|
laislo.atw.hu Még nemtudni :)
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
us021 Vendég
|
Elküldve: Pént. Júl. 20, 2007 11:09 am Hozzászólás témája: Miért szar a Windows? |
|
|
| Miért szar a Windows, ha ennyien használják, a készítőknek nem kéne a minőségre adniuk, ha már az ár tekintetében nem mondhatjuk, hogy olcsó? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laislo Site Admin

Csatlakozott: 2006.11.23. Csütörtök 23:13 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Itt
|
Elküldve: Pént. Júl. 20, 2007 17:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos, kedves us021! A windows miért lenne szar? Csak mert van akinél kékhalállal összeomlik, vagy mert lelassul, és a többi hasonló dolog? Én szerintem nem szar. Bár lehet elfogult vagyok, mert nálam átlagba véve egy éveig szokott menni gond nélkül egy windows operációs rendszer, csak normálisan kell kalibrálni, takarítani a szemetet a fő meghajtón, néha a regeditben (persze csak módjával), defragmentesíteni (töredezettségmentesítés), ha internetezel akkor vírusvédelem, tűzfal, spy-, ad-aware védelem. Nálam nagyából ennyiből megoldható a fenntartása. Persze igaz, néha akadnak fura gondok, de minden megoldható. Amellett a minőségre is adnak, nem véletlenül kapsz mellé grafikus felületet, amit megprobálnak mindenki számára használhatóvá alakítani, és amellett még azt is megkapod, hogy magad számára testreszabhasd. Az ár pedig amit kifizetsz érte nem a lemez, hanem a licence, mert nem egy két hónapot dolgoznak programozok tucatjai egy op. rendszer elkészítésén, amiben törekednek az emberek igényeinek teljesítésén is. Ha persze a windows nem felel meg neked, akkor ajánlanám alternatívaként a Machintos operációs rendszereit, amelyek igen stabilak, csak a hátránya, hogy vagy bivaj erős géped kell legyen alá, vagy pedig veszel egy apple gépet. Másik alter. a linux, ennek is van több féle disztribuciója, amelyek közül válogathatsz, command line alapú, grafikus felülettel rendelkező, vagy command line alapú grafikus felülettel ellátható vagy még a bsd-k családjából is válogathatsz, csak tud őket konfigurálni . Linuxok közül legtöbben az ubuntut ajánlják. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tono57 VIP

Csatlakozott: 2007.07.17. Kedd 0:42 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Vértestolna
|
Elküldve: Pént. Júl. 20, 2007 17:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A win az csak win, de a mienk:) Szerintem az a Pro aki win-t használ, és eléri azt, hogy hibátlanúl hasítson. A többi OP rendszerhez hozzásem kell nyúlni, és mindig biztonságosak. A jó Win olyan mint egy Simson, mindig van mit rajta bütykölni
És ez a feeling számít  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Laislo Site Admin

Csatlakozott: 2006.11.23. Csütörtök 23:13 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: Itt
|
Elküldve: Pént. Júl. 20, 2007 18:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mindegyiket kell konfigurálni, egy alap szinten kell, kivéve ha boltban vetted a géped, felnyomták rá, és megcsinálták helyetted. Ez a gazdagok szórakozása részemről . A Simson hasonlat nem jó, mert míg az egy ősöreg moci, még a békeidőkből, addig a maiakon ha valami elszáll, akkor nem biztos hogy TE sajátkezüleg megtudod javítani, elleben a Simsonnal.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tono57 VIP

Csatlakozott: 2007.07.17. Kedd 0:42 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Vértestolna
|
Elküldve: Szomb. Júl. 21, 2007 9:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Dehogynem jó! Pont ezért mondtam, Meik op rendszert tudod te sajátkezüleg BIZTOSAN megjavítani?
A Simóról meg annyit hogy vannak a javíthatók és a javíthatatlanok(amik el vannak átkozva kb) pont most találkoztam egy ilyennel, tök mindegy hogy mit csinálsz vele, uo. szar marad:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|