsemlében is kérheti! Az ízek összeolvadása annyira varázslatossá teszi a zöldségekkel, sajttal, joghurtos öntettel megspékelt natúr csirkemell szeletet, hogy csak egyszer kell megkóstolnia, hogy Önnek is a kedvenc ételévé váljon.

 

Cigány-pecsenye 

A cigány-pecsenye tarjából készítve a legfinomabb. A fokhagymás húst vékonyra szeletelt szalonnával megspékeljük, s a zsírjában sült hagymakarikákkal gazdagítjuk. Bár a fogyókúrázóknak nem kifejezetten ezt az étket ajánljuk, ne lepődjünk meg, ha a mellettünk ülő a csábításnak nem tud majd ellenállni.

Cigány-pecsenye 
 Óvári szelet  

Óvári szelet 

Egy szelet finoman fűszerezett sertés vagy csirkehús, rajta sonka, gomba, sajt – igazából ez rejlik e költői megnevezés mögött. Ha az alapanyagokat külön-külön kedveli, akkor az íncsiklandozóan összesült íz-harmóniának nem fog tudni ellenállni. Ha köretként friss zöld vagy joghurtos salátát választ, akkor a reformtáplálkozásba is teljesen beilleszthető ez a nemcsak szemnek, de garantáltan szájnak is ingere.

 

Sertéspörkölt

A pörköltet jellegzetes alföldi pásztorételként említették, melynek sajátos vonásának az elkészítéséhez használt tetemes mennyiségű őrölt piros paprikát tartották és tartják a mai napig.
A „pörkölés” a magyaros konyhatechnika egyik fontos művelete: hagymás zsírban pörkölni a darabolt húst, és addig keverni, míg vizét vesztve zsírjára pirul. A tűzről levéve tovább paprikázzák és utána kevés vízzel felöntve tovább párolják. Ezen tipikus technika mellett a pörkölt zamatát a felhasznált hagyma mennyisége határozza meg, így készítői gyakran megkönnyezik, de annál nagyobb étvággyal fogyaszthatják.
Fogyassza Ön könnymentesen, hisz a Laci-Konyhában mindig megtalálja a magyar konyha eme semmivel sem összehasonlítható, magas kulináris élményt nyújtó ételét!

Sertéspörkölt 
 Langalló  

Langalló

A langalló, kemencés lángos, kenyérlángos múltját tekintve jellegzetesen török étel, mára már jellegzetesen magyaros ételnek számít, sőt igazi Hungarikumnak. Nemcsak a (Török) név kötelez, úgy gondoljuk, hogy a Laci-konyha kínálatából nem hiányozhat a frissen sült füstölt szalonnával, hagymával, tejföllel gazdagon megrakott kenyérlángos. Kérheti kolbászosan is, betyár módra. S ha lehet még fokozni az élményt, érdeklődjön mikor sül ki egész pontosan! Vagy a munkatársakkal, barátokkal rendeljenek legalább 4 darabot, s fogyasszanak friss langallót reggelire, ebédre vagy akár vacsorára. Ez bármikor, bárhol megállja a helyét!

 

Frissensültek széles választéka

A frissen sülteket általában mindenki szereti. Legyen bármilyen alkalom egy rántott hús mindig nyerő megoldás. Ha vendégeinknek ezt készítünk, nagyot nem tévedhetünk. Praktikus, mert nem csak frissen fogyasztható (na azért a frissen kisült husi illata és íze később nem pótolható), így akár szendvicsben éhségünk csillapítására magunkkal is vihetjük. Nálunk bármilyen verzióban, friss saláta levélen, zöldségekkel buciban is rendelhető. A rántott húst is (mint sok más ételt) Laci-konyhásítjuk, speciális fűszerekkel megbolondítjuk, hogy ezt a mindenki által ismert ételt is egyedivé tudjunk varázsolni. Mint bármely sültjeinkhez köretként sült has&´bburgonyát, kavart krumplit, párolt rizst, kölest, friss zöldségeket, salátákat választhatnak.

