Le-, beadni, elküldeni, elvégezni valók
Drágicáim!
Először is kellemes hétvégét! Pihenjetek sokat, de azért tanuljatok is!
1. A mai nap folyamán kérem elküldeni a megbeszélt beadandókat E-mailben:
- osztálybeszámoló az iskolaújság számára (Susa Gábor)
- katonai ruházat pótrendelés lista (Nemoda Bence)
- fórumregisztráció (Márkus Krisztián)
2. Leányaim hétfőn ne felejtsék el hozni a kinyomtatott kérelmet aláírva, különben már aznap mehetnek katonai alapismeretekre - és egész évben.
3. Hétfőn első órában ellenőrizni fogom:
- Szülői értekezlet aláírva
- Új csengetési rend az ellenőrzőben
- Iskola OM azonosítója az ellenőrző elején beírva
4. Minden szakórán ellenőrizni fogom:
- előírt felszerelés megléte
- házi feladat (ha adtam)
- ellenőrző "ittléte"
- előző órán átvettek anyaga
5. Terem tisztasága napközben és utolsó óra után (hetesek + hétfőtől szerdáig: Stefán Tamás)
Diákigazolvány igénylő lapok
Lekvárkáim!
Két hete könyörgök nektek, hogy adjátok le az okmányirodában kapott igénylőlapokat, de hiába. Amíg ezeket nem adjátok le nekem, én pedig nem továbbítom a titkárságra, Józsi pedig nem tudja felvinni a rendszerbe - addig nem kezdik el a diákigazolványok legyártását.
Ha nem kell diákigazolvány, ám legyen...
Akikre a fenti vonatkozik a titkárságtól kapott információk szerint:
Árnics Dániel
Behofsits Attila
Gyimóti Lajos
Kiss Roland
Lakatos Gergő
Lebanov Bence
Molnár Nikolett
Pallagi Dániel
Pupek Bence
Szmutka Gábor
Veres Sándor
Bizonyítványosztás, javítóvizsgák, egyéb
1. Ahogy az a honlapunkon is szerepel, a bizonyítványosztás várható időpontja 2013.06.24. hétfő, 9:00. Ha módosul, a honlapon jelzem.
2. Ahogy az az iskolai honlap eseménynaptárában is olvasható, a javítóvizsgák időpontja augusztus 27-28, kedd-szerda. 27-én legkésőbb 7:45-re kell bent lenni, ekkor derül ki, hogy ki melyik napra és melyik terembe van beosztva. Amit hozni kell: igazolvány, bizonyítvány, íróeszköz. (esetleg ennivaló)
3. A hiányzó igazolások leadásának utolsó időpontja és helye: 2013.06.14. péntek 7:45, B225. Amiről nem kapok igazolást, automatikusan igazolatlannak minősítem.
A nyári szünetben kérek mindenkit, hogy vigyázzon magára, "csak ésszel", avagy: "Aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos" :)
De komolyan: a nyári balesetek nagyon gyakoriak ebben a korosztályban a felelőtlen viselkedés miatt, ezért kérlek Benneteket, hogy gondolkozzatok, mielőtt cselekedtek...
Kellemes nyári szünetet kívánok mindenkinek!