Chat
Üdv mindenkinek!

Aki ismeri a LAKAT Fórum -ot az tudja, hogy az oldal már több, mint egy évvel ezelőtt indult útjára, és akkor a koncepció még más volt. Egy btit motorokkal foglalkozó, inkább az e motort használó oldaltulajdonosnak készült. Azonban hamar belátásra került, hogy egy jó oldal mindenki felé nyit, és ha lehet, mi többet szeretnénk nyújtani a felhasználóknak. Így hát a LAKAT Fórum átalakúlt, és "emészthetőbb" dolgok kerültek oda. Lett kvíz, nyereményjátékok, lottósorsolás, sok-sok fórum téma, játékok, online rádiók, és a többi.

Ez azonban az alapkoncepciót, hogy segíthessünk azoknak is, akik kicsit megbuherálnák az oldalukat, felülírodott. Máskülönben sok visszajelzés érkezett emberekről, és az ő "érdekes" tevékenységeikről. Ezek sem fértek bele a LAKAT Fórum által szígorúan behatárolt területekre.

Ez az oldal tehát ezért jött létre. Sőt, kicsit többért is. Egy átlag felhasználó nem biztos, hogy belelát egy-egy oldal életébe. Ez nem is elvárható. De talán érdekli őket is, kíváncsiak arra, mi történik sokszor a háttérben. Tehát ez az oldal nem csupán Btit Hackek gyűjteménye(Habár az is akad szép számmal itt). Ez az oldal kitér arra is, hogy egyes felhasználók és egyes oldaltulajdonosok, néha mit képesek elkövetni, csak hogy a saját maguk által formált világban-szerintük-helytálljanak.

A LAKAT Lap tehát görbe tükröt mutat nekik, de nem hallgatja el azt sem, milyenek a pozitív, jó meglátással élő, és szorgalommal, kedvességgel megáldott emberek is.

Remélem, hogy ezen az oldalon is sok hasznos dolgot találtok, és bízom abban, hogy ki ezért, ki azért, de látogatni fogja az oldalt.