 Frissensültek széles választéka
 Rántott sajt  

Rántott sajt

A húsételeket kevésbé (vagy egyáltalán nem) kedvelők kedvenc étele a rántott sajt. Ugye jól gondolom? Na és persze a gyerekeké. (Ezt tapasztalatból állítom). Szóval ez is egy tipikusan olyan étel, ami nem hiányozhat egy valamire való étterem kínálatából, így a Laci-Konyháéból sem. A húsmentes ételek körét egyébként szintén folyamatosan bővítjük, de a meglévő alapanyagokból igyekszünk minden (re&´lis) kívánságot teljesíteni. Küldje el Ön is Vega-receptjét, s ha be tudjuk illeszteni kínálatunkba, ígérjük megtesszük.

 

Sajttal töltött
csirkemell / sertésborda

A hagyományos rántott szeleteket tölthetjük tulajdonképpen bármivel. Ha sajtot választunk, már az is fokozza a gasztronómia élvezetünket, hisz a lágyan megolvadó sajt, még kellemesebbé teszi a frissen sültet. Nálunk szabad a vásár, azaz a vendégeink 'kényük-kedvükre' választhatják ki, hogy mivel szeretnék a sülteket felturbózni, így például sonkával, gombával, kolbásszal, tarjával, kukoricával, zöldségekkel vagy a repertoár bármelyik elemével. Válasszon ízlésének megfelelően, mi nem szeretnénk határt szabni kívánságainak és fantáziájának! A bőség zavara miatti nehéz döntést enyhítve, a továbbiakban adunk néhány ötletet.

 Sajttal töltött csirkemell / sertésborda
 Cordon Bleu  

Cordon Bleu

A Cordon Bleu – kék szalag franciául – rántott szelet sonkával és sajttal töltve. A Cordon Bleu ma egy szakácsiskola, de a legenda szerint XV. Lajos adományozta a Szentlélek lovagjai rend kék szalagját egy szakácsnőnek, aki nagyon jól főzött. Arra vonatkozóan nincs információ, hogy miért pont ez az étel kapta ezt a nevet, de hát nem is ez a lényeg. Finom, mindenki ismeri és tudja, hogy a név mit takar. Természetesen a Laci-Konyha kínálatából sem hiányozhat, sőt gombásan is kérheti 1 vagy 2 szeletes tálalásban.

 

Pásztor batyu

Első hallásra furcsán hangzik, és az ember rákérdez, hogy tényleg jól hallotta-e. Füstölt tarjával töltött sajt. Általában a sajtot tesszük bele és nem a sajtot töltjük meg. Na, itt tényleg ez utóbbi történik, majd a panírozás után frissen sütjük. Mind a különlegessége, mind az ízek összeolvadása következtében a frissen sültek közül ez vezeti a népszerűségi listát vendégeink körében.
Újdonságként ajánljuk a kiválasztott zöldségekkel, gombával töltött VEGA-BATYUt. Garantáltan ezt is csak egyszer kell megkóstolni, s többet nem kell róla beszélnünk, az ízélmény megteszi helyettünk.

Pásztor batyu
 Pacalpörkölt

Pacalpörkölt

A pacal tipikusan egy olyan étel, amihez vagy van valakinek gyomra, vagy nincs. Ha van, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nincs, akkor is jó helyen jár, csak rendeljen mást.
Egy igazi csülkös pacalpörkölt savanyúsággal, friss kenyérrel és sós burgonyával a legfinomabb. Sok gyermek is szívesen fogyasztja, bár lehet, hogy csak a szaftot tunkolják, még se kell attól tartani, hogy éhen maradnak

 
   
   

´

AKCIÓ !!!

BETYÁRI LAKOMÁKAT
rendelhet
BETYÁR JÓ ÁRON!
(Nemcsak Ballagásra!)

Részletek:
ITT!

Látógatóink
Facebook
Hírek röviden
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése