"Ha nyugalomra és diszkrécióra vágytok, búvóhelyeinkben igazi randikuckóra találtok!" - Búvóhely-Budapest.com

Ha elbújnátok a világ elől...

Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét, akkor ránk van szükséged! Illetve az általunk ajánlott szép, tiszta, nagyon diszkrét, Budapest belvárosában található lakásainkra. Teljes felszereltség, komplett konyha, fürdőszoba, szép ágyneműk és törölközők, TV, DVD, rádió stb. Igazán kedvező feltételekkel és árakkal várunk!

Lakásaink pontos helyét a "Megközelítés" menü pontban találhatod. (Jelenleg négy lakás áll vendégeink rendelkezésére.) A foglalás díjait pedig az "Áraink" menü pontban nézheted meg!

AKTUÁLIS AKCIÓNK (kattints a képre/szövegre):

Hétfői AKCIÓ: Kattints IDE!

Vasárnapi DUPLÁZÓ akció: Kattints IDE!

 

Elérhetőek vagyunk reggel 7órától, este 24óráig, hétfőtől-vasárnapig. (Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont akkor diszkréten megcsörgetünk).Foglalást aznap is felveszünk (a szabad helyek függvényében), csak szóljatok előtte legalább 3-4órával.

Telefon: +36-30-676-2996

Kérünk mindenkit hogy rejtett számmal NE hívjatok, ilyen hívást nem veszünk fel!

Törzsvendégeink kedvezményben részesülnek! (Ezzel kapsolatban olvasd el az ide vonatkozó részt a GY.I.K.-ban.)

Ha még több részletre vagy kíváncsi (Foglalás menete, parkolás, szabályok) OLVASD EL A GYakran Ismételt Kérdések részt!

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljen a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessék át. Önök is, ti is, és más vendégek egyaránt! Köszönjük!

 

KIKNEK AJÁNLJUK?!

  • Pároknak:

    Ha már egymásra találtatok, de nincs hely ahol össze bújhatnátok.. keressetek minket! Mi diszkrét megoldást kínálunk a problémára.
  • Úton lévőknek:

    Ha átutazóban vagytok, és megpihennétek a belvárosban. Ilyenkor jól esik egy zuhany, és pár óra alvás. Aztán kipihenten, feltöltődve folytathatjátok az utat.
  • Rejtőzködőknek:

    Ha maximális diszkrécióra vágysz és úgy szeretnéd fogadni a barátnőd mintha a saját lakásodban várnád. Szintén hozzánk fordulj!
  • http://buvohely-budapest.com
More Website Templates @ Templates.com!

Akciók, újdonságok

Ha van kivel, de nincs hol?! Diszkrét búvólyet biztosítunk neked és párodnak Budapesten, pár órára, vagy egy egész éjszakára. Keress minket! Igazi kis randikuckók várnak rátok.:-)
 
 
Megnyitottuk apartmanjainkat a pár órás búvóhelyet keresők előtt a Corvin Sétányon! Ingyenes parkolással várunk a város szívében! Ha van kivel, de nincs hol?! Búvóhely pár órára kiadó! Hívj bizalommal:
+36-30-676-2996
 
Búvóhely-Budapest.com a Facebook-on is elérsz minket! Légy a rajongónk Facebook-on, hidd el megéri! Mert hamarosan hatalmas meglepetések várnak rád! Lájolj most (kattints a LIKE gombra):